FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 23:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 5 6 7 [8]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Total v podnu!!!  (Prebrano 5858 krat)
0 uporabnikov in 4 gostov pregleduje temo.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.858

« Odgovori #140 dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 11:54 »

wav
Bravo Mare r.!

Poglej , se ti je že začelo odpirati, sreča bo tudi tebi potrkala na vrata,
zaslužiš si jo!
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 455

« Odgovori #141 dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 20:59 »

go mare go mare.... wav wav wav

kaj je fajn brat dobre novice....vidiš da se bo počas vse porihtalo rozicodam rozicodam

lep večer še naprej rozicodam
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #142 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 08:29 »

Držim pesti, Mare  oki in napenjam sile  caram  pomezik
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #143 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 17:24 »

Mare R, tudi jaz držim pesti zate! Je pa to definitivno dober začetek clap oki

lp,
gigli

Prijavljen
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #144 dne:: sreda, 16. december 2009 ura: 13:23 »

Mare... gooooooooooooo  wav....

kar se pa tiče skupnega življenja s pr'jateljco .. pa razmisli...  ne iti skupaj živet zaradi henki-penki  pomezik
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 118

« Odgovori #145 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 22:08 »

Hvala vsem na podpori res ste krasni  sunny sunny res in kk naj rečem če nebi blo vas... vsaj nekaterih tuki gor pojma nimam kje in v kakšnemu stanju bi bil jz dones. Res hvala vsem in rad vas mam. Eeeee Taca... kko nj rečem eee noooooo jaa hm  zardevam zardevam ni kle sam henki-penki veš  Embarrassed Embarrassed oki
Prijavljen
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #146 dne:: petek, 18. december 2009 ura: 11:28 »

ma.. smo se malo hecali  smehko ... v tem je*** cajtu  zvizgam

Glej, če so zadeve resne, če se razumete, imate radi, skupaj dobro funkcionirate... pojdite skupaj .. to je jasno kot beli dan   oki  ..

Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Sara
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 63

« Odgovori #147 dne:: ponedeljek, 01. februar 2010 ura: 00:07 »

Kako kaj? Se nam tale Novi Mare nič ne javi!
Prijavljen

Za svojo dušo in morebitno osrečitev drugih ustvarjam tekstilne igrarije!
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 118

« Odgovori #148 dne:: torek, 11. maj 2010 ura: 10:03 »

Živjo, kompanija wav wav. Sorči kr se ne javljam nič sm gor ampak enostavno malo časa mi zmanjkuje.  Sarči sprašuje kk sem oki , dobr, sm kako tako... bolj za en k.... vseskp. Službo res hvala bogu mam, delam v proizvodnji na 2 izmene, ljudje okoli mene tm kjer sm zdj so v primerjavi z prejšnjimi službami pravi  sunny in rad sm med njimi, plača... nimam negativnih komentarjev, relativno bliz je za hodit v službo skratka ... no koment. Prijatlca se je preselila k men, žvimo kolk tolk normalno in rad jih mam vse tri ( ma tud dva otroka, in tud ona dva sta me sprejela za svojga), plus mačka, ki je kdaj prava nadloga, db ga najrajši kdaj lansiral na en drug planet ampak je toooolk hinavsko prliznjen da ko te pogleda sm pa ke z tistimi okci pa zamjavka in začne presti, mu je takoj vse oproščeno. Mislu sm pač ajdi sj se bo vse zdj zrihtalo pa to pa sm pa ke, ampak zdj je pač lastnica prišla na odločitev da to stanovanje pač proda in smo spet čiz paf vsi skp.... mah kk nj rečem ko ma vrag tamlade jih ima velik... kk nj rečem JEBA nč drujga ... iščeva, vohava, šnofava... sm, ke, gor, dol prjatlca se je še v časopis pojavla (  http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/klub/iskrica_nedeljskega/1042356931 ) in kaj je nekaj ljudi daje podporo sm pa ke, občina je tiho kod rit, jz hvala bogu sm na ADjih, tko da lahko funkcjoniram kolkr tolk normaln, 60% folka kle okol naju gleda postran pa to pa uno, bivši mož od nje jo maltretira po fon da mu je sramoto nardila pa grozi vse naokol... ma bz. Naletela sva na očitke da nama ni nič da mava vsega dost pa da izsiljujeva, pojavla se je še ena ne morm drugače reči kt kokoš k je celo na ksihtbuku (facebook) prpopala ta članek, spodaj pa prpopala svoj naslov d naj kao dnar, cune, hrano pošilja narod na njen naslov ki je prbližn 120 km proč od naju, da bi pobasala vse tisto in kod so včas rekl naši južni bratje: nikome ništa osim sebi (dobr da smo to vidl in da je novinar ki je pisal tisti članek ukrepal da je to šlo z neta dol  rozicodam)... mislem ej, HALOOO, sj ne fehtamo za dnar,( čeprav sva ga potrebna kod star pes kugle, db poravnala neke zapadle račune) ne prosmo hrane, oblek, al pa kj drujga ne... pros v članku za stanvanje... za prostorček pod streho, za to da smo na suhm in toplem, da lahko otroka gresta oprana, umita, in naspana v šolo, da se lahko nekam vrneta kjer lahko rečeta da sta doma, da gresta spat v toplo postlo, se tam zbudita in učita. Madona folk blentav sm reku včeri ko sm šu na šiht in sm sreču 2 take "od vsega mogočega zajedavsko - opravljivega sranja zabuhle" kokice, k sta se proč obrnile pa vtihne ko sm šu mim niju, pa vic je najhujši ta da je ena od niju visela do pred kratkim non-stop pri nama pa fehtarla a bi mi pomagala to, a mi pomagaš uno, Mare prosm a mi sestavš omaro,a mi popravš to, pa gor dol sm ke... mislm.. bz vseskp. Dobr saj ne dam nevem kolk na vse to.. briga me, naj lajajo do nezavesti, nj se pretrgajo in dobijo kilo na čeljusti in naj jim le ta odpade 011 Mislm ej... dobr da ne obstoja forum za zavistno bolne kr bi zihr pregoru  Shocked  Dobr dosti za enkt. Grem se kulirat naprej in dajat pozitivno misel da se bo vse uredilo, in naprej hodit mimo vseh zavistnežev, opravljivcev in ostale golazni kod da jih ni. Se kliknemo kaj, ko bo čas, in hvala tistemu ki je prebral ta moj izliv žolča, okm, in ostalih mojih psiho motenj Embarrassed Fajn se mejte. Dio.
Prijavljen
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 455

« Odgovori #149 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 06:36 »

mare...kar pogumno naprej...tudi to se bo uredilo rozicodam
ne se sekirat za opravljivce in nevoščljivce. najbolj glavno je da se ti in tvoja družinica razumete in in mate radi. to je tisto kar v življenju največ velja. oki rozicodam

Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #150 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 08:53 »

Mare, včasih je kar težko kaj napisati v tvojo temo, ker enostavno ne vem, kaj konkretno bi ti napisala, saj konkretnega nasveta res nimam, razen seveda že "oguljenih" fraz...

Vseeno pa bi ti rada napisala, da občudujem tvoj pogum in tvoj humor kljub temu, da se verjetno spopadaš z res hudimi problemi, zato ti želim, da se nekako tudi zate in za tvojo novo družino stvari razrešijo tako, da bo za vas najbolj ugodno. rozicodam
Prijavljen
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #151 dne:: petek, 21. maj 2010 ura: 12:47 »

ej Marči... nič se bat.. tudi stanovanje boste dobili.. verjetno ti bo šlo nekaj živcev, ampak vidim, da
se prav fajn držiš , humor te ni zapostil, ne smiliš se sam sebi.. bravo, le tako naprej.. jo je*e druge, glavno da smo mi tko kot je treba  oki

ej, lastnica trenutnega stanovanja te pa tudi ne bo kar čez noč vrgla ven

drži si  047 navija navijam zate in tvoje..
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Strani: 1 ... 5 6 7 [8]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar