Živjo, kompanija

. Sorči kr se ne javljam nič sm gor ampak enostavno malo časa mi zmanjkuje. Sarči sprašuje kk sem oki , dobr, sm kako tako... bolj za en k.... vseskp. Službo res hvala bogu mam, delam v proizvodnji na 2 izmene, ljudje okoli mene tm kjer sm zdj so v primerjavi z prejšnjimi službami pravi

in rad sm med njimi, plača... nimam negativnih komentarjev, relativno bliz je za hodit v službo skratka ... no koment. Prijatlca se je preselila k men, žvimo kolk tolk normalno in rad jih mam vse tri ( ma tud dva otroka, in tud ona dva sta me sprejela za svojga), plus mačka, ki je kdaj prava nadloga, db ga najrajši kdaj lansiral na en drug planet ampak je toooolk hinavsko prliznjen da ko te pogleda sm pa ke z tistimi okci pa zamjavka in začne presti, mu je takoj vse oproščeno. Mislu sm pač ajdi sj se bo vse zdj zrihtalo pa to pa sm pa ke, ampak zdj je pač lastnica prišla na odločitev da to stanovanje pač proda in smo spet čiz paf vsi skp.... mah kk nj rečem ko ma vrag tamlade jih ima velik... kk nj rečem JEBA nč drujga ... iščeva, vohava, šnofava... sm, ke, gor, dol prjatlca se je še v časopis pojavla (
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/klub/iskrica_nedeljskega/1042356931 ) in kaj je nekaj ljudi daje podporo sm pa ke, občina je tiho kod rit, jz hvala bogu sm na ADjih, tko da lahko funkcjoniram kolkr tolk normaln, 60% folka kle okol naju gleda postran pa to pa uno, bivši mož od nje jo maltretira po fon da mu je sramoto nardila pa grozi vse naokol... ma bz. Naletela sva na očitke da nama ni nič da mava vsega dost pa da izsiljujeva, pojavla se je še ena ne morm drugače reči kt kokoš k je celo na ksihtbuku (facebook) prpopala ta članek, spodaj pa prpopala svoj naslov d naj kao dnar, cune, hrano pošilja narod na njen naslov ki je prbližn 120 km proč od naju, da bi pobasala vse tisto in kod so včas rekl naši južni bratje: nikome ništa osim sebi (dobr da smo to vidl in da je novinar ki je pisal tisti članek ukrepal da je to šlo z neta dol

)... mislem ej, HALOOO, sj ne fehtamo za dnar,( čeprav sva ga potrebna kod star pes kugle, db poravnala neke zapadle račune) ne prosmo hrane, oblek, al pa kj drujga ne... pros v članku za stanvanje... za prostorček pod streho, za to da smo na suhm in toplem, da lahko otroka gresta oprana, umita, in naspana v šolo, da se lahko nekam vrneta kjer lahko rečeta da sta doma, da gresta spat v toplo postlo, se tam zbudita in učita. Madona folk blentav sm reku včeri ko sm šu na šiht in sm sreču 2 take "od vsega mogočega zajedavsko - opravljivega sranja zabuhle" kokice, k sta se proč obrnile pa vtihne ko sm šu mim niju, pa vic je najhujši ta da je ena od niju visela do pred kratkim non-stop pri nama pa fehtarla a bi mi pomagala to, a mi pomagaš uno, Mare prosm a mi sestavš omaro,a mi popravš to, pa gor dol sm ke... mislm.. bz vseskp. Dobr saj ne dam nevem kolk na vse to.. briga me, naj lajajo do nezavesti, nj se pretrgajo in dobijo kilo na čeljusti in naj jim le ta odpade

Mislm ej... dobr da ne obstoja forum za zavistno bolne kr bi zihr pregoru

Dobr dosti za enkt. Grem se kulirat naprej in dajat pozitivno misel da se bo vse uredilo, in naprej hodit mimo vseh zavistnežev, opravljivcev in ostale golazni kod da jih ni. Se kliknemo kaj, ko bo čas, in hvala tistemu ki je prebral ta moj izliv žolča, okm, in ostalih mojih psiho motenj

Fajn se mejte. Dio.