Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #360 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 14:55 » |
|
Na tem mestu bi se rad zahvalil dr. Pustoslemšku.
Bi ga tud jest pohvalila. Izredno pozitivno naravnan in duhovit. In ogromno znanja ima. Osebne izkušnje z njim nimam, sem ga spoznala kot predavatelja na faxu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
matic
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 31
|
 |
« Odgovori #361 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 15:15 » |
|
A ima kdo izkušnje z gospo Irmo Kuhar? Grem dones prvič na terapija pa me mal zanima, sej veste kako je.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #362 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 19:01 » |
|
Jaz sem bila enkrat pri njej. Pa mi nekako ni bilo.... ne vem, sem kar obupala. Čakalno vrsto ima dolgo, je pa kar draga. Meni sicer AD osebna predpisuje. Dela pa tudi kot psihoterapevtka po VKT.
Sicer sam pa imela namen pri njej obiskovat delavnice VKT, pa je odpovedala skupino, ker je bilo premalo prijavljenih. To mi je pa žal.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #363 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 20:59 » |
|
jz sm bla enkrat pri njej: meni je okm razlozila lepo - za nadaljnjo terapijo pri njej pa se potem nism odlocila.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matic
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 31
|
 |
« Odgovori #364 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 21:27 » |
|
Sem bil pri Irmi Kuhar in prvi vtisi so super 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kaj
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 191
Smeh podarjam sebi in drugim :-)
|
 |
« Odgovori #365 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 14:59 » |
|
na tem mestu bi se rad zahvalil Dr. Kravosu...hvala
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
JAZ SEM, KI SEM
|
|
|
anonimnež
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 8
|
 |
« Odgovori #366 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 15:31 » |
|
oh, jaz bi mela tud velik za povedat... samo nekaj cvetk (moje mnenje jasno): Dr. Rejc zelo ne (študentski šrink): samo menjal tablete do nezavesti, "A ni nič bolje? Ja, bomo pa zamenjali!" Dr Reljičeva pravtako; čeprav zdaj je privat, pa je mogoče kaj bolj prijazna, ker dobi keš na roko. Dr Trampuž (poliklinika), ne tko zlo "negativna" kot zgornja dva, pa klub temu...ženska mi je na vprašanje, kakšno diagnozo imam odgovorila: Kaj bi vam pa pomagalo, če bi vedela? Haloooo??!! Pravico imam vedet! Še najbolj mi je pomagala neka socialna delavka h kateri sem hodila, ker je bila človeška, me je razumela, me ni obsojala in me predvsem ni gledala zviška. (kot se pogosto primeri kakšnim dr-jem) Še iščem svojega šrinka na belem konju  študentski Rejc je res za en kurc... pa še prepričeval me je naj grem h njemu, pa še sestra tut... prov tečna sta bla in se jih nisem mogel losat... kot neke jehove priče..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
MC
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 57
|
 |
« Odgovori #367 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 22:50 » |
|
MC, zdej si me pa čist preplašila kristy, lej najbrž je pri njej odvisno tudi od t.i. diagnoze. Če imaš težave npr. z anksioznostjo, se mogoča celo kaj poglobi vate, mene je pa itak (napačno) dala med une, k smo taki že rojeni.... diagnoza shizo ji je zelo všeč  - vsaj taki so bili moji občutki na njeni skupini.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Bojči
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #368 dne:: četrtek, 18. december 2008 ura: 20:25 » |
|
Jaz pa na vsak način hočem nazaj Dr. Damjana Perneta.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
When I`m high I love all the people in the world, but when I m down I want to be alone.
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #369 dne:: petek, 19. december 2008 ura: 15:10 » |
|
Kandidiraj na volitvah čez 4 leta, zdaj je s pacienti več kot preskrbljen. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
Bojči
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #370 dne:: petek, 19. december 2008 ura: 16:30 » |
|
Ja, Ton, ha ha, zdaj ima več pacientov kot prej, pa še hujše primerke, kot smo bili mi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
When I`m high I love all the people in the world, but when I m down I want to be alone.
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #371 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 19:03 » |
|
Velika pohvala gre ga. Bojani Gržinič! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #372 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 17:22 » |
|
V Primalnem centru v L.A.-ju sem vidu različne ljudi..Eni so bili neverjetno odprti po določenem času terapije...po nekja mesecih ali več......kar ne moreš verejt kolk gvoboka čustva so podoživljali..in kja vse živi v človeku..
So pa spet bli drugi,. ki so bili po nekja letih čist zaprti..Nek tip se je postavu nekrat pred terapevte in jim začel pridigat:"Pa kaj je z vami narobe? 6 let že hodim na terapijo in so moji simptomi še vedno prisotni, ne spim dobro itd.....Pa veste kolk denarja je to v 6 letih? Fantje nekja je narobe z vami..ne opravljate svojega dela..!!"
Gre za tipičen terapevtski način, da dovoliš izraziti svojo jezo na terapevte..transfer..itd..Postalo mi je jasno, da terapija daje le pogoje za razvoj..ostalo pa je na nas..odvisno od nas..
podoben primer se je zgodil enmu mojmu znancu, ki je porabil precej denarja za terapijo in ni naredil nič..Njemu se je tako zdelo..Ko je to povedal terapevtu..mu je ta dgovoril:"Za terapijo si odgovoren ti, ne jaz".."Ti si tisti, ki zapravlja denar za to, da se nikamor ne premakne...
Torej? Že Freud je reku neki tazga, da plačilo terapije pomeni, da pacienta sili v to, da res nekaj naredi,da gre naprej......
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #373 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 17:34 » |
|
Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. Nekaj takega. Je pa fajn, če je zraven. Terapevt. Ali pa Bog.
No, ali pa kar oba.
V.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
outside
|
 |
« Odgovori #374 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 18:49 » |
|
Ko je to povedal terapevtu..mu je ta dgovoril:"Za terapijo si odgovoren ti, ne jaz".."Ti si tisti, ki zapravlja denar za to, da se nikamor ne premakne... S tem se ne bi čist strinju  To je skor tko kot če bi kirurg na operacijski mizi reku pacientu "zdej je pa vse v tvojih rokah" Od terapevta je to zelo neodgovorna izjava ali pa pač služi denar. Pravi terapevt te postavi pred dejstvo (sem bil sam tega deležen), meni je bilo rečeno da tako ne bo šlo naprej in da ga moram upoštevat al pa odidet drugemu. In tako je prav 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 19:00 od ribič »
|
Prijavljen
|
|
|
|
metaaa
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 8
|
 |
« Odgovori #375 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 22:27 » |
|
Živjo!
Sem nova "depresivka" na forumu.
Naročila sem se k psihiatrinji dr. Sotošek v Ljubljani. Ima kdo kakšne izkušnje?
Lp M
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
poletje
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 93
|
 |
« Odgovori #376 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 22:58 » |
|
Grem jutri prvič k dr. Barboričevi, pa bomo videli kaj bo, pohvala ali graja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
maca_a
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 127
|
 |
« Odgovori #377 dne:: sreda, 14. januar 2009 ura: 18:57 » |
|
Ko je to povedal terapevtu..mu je ta dgovoril:"Za terapijo si odgovoren ti, ne jaz".."Ti si tisti, ki zapravlja denar za to, da se nikamor ne premakne... S tem se ne bi čist strinju  To je skor tko kot če bi kirurg na operacijski mizi reku pacientu "zdej je pa vse v tvojih rokah" Od terapevta je to zelo neodgovorna izjava ali pa pač služi denar. Pravi terapevt te postavi pred dejstvo (sem bil sam tega deležen), meni je bilo rečeno da tako ne bo šlo naprej in da ga moram upoštevat al pa odidet drugemu. In tako je prav  meni je pa stališče terapevta všeč. je povedal resnico, čeprav je kruta.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
broken
gost
|
 |
« Odgovori #378 dne:: sreda, 21. januar 2009 ura: 17:26 » |
|
hej.. mene pa zanima ce kdorkoli obiskuje katerega koli psihiatra s seznama OE Ljubljana ( koncesija ) : (tukej je link) http://www.bipolarna.si/forum/viewtopic.php?f=6&t=113&p=874in bi ga pohvalil..trenutno se namreč odločam koga poklicat..sm slišala pohvale za dr sotošek  K Katarini Marn ali Saši Rojc (sta na seznamu) pa ne bi šla, če bo kdo imel pohvalo za njiju ... hvala fuul  pa prosim ce mi kdo cimprej odpise 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #379 dne:: sreda, 21. januar 2009 ura: 19:28 » |
|
ola Broken, a Sasa ti ni kul? Meni precej pomaga... No, itak pa vsak ni za vsazga... Drzim pesti, da najdes sebi primernega terapevta! Drzi se,  h Ps Dr Sotosek zal ne poznam...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|