FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 22:59

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Total v podnu!!!  (Prebrano 5858 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 118

« Odgovori #20 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 23:34 »

sesmejem sesmejem Jp, prav maš.... če zdle pogledm tisto kt sm včeri pisu gor al pa zdle... total drgač. Hvala Sinuska in rozicodam rozicodam
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.860

« Odgovori #21 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 23:36 »

no problem, al si hitro poštekal, ni kaj! nadarjen učenec.  sesmejem sesmejem sesmejem
dej zdej razloži, a imaš kake tablete, terapijo, diagnozo?
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 23:48 »

Mam cipralex pa diagnozo depro z paničnimi napadi in občasno socjalno fobijo... terapije zaenkt še ne mam pa taprvo tm sredi septembra mesca.. prej so vsi na dopustih pa dren je za znoret!
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: nedelja, 02. avgust 2009 ura: 10:30 »

odlično!  sesmejem sesmejem sesmejem (se hecno sliši)
ker jaz sem imela enako diagnozo in ti bodo moje izkušnje kar prav prišle, ker zgleda, da nekako razumeš moj jezik...  zardevam
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 03. avgust 2009 ura: 16:05 »

Mater... danes isto kod zadnjič.... totalka na dnu. Tak sm kod db se me edn zmislu.. povožen do konca.. nimam več ne moči, volje poguma... je nekdo prele na vrata trkav sm se potuhnu, nimam moči ne korajže da bi sploh pogledav ven pa prašal kdo je biv pa kj je hotu.. mah, zihr je spet nekdo kj prodaju al pa jehove priče drug sigurno nebi.. pretepam to ubogo tipkovnico, preklinjam kod kočijaž, tulim v povštr, srce mi nabija kod noro, smejem se sam sebi pa madona a sm sploh moški al sm ena čisto navadna mevža??? Pojma nimam če bom sploh zbrav tolk poguma da se bom zbrcav k seb pa šel na skupino za samopomoč, sj me bo še kdo mal postran gledav pa se režal pa mislu svoje, fak. Ej depre ne prvoščm nobenmu pa če ga še tolk sovražm , mu jo ne prvoščm, kj druzga pa še manj... poskusu se bom mal odklopit če bo šlo... mislm ej to je pa disaster....
Prijavljen
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 259

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 03. avgust 2009 ura: 17:09 »

Oj!

Na žalost gre pri depri pogosto takopo polžje: 3 korake navzgor, pa 2 navzdol,... Ampak počasi se pride iz luknje  wav
Pa pri AD-jih seveda traja, da primejo  Cry
 Da o zoprnih stranskih učinkih na začetku sploh ne govorimo  Sad
Ampak ko izvenijo, je pa v glavnem Cool

Tako kot pravijo moji predhodniki: poskusi si zastaviti drobne cilje (kratek sprehod-do trgovine npr.,...). Vsak dak dosežen droben cilj, ti da energijo in voljo za naslednji cilj.  clap

Tole ni na mojem zeljniku zraslo (mislim, da sem prebrala pri Maši), ampak drži kot pribito:
Pri depresiji je najprej akcija in šele potem pride motivacija.

In seveda brez skrbi piši, kar te teži. Pomaga, če daš ven.  Smiley

Drži se!  rozicodam

« Zadnje urejanje: ponedeljek, 03. avgust 2009 ura: 17:15 od Daisy » Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 03. avgust 2009 ura: 17:33 »

Kot pravi Daisy. Vemo kako ti je in trenutno se ti zdi, da nikoli ne bo bolje. A bo. Na žalost res gre zelo počasi. Vsaj mesec za AD-je, potem pa še "delo na sebi"...kako sovražim ta termin, a je res. Spremeniti boš moral marsikaj pri sebi. Svoje dojemanje, reakcije.

Drži se Mare. Čez mesece dni ob jemanju Cipralex-a bo že bolje. Smiley

P.S. Čakalne dobe so pa res ubitačne.  Angry Sad
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #27 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 11:43 »

Mare, je že kaj bolje?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 16:12 »

Mah, Arwen... kj naj ti rečem... mam spet en tak napad danes...  en klinčev kos vsranega železa ... ena malenkost.. ena (oprostite moderatorji in ostalo občestvo) jebena malenkost me je čisto ama TOTALNO vrgla v depro danes... nevem mislim ej preklinjam zdle, k nevem kj ... tulm.. pojma nimam.. sam še en jebeni helex bom vzev pa sam po kratkm postopku al spat al pojma nimam kaj.... jebenti... sory vsi ostali ampak, popizditis z vsemi tistimi značilnimi stranskimi zalogaji depre in vsega so danes spet treščl na mojo in dušo in vse ostalo z vso možno močjo, pišem, mlatim po te tipkovnic, brišem, pržigam čik ob čik in se probam potolažit da je jutri nov dan. Mater.... res ama podn od podna jebela!!!!!!!!!!!
Prijavljen
ninica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #29 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 21:14 »

Mare, upam, da je že bolje?

Pa mirno noč!  rozicodam

Ninica
Prijavljen
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #30 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 21:28 »

Bolj tko no... bl ne kod ja ... grem rajš v mižo... sj upam d bo bolš jutr... helex za popoti v postlo pa sm spat... vraga pa kemija, ampak, če bo pomagalo, bo dobro sj kr te ne ubije te okrepi... (upam), Hvala Ninica in rozicodam.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #31 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 06:26 »

Danes je nov dan, naj bo lep  rozicodam; drugače pa si kar daj duška - piši, piši, piši  pomezik
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 10:11 »

O bog... spet ta šit... včeri sm biv na skupini, sj super je blo pa me je že včeraj grizlo to srane, dobr vzel helex pa sm se nekak zbrcu da sm sploh šel dol, pa da sm funkcjoniral, prišel sm dam zbit, zmatran, pa me ni hoja, ne mam kondicije dost... fizične, ampak dons... ej, zbudu sm se smotan k zajla za gas pri avijonu, dobr sj bo... ampak iz sekunde v sekundo slabše.. kod da bi iz vseh zidov hkrati pogledale ene nevidne roke pa mi razstrgale in psiho, dušo, možgane, mene na miljon koščkov pa jh vrglo daleč proč.. pojma nimam kj me je obsedlo zdle d to pišem... moja glava je čiz avt.. prazna.. sm en klinčev kalup sm zdle.. prazna školjka... nič od nič. Samseb sm odveč pa spet tisto rad bi sam zaspav in da se nebi nikol ama res nikol več zbudu... pismo ej žrem ta cipraleks, dobr sj sm kdaj gor pa vse to sj me dvigne sm pa ke, sj lahko delujem ampak ko vseka ta prekleti hudič od depre... pa, uhh vrže me čiz dol res nevem kam.. u dno samga pekla, zdle pišem to in hm ja priznam vam zmatran sm zdle kd da bi maraton preteku, moja psiha je pojma nimam kje je zdle, na severu? na jugu? Pojma nimam kje? Res ratujem sit samsebe, ponavadi sm povn optimizma, volje, vsega da premagam ta šit.. ampak zdele... ne me vprašat  kj bi zdele, najrajši bi biv kafra, zginu, spuhtev, izparu, sedu na nevem oblak pa se razblinu, mater, kdaj bo tega konc če bo kdaj? Fak, tolk bi rad db neki zagrabl, da nebi blo več te tesnobe, praznine, panike, enih čudnih strahov, pha res je še smgasebe me je strah zdle. Vse to je ogabn res ogabn do kraja. Pa kj naj? zavleku se bom v kot, probu še mal pospat, sam ne upam... kj bo pol ponoč če zaspim zdle... takrat je še huje. Mah nevem ama res nevem več. Fajn mi bodite, se kliknemo... če bom mu še mal moči da bom vsaj sedu pr kompu... dobr da mam vsj geslo pa vse na papir napisan klele čene še gor nebi mogu.    Dio.
Prijavljen
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 259

« Odgovori #33 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 10:42 »

Mare,  rozicodam!
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 11:20 »

mareeeee! wav wav
sori, nimam cajta niti brat tako dolgih zapiskov, ker sem rahlo na hitrem tempu.

ampak watever!
mi smo tukaj zate.  rozicodam
Prijavljen

Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.116

« Odgovori #35 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 11:36 »

Mare sj bo bolš, usi smo dajali take krize skos, pa še zmer je blo bolš Smiley. Pol te nihanja niso več tolk izrazita in se use umiri, res pa je, da kar dolgo traja da prideš do te stopnje. Ampak ne obupat, drži se, se splača potrudit!

Nč, ti kr piš kr ti leži na duši, smo zato tle da pomagamo...
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #36 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 12:50 »

Kaj naj rečem Mare. Držim pesti, da ti bo kmalu bolje. Pridejo padaci in dvigi. Drži mi se. Objem. rozicodam
Prijavljen

alexx Afro 
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 15:14 »

Hvala vam ... vsem 4im na podpori. Sj se probam nekak držat, sj poskušam vse kr lahko, sm ej kako nj rečem zaenkt je ta beštija od depre še tolk močna d nevem... neznam opisat in čudm se samseb kako sm lahko tolk prekleto dovg časa živu z tem zlodjm okol vratu. Občutk mam da odkar jemljem AD da je napad kadr je še hujši kod pri nevem... cinično ampak kod pri pujsu k ga doletijo koline ko gre stvar proti koncu bolj so močni sunki.. bolj brca ... bolj se bori za obstoj čeprav ve da umira pa da je mesar dobro opravil svoj krvavi posel, mah, klinca, kj čvekam... zdle sm mal podremu čeprav nism hotu... ampak fuj sm mogu zdle vsj polovičko heleksa ruknt, o merde kj sovražm to srane, ampak mogu sm vzet vsj pol, čene bi res nardu kšno kozlarijo... pha, mlatm zdle že pojma nimam kolk časa tole gor, samseb se zdim odveč pa velik kreten ampak kj pa vem, jutr se bom gotov režu kot pečen maček temu kr klobasam zdle sm gor, al pa tud ne... kj pa vem. Šit je vseskp pojma nimam kj za boga sm sploh naredu narobe v življenju da me zdj ta drek tolk tepe... fak... če je to moja usoda, moja karma za naprej, si rajši poiščem hladn in temn kotiček kjer crknem v miru. Đizs kj sm sit tega. Ajdi mrbit pa pokukam dons še kj sm gor... pojma nimam... sm švoh zdle za znoret. Fuj! Kompanija se mrbit še kj vidmo dons! Dio.
Prijavljen
Nativa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 151

« Odgovori #38 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 15:21 »

Mare, sej bo bolš...  rozicodam kej več pa ne morm napisat, ker je tud pr men vse v podnu... Upam, da zarad lune... kiselnasmeh
Prijavljen
Mare R.
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #39 dne:: petek, 21. avgust 2009 ura: 21:11 »

Hvala, Nativa... hja, ko bi le bla luna kriva... o matr, evo večer...trenutek v dnevu ko me še bolj zabije ... čiz do nafte... mater, zadet... ha stoned... kemija.. bz. Fak pa depra, dobr da sm poskrbu da nimam kaplje bilo kakšne pijače v stanovanju čene bi zdle že ležav koma kje.. dnarja za gostilno pa tud nimam, pa tud če bi ga imel nebi mu jajc dons db sploh stopu v kafič!! Absurd.. živ drek, kolk te lahko vse to sranje ki sm ga toliko let in to teških let dušiv v sebi vrže naenkt po tleh.. mislm ej... med to vojno 91 me ni blo tolk strah... ko sm divjav po brnikih z avtomatom pa raketometom kd me je zdle... smešno, žalostno, za posrat. Šit ko bi vedu kj je sploh vzrok tega stanja dons nevem, upam da so res eni od posledjih krčev tega kr če bo šlo tko naprej, potem res nevem kj naj nardim še samo da tazga napada kod je dons nebi nikol več doživu. Sory če sm koga utruju z temi posti dons ... sm nimam nobenga db mu pojamru. Lepe sane vsem... moje bojo kemične... pa upam da bom boljše zjutri čeprav nimam želje da bi se sploh še kdaj zbudu!!! Dio.
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar