|
Dečko
|
 |
« dne:: četrtek, 05. junij 2008 ura: 15:18 » |
|
No mene pa v tej temi zanima kakšen imate Vaš odnos s svojci in prijatelji?
Seveda bom prvo sam napisal kakšen odnos imam jaz do njih.
Živim z mamo, z očetom imava od sedaj naprej zelo dobre lahko rečem pristne očetovske stike in kontakte. Sicer živimo ločeno življenje ampak jaz oba spoštujem enako. Saj veste že pregovor pravi ena sama žlica nikoli ne ropota sama.
No prijateljev pa imam toliko, mislim tistih tapravih, da jih lahko preštejem na levi roki petih prstov. Smo zelo dobri prijatelji in si tudi vse zaupamo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|
Lollypop
gost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 05. junij 2008 ura: 15:38 » |
|
Z ožjo družino kar v redu, sicer so vzponi in padci, ampak generalno:vesela sem, da imam družino taka kot je. Širša družina je pa bolj tko tko.Saj ne, da bi bili v slabih odnosih, samo odnosov je bolj malo, nimamo kaj preveč stikov. Kar se tiče pa frendov;nekaj jih je in so zelo v redu, vsaj mislim tako.Frendice mam že iz osnovne šole, torej preizkušeno :)Pa iz srednje šole tud nekaj ljudi, s katerimi smo v stikih in se dobr štekamo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 05. junij 2008 ura: 17:48 » |
|
cist uredu,...ko ne zivimo vec skupaj se imamo se veliko bolj razumemo,...tudi s prijatelji imamo ponavadi tedensko inventuro kjer si vse povemo in zaupamo,... nimam problemov
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 05. junij 2008 ura: 23:02 » |
|
preveč zakomplicirano za pojasniti na kratko 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 05:15 » |
|
Z družino kar furamo.........
Mi je pa fajn,da imam s sestro(čeprav živive daleč narazen)zelo dober odnos,da je moja najboljša prijateljica,da mi pomaga,jaz njej,da se lahko obrnem nanjo kadarkoli itd.itd...enostavno se čutive.. Žlahto imam vso na drugem koncu SLO(staršev nimam več).....tako,da kadar se vidimo je o.k.,drugač pa nimam nekih stikov z njimi.........
Prijatli:včasih sem mislila,da jih imam veliko.......kakšno leto nazaj pa sem mal naredila "čistko" in jih imam sedaj cca 5.....a za te vem,da so PRAVI prijatelji....si lahko vse zaupamo,en drugemu pomagamo....
In na forumu spoznala 2 krasna človeka-prijatla,ki me razumeta,podpirata in njima ni vseeno....moj Dečko in moja Kremenčica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 09:21 » |
|
preveč zakomplicirano za pojasniti na kratko   tud sama sem si to mislila in na koncu raje nič napisala ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 09:28 » |
|
s starši nimam stikov  , s sestro in nečaki pa zelo dobre stike in odnose  , res dobri prijatelji so redki kot dragulj in z dvema ohranjam prijateljske odnose 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Labodka
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 141
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 10:15 » |
|
Moja družina moje bolezni ni mogla sprejeti, še posebno po hospitalizaciji, tako da zdaj skoraj nimamo stikov. Sorodniki pri katerih živim so mi bili ves čas v veliko oporo in so zelo razumevajoči ter mi vedno stojijo ob strani. Prijateljev nimam veliko, a tisti, ki vedo kako je z mano ohranjajo do mene enak odnos kot prej, kar mi veliko pomeni.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Flip
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 131
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 10:53 » |
|
mama je umrla pred 23 leti, oče pred dvema mesecema. tudi starih staršev nimam več. imam brata, s katerim imava zelo dober odnos, le daleč sva narazen. on živi v belgiji, ampak letos jih med počitnicami obiščemo. on mi veliko pomeni, vesela sem, da ga imam. ostale "žlahte" ni veliko, se pa z vsemi lepo razumem. redko se vidimo in smo toliko bolj veseli, ko smo skupaj. krog prijateljev ni zelo velik, lahko pa rečem, da je dober. imam eno edino dobro, PRAVO prijateljico. imam jo že 27 let. hvaležna sem, da jo imam. vem, da ona zame tudi tako razmišlja. to je neprecenljive vrednosti!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 11:26 » |
|
Ful dobra tema Dečko..vesel sem, da si jo odprl.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 06. junij 2008 ura: 19:32 » |
|
kot svojca mam itak sam dve...mami in sestro...kako pristne smo je zlo relativno...z moje strani...sem čedalje manj pristna...onidve pa dvomim da sta kdaj sploh bili pristni do mene...vidim se s sestro...nek odnos mava, kakšen pa...sigurno ne tak kot bi ga sestri lahko imeli, js itak nism po njenih merilih...o mami pa raj ne bom...fotr je pa itak neznano kje...
imam pa nekej zeloo dobrih prijateljev in eno najboljšo prijateljico...z njo je odnos še najbolj pristen...mi je kot sestrca...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Soncnica
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 25. junij 2008 ura: 05:53 » |
|
Z mami imam iskren odnos, očeta nimam več, z babico se razumem, z bratom je tko tko. Malo se vidiva in mi čist ustreza. Ostalo sorodstvo je malo videno, vendar ni konfliktov. Prijatelji... hja bolj malo jih je... v bistvu sploh ne vem če imam trenutno koga, poleg fanta, ki bi mu lahko rekla pravi prijatelj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 26. junij 2008 ura: 02:18 » |
|
se vam zdi pomembno, da imate stike s sorodniki ? jaz recimo, sorodnikov po mamini strani ne poznam.. razen stare mame (sva si šele zdaj presenetljivo blizu  ) z ostalimi so neke zamere, ali kaj, še sama ne vem. in jih nikoli nisem spoznala. z očetovimi se zdaj dobivamo vsake toliko.. smo bolj the addams family (vsak po svoje malo čuden  ), ampak nekako funkcioniramo. ko sem bila mlajša sem pa kar malo pogrešalala sorodnike tudi z očetovimi smo se vsake toliko skregali in potem spet v jok in na drevo, in nič obiskov celo leto.. in praktično nisem imela sorodnikov  zato se zdaj sama oglasim pri njih, ker imam željo vsake toliko pogledat, kako kaj živijo. in v bistvu so vsi malo.. hm.. žleht  ampak če bi imela zdaj otroka, bi si vseeno želela, da bi imel stike z njimi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 26. junij 2008 ura: 08:48 » |
|
se vam zdi pomembno, da imate stike s sorodniki ? ne, daleč od tega (razen s sestro in njeno družino pa z eno teto, ostali so tam, kjer so...., me ne zanimajo)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 26. junij 2008 ura: 09:10 » |
|
Žlahta...čim dlje je, bolje se z njo razumem. Vedno ko sem pomolila prst, so zagrabili celo roko. Prijatelji...važni...zelo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 26. junij 2008 ura: 09:15 » |
|
Prijatelji...važni...zelo. jap, to pa ja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #16 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 23:43 » |
|
ja prijatelji..to pa to...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Flip
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 08:43 » |
|
se vam zdi pomembno, da imate stike s sorodniki ?
odvisno od sorodnikov. z večino mojih se dobro razumem in mi je zato pomembno, da imamo stike. niso pogosti, a kadar so, so prijetni. če pa kdorkoli od nas potrebuje pomoč drugega, pa nikoli ni bil problem. prav žalostno pravzaprav, da je takšnih odnosov med sorodniki zmeraj manj. lahko celo rečem, da so mi nekateri sorodniki celo prijatelji... nekaj posameznih sorodnikov pa je - mmmmm - pač - malo čudnih, oz. ne najbolj po mojem okusu  tistih pa prav nič ne pogrešam.....sovražim jih pa tudi ne. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #18 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 11:16 » |
|
Jaz imam hvala bogu enega bratranca, ki je normalen in dober človek, ki ga imam rad kot brata in rad pridem h njemu na obisk....
Kar se pa tiče moje matične družine pa se z mojim razvojem dogaja, da se odtujujemo.Z bratom že dve leti nimam nobenih stikov, staršev se izogibam, s sestro pa so občasni stiki brez neke čustvene intenzivnosti....ko se razvijaš in ozaveščaš in nočeš več pristajati na stare vzorrce kar naenkart ne pašeš več v matično družino kjer so vsi ostali na istem nivoju zavesti in miselnosti...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Flip
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 11:44 » |
|
ko se razvijaš in ozaveščaš in nočeš več pristajati na stare vzorrce kar naenkart ne pašeš več v matično družino kjer so vsi ostali na istem nivoju zavesti in miselnosti...
pa so zaradi tega slabi ljudje?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|