FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 22:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: V sorodu s psihiatrom  (Prebrano 779 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
polhek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 21

« dne:: sobota, 20. junij 2009 ura: 15:34 »

nism vedla, kje bi to lahko vprasala, tko da sem rajs odprla novo temo.

moja sestricna je psihiatrinja, in po izkusnjah pacientov, zelo zelo dobra psihiatrinja. naceloma se vidiva mogoce enkrat na 5 let, tko da si nisva ravno blizu. mene osebno ne bi motilo, ce bi bila ona moja zdravnica, ne vem pa, a se to da, ali je mogoce kaksno pravilo v zvezi z zdravljenjem druzinskih clanov? a mogoce kdo kaj ve?

lahko bi jo vprasala, ampak kot sem rekla, se skoraj nic ne vidiva, in tudi ne bi rada, da izpade da hocem kaksno posebno obravnavo al pa kaj podobnega  Embarrassed ce bi se ze narocila, bi se po standardni poti, brez privilegijev.
Prijavljen

Life is simple - it's just not easy.
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #1 dne:: sobota, 20. junij 2009 ura: 16:22 »

Vsekakor gre pri odnosu z terapevtom za ZAUPANJE. Vecje je lazje mi izpostavimo svoje tezave
in lazje nam on zaupa da bomo delali in upostevali njegove nasvete in napotke.
TOrej ce mislis da ji bos lahko zaupala svoje tezave in kot pravis da strokovno zadeve obvlada
poskusi, vedno pa lahko zamenjas.  oki
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
polhek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 21

« Odgovori #2 dne:: sobota, 20. junij 2009 ura: 17:32 »

a potem glede zdravljenja sorodnikov ni kaksnih, ne vem, eticnih zadrzkov s strani zdravnikov?

ne bi se rada narocila, cakala par mesecev in potem bila poslana kam drugam, kjer bi spet cakala.
Prijavljen

Life is simple - it's just not easy.
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.138

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 25. junij 2009 ura: 11:22 »

Po mojem zadržka ni - tudi v tem primeru se mora zdravnik držati načela zaupnosti, torej načeloma na prvem družinskem kosilu ne bo začela z "Ne morte verjeti, kakšne straahove ima naša Polhek!" Morda se vendarle sami vnaprej pogovorita, ali bi utegnila imeti ona kak zadržek. Tako ji boš tudi takoj pokazala, da nisi prišla zaradi 'zveze', pač pa te odgovorno skrbi možno mešanje družinskih in 'poslovnih' zadev.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #4 dne:: torek, 28. julij 2009 ura: 09:45 »

tkole, tudi jaz imam v žlahti stručkota za klinično psihoterapijo, pa na žalost ali veselje  kiselnasmeh ne bi šla nikoli k njemu .. Pa ne da ni strokoven, verjento je (tudi jaz ga vidim na pa let enkrat , pa ga imam poln "kufer", ko nas skuša analizirati  Angry.. pa "vleče ven"... neke "kao" otroške travme, zaradi...

imela tudi psihiatrinjo v žlahti , bila "svetska perla"  oki , res - za druge prava liga .. ampak svojo familijo je pa v poden zafurala...

ampak s tem še ne mislim ga sra*ti po vsej tej srenji, verjamem da so dobri ... ma, moram misliti pozitivno  oki pomezik
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar