FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 22:27

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Vaš odnos s svojci in prijatelji  (Prebrano 3366 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
LiLdevil
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 11:59 »

Moji starši so super .... smo skos v stiku, me finančno podpirajo in sem jim zelo hvaležna ... jih ne obtožujem, ker so v mladosti delali napake ... vsak jih in to je človeško!
Z bratom sva zelo tesno povezana in je edini, ki mu (poleg fanta) lahko zaupam prav vse ... žal mi je le, da je tako zelo zaposljen nenehno in se bolj malo vidiva ....

Prijatelji .... hm, ja ... pravih nimam ... s selitvijo sem izgubila družbico, ki sem jo imela zelo rada ... no ja, sam saj smo šli tako ali tako vsi nekaj po svoje zadnja leta ... ni blo skupnih interesov več ... trenutno sem v nekem takšnem čudnem stanju, kjer pač ni nekih hudih socialnih stikov ... ampak verjetno s časom že pridejo ,... upam ...
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 12:05 »

Filip...ne gre za to, da so slabi ljudje....preprosto se ne želim družiti z ljudmi, ki so zelo nerealni...mi ne pašejo, čeprav so moja kri.....

ne bi pa mogel trditi, da so moji nabližnji sorodniki ..oče in mati...res dobri ljudje....nimam nobenih dejanskih dokazov za to..'prej nasprotno....moja sestra pa gotovo ni slab človek. to vem zagotovo...
Prijavljen
odbita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 181

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 21:46 »

Citiraj
Filip...ne gre za to, da so slabi ljudje....preprosto se ne želim družiti z ljudmi, ki so zelo nerealni...mi ne pašejo, čeprav so moja kri.....

ne bi pa mogel trditi, da so moji nabližnji sorodniki ..oče in mati...res dobri ljudje....nimam nobenih dejanskih dokazov za to..'prej nasprotno....moja sestra pa gotovo ni slab človek. to vem zagotovo...

Zarad mene - moji lahko da so slabi in lahko da niso slabi in so samo ranjeni in tudi vem, da so ampak ne moreš za to, da boš vse to videl in popravljal, zapravit celo svoje življenje. Še več - ker to tako lepo znaš, si tako izurjen, da tovrstno empatijo (patologijo) razviješ tudi do drugih. Prepoznavaš potrebe npr. podobnih partnerjev, kot so tvoji starši in spet si v položaju, ko pozabljaš nase, ko sebe izbrišeš, ko te ni, ko se boriš, da bi zapolnil prazen prostor v sebi. Je to res vredno življenje? Verjetno mora nekdo v generaciji res presekat...
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: petek, 04. julij 2008 ura: 05:47 »

Ja sebe zbrišeš..to je problem, da bi razumel tiste, ki tebe nikoli niso niti malo razumeli...škoda življenja..je blo že tako ali tako preveč vsega sranja..
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 07. julij 2008 ura: 08:51 »

Tale odnos z svojci, prijatelji je res zanimiv in pomemben.....če se razvijaš pustiš za seboj marsikoga, ki želi ostati na istem nivoju....v jezi in zameri...ker ne more več manipulirat s tabo...

razvoj razumem v smilu vedno večje ozaveščaenosti, realnosti in samospoštovanja. Tisti, ki ne morejo več manipulirat s teboj so užaljeni...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 07. julij 2008 ura: 08:56 »

.. Tisti, ki ne morejo več manipulirat s teboj so užaljeni...

a to je njihov problem, mar ne?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 07. julij 2008 ura: 08:59 »

Seveda je njihov problem...v življenju pač ne morem biti vsem všeč...tisti, ki me želijo izkoristiti tudi ne želim biti...

in to je njihov problem.....
Prijavljen
kratkovidna
gost
« Odgovori #27 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 17:19 »

imela sem dolgo obdobje, ko nisem znala reči ne. kar naprej neke usluge prijateljem, pa sorodnikom...dokler mi ni vse skupaj presedlo, pa tudi časovno nisem zmogla. in sem začela razmišljat drugače. ugotovila, da se ne strese zemlja, če kdaj koga zavrnem.
Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 443

« Odgovori #28 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 20:03 »

Imam eno super prijateljico, pa dve taki ki se samo včasih vidimo. Znank imam veliko. Drugače pa imam prijatelja ki mu lahko zaupam prav vse.  LP OLJA
Prijavljen

OLJA
Tarzan
gost
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 07:31 »

Jaz imam dva dobra prijatelja, katerima lahko zaupam oz. jima zaupam skorajda vse. Do pred kakšnega leta sem mislil, da imam najboljšega prijatelja kateremu lahko zaupam prav vse, pa se je žal kasneje izkazalo da sem se motil; in to kar kakšnih 20 let. Pač je ob priliki pokazal svojo pravo barvo. Angry

No, ampak se zaradi tega nisem kaj preveč sekiral. Sedaj vem, kje je limit in do kod lahko grem z njim. Se pravi, kaj mu lahko še zaupam in česa več ne.  Embarrassed
Prijavljen
tia
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 46

« Odgovori #30 dne:: četrtek, 24. julij 2008 ura: 19:37 »

živim z mamo in nono in tremi mačakami in še enim, ki ga ignoriram, z mamo in mačkami, kdaj malo manj z nono mam čisto vredu odnos, z očetom imam tudi vredu odnos, se kdaj pa kdaj vidimo. hmmm... sorodnikov imam zelo malo: 1 setrična, 1 bratranec, 1 teta, 1 stric... ostalo ja pa že po 2., 3. .... kolenu. prijateljev skoraj, da nimam. zelo se počutim bedno. niti ne poznam nobenega človeka iz našega kraja, razen kakšne kolegice od none over 70. počutim se totalno osamljeno oz glupo.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar