FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 19:49

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Brez upanja :/  (Prebrano 3886 krat)
gorjan
gost
« dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 14:02 »

Meni ni več za živet. Sem brez upanja, konstantno razmišljam o samomoru. Na internetu gledam samo zgodbe od samomorilcev in se skušam najti med njimi. Imam že skoraj vse naštuderan. Vrv, avto-cev, vlak, zapeljat pod tovornjak... Samo še vprašanje časa je kdaj bom to izvedel.

Naj gre vse skupaj nekam v en lonec in tam ostane za večno. Cel svet je polno barabije, hinavščine, izkoriščanja.. Maršš!!!!!! Življenje nima smisla!! Vseeno mi je za vse skupaj!!! Koncentracija je na dnu.. Marš u k***c. NE ZMOREM NIČESAR.
Prijavljen
taja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 286

« Odgovori #1 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 14:39 »

Gorjan! Zakaj ti ni več za živet? A najdeš en sam razlog, da bi še živel? Pomisli... in oglasi se
Prijavljen
bea
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 49

« Odgovori #2 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 14:58 »

gorjan. kr zlij jezo pa žalost sm gor. tud men grejo take misli včasih po glav, ko začutm da "ne zmorem ničesar...", da nimam čist nobene kontrole nad svojmu življenjam. ampak pomaga, če tečeš, kričiš, jokaš, pišeš sm. in zmorem samo drugač pa z velik več truda kt prej. ne obupat.
Prijavljen

just want to be free
zmaajč
gost
« Odgovori #3 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 19:52 »

res je...samo en razlog je dovol
družina?
prijatelji?
izpovej se!!!!
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #4 dne:: sobota, 22. avgust 2009 ura: 10:34 »

Gorjan..kako si? rozicodam

javi se...

gigli
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 08. april 2010 ura: 19:12 »

Gorjan...javi se.. rozicodam, upam, da si bolje.

lp,
gigli
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #6 dne:: petek, 09. april 2010 ura: 06:58 »

uf, tole sem pa čisto spregledala... Gorjan se je javil samo ta dan, vpisal tole in - nič več...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: petek, 09. april 2010 ura: 08:59 »

Cry
Prijavljen
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 574

« Odgovori #8 dne:: nedelja, 11. april 2010 ura: 14:36 »

Huh?   Zdaj so mi prišli na misel najhujši možni scenariji, glede na to, da se je Gorjan oglasil samo enkrat in nikoli več.  Shocked
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 15. april 2010 ura: 11:11 »

seznojim seznojim seznojim

Tudi meni! Huh?

Goran, če slučajno pokukaš kaj sem gor,
javi se! rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
simonka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 15. april 2010 ura: 19:46 »

Dober večer,

Gorjan, vsi tukaj mislimo nate...začenja nas skrbeti...daj bodi duša, javi se nam. Srčno upamo, da si v redu. rozicodam.

Lep pozdrav.
Simonka
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #11 dne:: petek, 16. april 2010 ura: 06:21 »

Res je lepo, da vas skrbi, kako in kaj je z njim, absolutno. A kljub temu je pametno upoštevat dejstvo, da nekateri samo vletijo, nekaj napišejo... in to je to.... Kaj je temu razlog, ne vem, lahko, da je oseba pač slučajno naletela na nek forum in se pač prijavi, nekaj napiše... in potem prav tako odhiti naprej... oz.
človek lahko tudi pozabi, kje se je že prijavil... lahko najde drug forum, za katerega ugotovi, da mu je ljubši... razlogov je miljon pa še eden. So tudi taki, ki se prijavijo in nič ne pišejo, le berejo... so taki, ki kljub temu, da so vpisani, forum prebirajo le kot gostje... Če se nekdo odloči, da ne piše, da se ne javi,... hja, je to tud treba sprejet...  pomezik

Povrh vsega pa lahko pri vsakem uporabniku na njegovem profilu vidite, kdaj se je oseba prijavila in kdaj je bila nazadnje aktivna (v konkretnem primeru je to vse na isti dan, to pa je sobota, 01. avgust 2009, v času med 13:24 in 14:02); prav tako so vidni vse dosedanji vpisi uporabnika...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Nabc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 574

« Odgovori #12 dne:: petek, 16. april 2010 ura: 08:18 »

A kljub temu je pametno upoštevat dejstvo, da nekateri samo vletijo, nekaj napišejo... in to je to.... Kaj je temu razlog, ne vem, lahko, da je oseba pač slučajno naletela na nek forum in se pač prijavi, nekaj napiše... in potem prav tako odhiti naprej... oz.
človek lahko tudi pozabi, kje se je že prijavil
Med ostalim sem tudi jaz pomislil na to.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar