|
Koki
|
 |
« dne:: ponedeljek, 20. julij 2009 ura: 20:19 » |
|
Tako. Danes je minil 1. dan 909-dnevne ločevalne diete, ki menda prinaša dobre rezultate. Kajti mojih kg je res že preveč. danes sem jedla meso s kumarami, nektarine, veliko vode. Upam, da bom zdržala vseh 90-dni. se priključi še kdo? Lep večer vsem.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 20. julij 2009 ura: 20:34 » |
|
Ma 90 dni je zame preveč. Bi pa rada zgubila malo pancetke okoli pasu...  Poročaj sproti kako ti gre.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 20. julij 2009 ura: 21:23 » |
|
Jest sem slišala dobre rezultate o tej dieti. Imam doma tudi knjižico z jedilniki. Ampak nimam pa volje kuhat na ta način, ker jem po navdihu...glede na to kaj mi zadiši...  (jogurt in sadje večinoma) Jest tud rabim kile dol dat....10 bi bilo sanjsko....  Koki želim ti da boš uspešna...poročaj nam!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Ribica
|
 |
« Odgovori #3 dne:: torek, 21. julij 2009 ura: 10:40 » |
|
Jaz se je držim že tri tedne. Dol sem šla za tri kg, ker zjutraj vsak dan pijem kavo z mlekom. Amnpak temu se pa ne odrečem, pač gre bolj počasi. Se pa veliko boljše počutim kot če jem "neločevalno". Pa tudi težko ni, se pač potolažim, da bom lahko jutri ali pojutrišnjem jedla "tisto"..... Za sadni dan pa si privoščim tudi zelenjavo, ne le sadje. samo s sadjem je res bolj bukovo.
Ribica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #4 dne:: torek, 21. julij 2009 ura: 12:34 » |
|
sem slišala, da prvi mesec niti ne gredo kile dol, potem pa kot šus hitro, ko se telo navadi na tak način prehrane
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #5 dne:: torek, 21. julij 2009 ura: 12:36 » |
|
Danes jedla dopoldne lubenico, za kosilo pa kuhan krompir s fižolovo solato (škrobni dan). Da potešim željo po sladkem, žvečim orbit sadne žvečilne brez sladkorja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ribica
|
 |
« Odgovori #6 dne:: torek, 21. julij 2009 ura: 12:48 » |
|
Lahko, če imaš krizo, poješ tudi malo indijskih oreščkov ali pistacij. meni pomaga. Ribica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #7 dne:: torek, 21. julij 2009 ura: 20:33 » |
|
Koki super da si začela s to dieto, upam da ti bo uspelo zgubiti čim več kilogramov! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
MIMA
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 17
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 02. avgust 2009 ura: 21:58 » |
|
Živjo Koki!Tudi jaz se odločam za to dieto vendar se kar malo bojim,da nebom zmogla.Zato me zanima,kakšni so kaj uspehi :wav:in če se moraš res strogo držati ali so dovoljeni mali greheci.Kaj pa zaradi ad.je kaj narobe,ker jaz imam strašen apetit in to samo po sladkem  :pijeminjem:Katastrofa zdaj pa sploh ,ko je tako vroče jaz pa 30kg preveč rabim podporo in pomoč hvala Mima.. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 02. avgust 2009 ura: 22:22 » |
|
Super Koki, svaka cast!!! Drzim pesti na tvoj uspeh!!!
Lp H Ps Ah, jz bi tud mogla it na dieto, sam nimam motivacije, iskreno receno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
morskival
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 151
|
 |
« Odgovori #10 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 11:33 » |
|
Čestitam vsem, ki jim uspe  Najpomembneje pa je, da z ločevalno hrano nadaljuješ tudi po tej dieti  Predvsem pa veliko migaš! Še pripomba: Tudi moja sestra je hujšala in tudi shujšala po tej dieti! Ka pa potem? Dobila kg nazaj in dobila žolčne kamne  Zakaj? Ta dieta ima premalo maščob kar pa je dobro za razvoj različnih stvari 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #11 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 14:42 » |
|
živjo, se neki časa nisem oglasila, smo bili spet mal na morju. Ampak te dni ni blo nič z dieto, tako da jutri nadaljujem.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
upica
|
 |
« Odgovori #12 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 15:08 » |
|
OI!!!
Veliko sreče pri hujšanju! Meni ta dieta ni pomagala, sprva ja, pa je nisem vzdržala, ker mi je bla stroga zame preveč.
Upam pa in držim pesti da tebi bo uspelo. Men je pomagala moja dieta. Če te zanima preberi moj prispevek k Rada bi shujšala..... Veliko sreče!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
white angel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 62
nikoli ne upoštevaj nasveta drugih...tudi tega ne
|
 |
« Odgovori #13 dne:: nedelja, 09. avgust 2009 ura: 15:14 » |
|
uuuuuuf js sem se je lotla x-krat vedno brez uspeha moj rekord...en teden  zdaj bi se pa rada zredila nobene cote mi niso več prav 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
js pa vidim travo rast...
|
|
|
Tayana
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 316
Ko se ti svet podre, imaš možnost za novo rojstvo.
|
 |
« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 10. avgust 2009 ura: 13:23 » |
|
Na ločevalni dieti sem bila 5 mesecev (lani). Izgubila sem skoraj 20 kg. Po končani dieti je šla teža nekoliko gor, zdaj pa nadaljujem s hujšanjem z jajčno dieto, ker je lahka za pripravo. Res pa je, da je ločevalna dieta bolj zdrava od jajčne. Dieta ne razpolaga s premalo maščobami, saj lahko vsak dan pojemo pest oreščkov, ki imajo tudi to krasno lastnost, da dajo občutek sitosti. Jaz sem jedla arašide (nepražene). Tudi zdaj jih jem. Ampak ne več kot eno pest, ki zadostuje celodnevni potrebi po maščobah.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Orhideja1
|
 |
« Odgovori #15 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 08:24 » |
|
Sama nisem pristaš nekih diet. Se mi zdi, da včasih naredijo še več škode kot koristi. Moje osebno mnenje je, da je potrebno jesti zmerno vso hrano in ne pretiravati v količinah. Dobro je, da zaužijemo veliko sadja in zelenjave in da jemo bolj lahko hrano. Sploh v teh poletnih mesecih. Pa na tekočino ne smemo pozabiti. Priporočljivo je, da se spije od 2-3l vode na dan. In povrhu kar je še najbolj pomembno, ne smemo pozabiti na gibanje. To nam najbolj pomaga pri izgubi kg in vzdrževanju telesne teže.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
|
|
|
|
Tačka
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 12. avgust 2009 ura: 09:35 » |
|
Moje osebno mnenje je, da je potrebno jesti zmerno vso hrano in ne pretiravati v količinah.
In povrhu kar je še najbolj pomembno, ne smemo pozabiti na gibanje. To nam najbolj pomaga pri izgubi kg in vzdrževanju telesne teže.
točno tako  .. sicer pa vsako telo "po svoje" odreagira .. moje je pred ,, uf, ... leti odreagiralo tako, da sem "skinila" ene 15 kg... in to težo več-ali-manj vzdržujem.. z fizično aktivnostjo, nekako "zmerno" prehrano (kar pomeni, da se pač preveč ne bašem )... Ah, sicer pa če je dobro, si privoščim , njamsi njamsi... recimo ene dva pohana piščanšja stegna, pa kakšno perutnico , pa pomfrijček... ja, jest nič ne ločujem.. Je pa res, da če bi se tako nažirala dnevno-pridobim takoj kilažo nazaj . Ah, pa saj bi jo vsak ... Vem pa, kako težko se je iti dieto, ampak dejansko moraš biti vztrajen ... ene 2-3 mesece... Držim pesti za vse
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Smeh je pol zdravja ....
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 19. avgust 2009 ura: 21:23 » |
|
sem se spomnila, da je bla ena tema s tem naslovom in bom kar tu napisala pravkar slišano šalo ... kaj je ločevalna dieta ? ko se mož loči in kuhat ne zna 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
lara
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 20
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sreda, 19. avgust 2009 ura: 22:51 » |
|
Po končani dieti je šla teža nekoliko gor, zdaj pa nadaljujem s hujšanjem z jajčno dieto, ker je lahka za pripravo.
Kako pa poteka ta jajčna dieta. Jajca imam zelo zelo rada, pa bi bla kar pravšnja zame. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jana
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 73
|
 |
« Odgovori #19 dne:: torek, 25. avgust 2009 ura: 06:56 » |
|
Meni je z ločevalno uspelo izgubiti 15 kg.Imela pa sem to srečo,da je hujšala tudi tašča in je potem ona skrbela za kosila.Drugače mislim da mi nebi uspelo.Je pa veliko lažje sedaj ,ko je vroče in z lahkoto veliko piješ,ker mislim,da ko je mraz nam ni nič do pitja,to pa je glavno pri vseh zadevah.Pa volja in VZTRAJNOST.Žal rezultat ne pride čez noč. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|