FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 21:49

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 29   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Naši psihiatri, pohvale, graje, Vaše izkušnje ...  (Prebrano 57385 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
LL23
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1

« Odgovori #380 dne:: sreda, 04. februar 2009 ura: 17:25 »

Jaz hodim približno 1 leto k dr. Vanji Rejcu, zaradi ekstremnih nihanj razpoloženja in socialne fobije. Tablete, ki mi jih je predpisal (Paroxat) so mi pomagale, da sem začela drugače razmišljati in posledično tudi boljše živeti (oz. da sem sploh začela živeti, prej sem se namreč več let dobesedno skrivala pred svetom).
Predlagal mi je tudi avtogeni trening-je precej časa trajalo, da sem ga "osvojila" ampak se splača vztrajati, veliko lažje se zbereš v stresnih situacijah, dobiš "debelo kožo" (včasih sem bila namreč zelo občutljiva in sem se za vsako malenkost čist zasekirala).
Tako da dr. Rejca vsekakor priporočam. Ostalih psihiatrov pa ne poznam, eden mi zadostuje pomezik...

LP
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #381 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 10:05 »

Veš to je tako..če se ženska poroči s prvim , ki ga sreča...nima možnosti primerjave Smiley

Če bi spoznala še kakega drugega psihiatra bi mogoče rekla:"Pa kaj sem jaz s tem človekom tolk časa počela?"
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 673

« Odgovori #382 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 13:45 »

Mogoce pa pac LL23 Rejc zares odgovarja in hvala bogu, de ji...

Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #383 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 13:53 »

No, če se je z Rejcem zaljubila na prvi pgled pa o.k. Smiley..Pol bo pa to trden in dolg zakon..
Prijavljen
Orhideja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 350

« Odgovori #384 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 20:28 »

Citiraj
Tako da dr. Rejca vsekakor priporočam. Ostalih psihiatrov pa ne poznam, eden mi zadostuje

Seveda eden zadostuje, če je seveda pravi. Lepo, da si zadovoljna z njim in da si v prvo našla pravega terapevta. AT pa le izvajaj, saj preverjeno deluje in tudi pomaga.

Lp, Orhideja
Prijavljen

Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #385 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 22:35 »

danes sem bila pri mirjani furlan v strunjanu....zame je to prvič pri psihijatru...

zadovoljna sem že s tem, da me je razumela...saj me ne pozna, me ne vidi vsak dan...ne vidi kaj imam v svoji glavi...kako doživljam stvari...(in kako je hudo)

malo me je ošinfala naj se neham smiliti sama sebi...očitno se smilim sama sebi Wink
no, vsaj da imam jaz malo usmiljenja do same sebe, ker se mi zdi, da ga nima prav nihče Wink

kaj bo prineslo zdravljenje pa je še prezgodaj govoriti
za sedaj nula...nobene razlike...pojedla do sedaj 8/4 + 2/2 paroxata...
ne čutim niti nekih stranskih učinkov...morda je to mala doza...

upam...drugo mi ne preostane
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #386 dne:: petek, 06. februar 2009 ura: 22:40 »

hehe da bi se ti smilila sama sebi težko verjamem, ampak imaš vso pravico. oki

uf Jazz nisem vedela, da je hudo in da si na AD-jih  Cry

Drži se mi  rozicodam
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #387 dne:: petek, 13. februar 2009 ura: 18:18 »

Lep pozdrav, danes sem izvedela, da si bo pocasi potrebno iskati novega psihiatra - zdaj hodim na center za mladostnisko psihiatrijo, s katerim sem zelo zadovoljna, vendar pa sem "prestara",d a bi tu nadaljevala vsaj medikamentno terapijo. Predlagano mi je blo , da se narocim pri gospe dr. Alenki Petek - ima morda kdo izmed vas kaksne izkusnje z njo?

Za vas odg se kar najlepse zahvaljujem,

rozicodam

Himiko
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #388 dne:: petek, 13. februar 2009 ura: 18:27 »

hehe da bi se ti smilila sama sebi težko verjamem, ampak imaš vso pravico. oki

uf Jazz nisem vedela, da je hudo in da si na AD-jih  Cry

Drži se mi  rozicodam

saj tudi jaz komaj verjamem...mislim to, a sem na AD...
kot je rekel pokojni marušič: vsakdo ima svojo točko loma...
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #389 dne:: torek, 17. februar 2009 ura: 02:53 »

Citiraj
Predlagano mi je blo , da se narocim pri gospe dr. Alenki Petek - ima morda kdo izmed vas kaksne izkusnje z njo?
Anyone pomezik?
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #390 dne:: torek, 24. februar 2009 ura: 22:32 »

Em, se enkrat jz. Tokrat sprasujem za psiholosko svetovanje: kaksne izkusnje imate kaj z naslednjo skupino psihologov:

Inštitut za klinično psihologijo Ljubljana
Savlje 74c
1131 LJUBLJANA
Tel. številka: (01) 563 21 96
E-naslov: inst-klin-psih@ordinacija.netE-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Spletna stran: http://inst-klin-psih.ordinacija.net

Za kakrsenkoli odg se lepo zahvaljujem,

Himiko
Prijavljen
LiLdevil
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #391 dne:: četrtek, 19. marec 2009 ura: 12:16 »

jaz imam podoben problem kot Himiko .... ima kdo izkušnje z Ilze Rojnik? Zanima me tudi cenovno ... ? Hvala!
Prijavljen
Chantal 1
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 120

« Odgovori #392 dne:: četrtek, 19. marec 2009 ura: 19:41 »

Precej njih sem ze zamenjala. Vsak je bil poglavje zase. Vsak je imel neke svoje momente. Pluse in minuse.

A od vseh se vedno najbolj zaupam svojemu trenutnemu, ki me zdravi, oz. bom raje rekla pomaga z zdravili lajsati simptome mojega borderlajna , dr. Pustoslemšek. Bil je tudi moj oddelčni zdravnik na psihiatriji lani. In je edini, ki mi je nekako kos. Ki me lahko obvlada. Morda tudi zato, ker iz mene ne dela bolnika, temveč me tretira, kot osebo s čustvi, temnimi in svetlimi platmi. In je edini, ki mi je razjasnil nekaj zivljenskih stvari. Ni popoln, je pa CLOVEK. Mnoge to odbije...a jaz cenim predvsem to, ko mi rece, da ni nic narobe z mano in da ga ni cloveka na svetu, ki ne bi bil na momente malce cez MEJO.

In ker NE IGRA BOGA  s carobnim zelenim blokcem na katerega pise medikamente. Me poslusa, me PRIZEMLJI...tocno ve, kako me v parih minutah postaviti nazaj na kolicek, ki podpira moje steblo...in predvsem, ker se lahko vedno zanesem nanj in ker ga lahko poklicem kadar koli imam tezave.

Pustoslemsek ROCKS oki rozicodam
Prijavljen
[nori diamant]
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 60

« Odgovori #393 dne:: petek, 20. marec 2009 ura: 20:03 »

Jaz hodim približno 1 leto k dr. Vanji Rejcu, zaradi ekstremnih nihanj razpoloženja in socialne fobije. Tablete, ki mi jih je predpisal (Paroxat) so mi pomagale, da sem začela drugače razmišljati in posledično tudi boljše živeti (oz. da sem sploh začela živeti, prej sem se namreč več let dobesedno skrivala pred svetom).
Predlagal mi je tudi avtogeni trening-je precej časa trajalo, da sem ga "osvojila" ampak se splača vztrajati, veliko lažje se zbereš v stresnih situacijah, dobiš "debelo kožo" (včasih sem bila namreč zelo občutljiva in sem se za vsako malenkost čist zasekirala).
Tako da dr. Rejca vsekakor priporočam. Ostalih psihiatrov pa ne poznam, eden mi zadostuje pomezik...

LP

on je bil tudi moj prvi psihiater. prav tako dobila paroxat in avtogeni trening za delat. ampak nisem pri njem nič napredovala, pravzaprav se mi je še poslabšalo. jst bi to pripisala temu, da me je premalo izprašal in mi dal napačno oz pomanjkljivo diagnozo. poleg tega pa sem bolj rabila psihoterapijo kot zdravila.
Prijavljen
[nori diamant]
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 60

« Odgovori #394 dne:: petek, 20. marec 2009 ura: 20:07 »

Če bi spoznala še kakega drugega psihiatra bi mogoče rekla:"Pa kaj sem jaz s tem človekom tolk časa počela?"

word.  Grin jst sm samo cajt zapravljala. imam pa osebno najboljše izkušnje z dr. resmanovo.
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #395 dne:: ponedeljek, 23. marec 2009 ura: 23:05 »

Dajem en velik plus dr sasi rojc za cloveskost in profesionalnost.
Prijavljen
LiLdevil
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #396 dne:: sreda, 25. marec 2009 ura: 11:00 »

himiko .... tudi jaz, meni je zelo pomagala ... zdaj pa bomo videli kako naprej ...
Prijavljen
maca_a
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 127

« Odgovori #397 dne:: sreda, 25. marec 2009 ura: 21:22 »

dajem plus jasni krump iz maribora wav vedno si vzame čas(polnih 60 min vsakič), se trudi z domačimi nalogami, da občutek, da si ji dejansko pomemben in te nikoli ne obsoja ali moralizira. ve tudi, kje je meja odnosa pacient-zdravnik in noče oblikovat tvoje osebnosti na novo, ampak ti samo pomaga jo popravit v nekaj, s čim si potem sam na koncu zadovoljen.
Prijavljen
QQŠ
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 18

« Odgovori #398 dne:: četrtek, 02. april 2009 ura: 19:43 »

Ali je bil že kdo od vas pri psihiatru Petru Kapšu iz NM?
Prijavljen
joty
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #399 dne:: sreda, 06. maj 2009 ura: 02:20 »

Tudi jaz bi priporočala Dr. Rejca, takoj mi je začelo iti na boljše, samo žal mi je, da nisem šla takrat prej k njemu. Je zlo optimističen, pozitivno naravnan in skuliran, pa da se z njim vse zment. Je pa dejstvo, da imajo ti psihiatri v državnih ustanovah veliko manj časa na voljo kot privatni, pa niso ravno oni krivi za to.
Prijavljen
Strani: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 29   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar