FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 23:03

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mi lahko priporočite psihoterapevta?  (Prebrano 784 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
aqualife
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« dne:: nedelja, 02. avgust 2009 ura: 10:54 »

Mi lahko priporočite kakšnega psihoterapevta v Ljubljani ali Mariboru, ali pa tudi kje drugje, če se splača hoditi. Ne vem kakšne so kaj cene psihoterapije, kolikokrat na mesec je potrebno hoditi.  Mogoče bi šla k psihoterapevtu, ki se ukvarja z kognitivno terapijo. Imam težave z odnosti ,obvladovanjem stresa, samozavest,  blažja depresija. Prosim za kakšne nasvete. Ne vem kako sploh zgledajo psihoterapije, vem samo , da jaz ne bi plačevala samo za to ,da me nekdo samo posluša ,ampak bi raje konkretne nasvete, pomoč, da bi si lahko sama pomagala.
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 256

« Odgovori #1 dne:: torek, 04. avgust 2009 ura: 10:13 »

Pozdravljena aqualife,

ker smo si med sabo zelo različni in imamo različne težave ter se posledično različno odzovemo na istega terapevta, je zelo nehvaležno dajati napotke, h komu pojdi, oz. kdo je dober. Kdor nekomu ustreza, drugemu morda ne. Prebrskaj malce forum in si poglej seznam terapevtov, pa boš morda dobila kaj ustreznega zase.
Srečno  pomezik
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar