Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 118
|
 |
« dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 22:22 » |
|
Današnji dan je res avt, pa ne samo dan ampak že cel mesc, leto, hm celo moje življenje je en cel ama totaln podn!!!!!!! Tak sem ta moment da bi se najrajši z glavo butav v zid samo da bi me spustl vse to kar se nevem nabira nekje na sredini mene. Pojma nimam a so to stranski učinki tablet a je kj druzga samo..... Ej, kdor neve kako je to ko boli ne telo ampak duša... temu tega občutka nemoreš opisat. Sm šel malo v hrib samo... vleku sm se kod da bi imel ne tolk kokr mam let ampak ene 100 več!! Ko sem pa pršu nazaj sm dobesedn skp padu in si reku no stari vsaj naspav se boš, ampak zdj, zdaj je še nevem 10x huje kod je bilo predn sem šel vn. Moram pridit malo k seb ... vsaj do jutr ko grem po tamala 2, bojim se samo da bom spet tak v fris kod da bi ga žurav en tedn skupi, če bi imel še kakšn drug tablet al pa kj tacga... pa nimam ama total nič da bi si pomagu. Drek že uro pa pol pišem to srane... pišem , brišem... probam biti to jz ... ta moment... pa mi ne rata.. FUJ!!! Teško je biti zdj sam... brez prjatlov ki te podlo zapustijo ko jm poveš da maš depro, pa potem izdajavsko stisnejo rep med noge pa noben nima časa, hm, razumu bi dan, dva, tedn.... ne pa mesc... jih gleda nekaj!!!! Sj bo upam! Sorry, ampak mogu sm mal vn dat iz sebe, na ekran, vam na očke, pa ne mi zamerit pliss! Dio.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 23:12 » |
|
itak, da se vsi bojijo. misliš, da se men niso? jao, kva sem jaz počela, ko sem padla na dno... pfffff. lej, tule res lahko pišeš, vse. ne se obremenevat s tem, da ti bo kdo brisal, al ne vem kaj,. tudi jaz sem imela tako temo odprto, ko mi je sekalo... bravo za izbruh! tako se začne čiščenje dreka! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 23:32 » |
|
Kako človek nebi izbruhnu; ex wife me buzorira po smsjih, vroče mi je za znoret kle v podstršnmu stanvanu, dopust mamo, sm tel. sklopu pogledam gor ... šef da če nism na morju morem na teren, te ex frendi so ga šli žurat na morje, pa mi pošlejo kartico da se majo super pa da so spodn levi kos kartice namočil v morje, desnga pa v pir.... ja madona kater normaln človek pa nebi popizdu zdle lepo te prosim!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 23:35 » |
|
seveda moraš znoret! jaz sem si res privoščila. in ko je usekalo, sem v jezi povedala vse. vse vse. odlično ti gre! imaš pa zelo zanimivo zgodbo, ni kaj! vse naenkrat. kaj je pa glavni problem?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 23:51 » |
|
Glavni problem??? Hm, Če dobr razmislim....... lonec je povn, pa se počasi preliva čez rob in ko vseka, vseka z vso silo, in je dosti da mi kdo pokaže kriv prst pa explodiram kot Vezuv. Nevem... prenapet sm, povno glavo mam vsega, sprostitev, hm zdle samo net, knjiga Jaz Buda, pa malo sprehod, in jutr tamala2.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 31. julij 2009 ura: 23:55 » |
|
ti kar bruhaj, placa je dost!  paše sprostitev, pa čeprav ti je zdalje kao preveč, pa še kak občutek krivde, da ne bi smel znoret. (iz mojih izkušenj govorim) jaz sem v tistem mojem napadu hotela preklinjat, pa poznam samo dve kletvici. otročičke imaš! krasno! (jaz sem bila 5 let učiteljica, pa jih neznosno pogrešam...) kaj pa delaš? a bo naporen ta teren?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 00:11 » |
|
Serviser obdelovalnih strojev. Zdj pa v delavnico, pa naložit avto pa na Korošk na teren 2,5 ure v eno stran z kombijem, isto nazaj, popravt mašino, nazaj v delavnco, pospravt vse vn pa dam pa bo ura spet puhhhh. Ne, dobr da grem k zdravnic v pon. jo bom prosu za bovniško za ene 14 dni... Hočm mir, da par knjig preberem, hočm mir, da se skuliram, hočm mir da nardim vsaj osnovni mir v buči.... dosti mam vsega, znancu, teh prjatlu, nardu si bom novo življenje, z novim krogom res prijatlu, in te kod sm jih imev do zdj poslav v 3 pizde tm kod spadajo. Banda pokvarjena nič vredna.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sobota, 01. avgust 2009 ura: 05:51 od Mare R. »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 08:45 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 08:50 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 08:50 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 08:56 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 09:04 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #13 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 09:10 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 22:04 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 22:36 » |
|
Ej, Sinuska, sm ti jih rajši na tvojo pošto poslav kod pa da me kdo preganja po celem forumu tukaj  upam da te nebo kap vsekala. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 22:39 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mare R.
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 22:45 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #19 dne:: sobota, 01. avgust 2009 ura: 22:48 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|