FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 08. februar 2012 ura: 11:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dr. Zoran Milivojević  (Prebrano 4138 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.049

« Odgovori #40 dne:: včeraj ob 15:29 »

Ventilator,

tvoje razmišljanje je pa takšno, kot razmišljanje aktualne oblasti do kulture...
Nekaterim vpliva na psihično zdravje. Edino brez "kulture" so uravnovešeni...

Sicer pa, lepo Vas prosim, za-LJUB-ljenost...

p.s. Če jaz ne štekam fuzbala, se v njegova pravila ne mešam, ne sodim, ne obsojam, ne režem denarja zanj, ne odločam, ali so akterji psihično zreli ali manj zreli, bolni, zdravi, moteni... Ker se preprosto zavedam in sprejmem DEJSTVO, brez globokega raziskovanja (in foušije), da so nekatrei ljudje od pamtiveka potrebovali Kruha in iger.
Toliko o kulturi in... za-LJUB-ljenosti.

In hvala Bogu, da smo vsi na tem svetu. Taki in drugačni, samo, človek, pusti dihat in pobrigaj se za svoj prah...
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.143

moja mačkonka Opa

« Odgovori #41 dne:: včeraj ob 15:46 »

Ventilator,

tvoje razmišljanje je pa takšno, kot razmišljanje aktualne oblasti do kulture...

hehe dobra  Grin
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #42 dne:: včeraj ob 17:02 »

Ja glej, tko je  kiselnasmeh

Emocije so mi zanimive, una druga pa ne  ne .

Hvala za priporočilo rozicodam, ampak dvomim, da mi bo to všeč.

Ja, lej, Kristy,
čisto logično.
Emocije so njegovo znanstveno delo, doktorat, če se ne motim, je hud psihološki študij, v katerega je človek vložil vso svojo energijo in čas. Ga je že zanimalo... Brez dvoma je knjigo pametno imeti doma, tudi za laika je dobrodošla. Poglobljena, zanimiva, podkovana.
Stroka pač, ki je lahko tudi povsem različna od druge struje. Je pa.
Formule pa.. so pač formule. Luštno.
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 839

« Odgovori #43 dne:: včeraj ob 17:24 »

Ja sej bi jo rada imela doma.
Hmm 50 evrčkov je zvizgam.
Sem dala prošnjo v antikvariate, da mi sporočijo, če jo SLUČAJNO kdo prinese  kiselnasmeh .
Bi jo rada v miru, lepo, počasi prebrala.

Smiley
Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Ventilator
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 351

« Odgovori #44 dne:: včeraj ob 23:05 »

Ventilator,

p.s. Če jaz ne štekam fuzbala, se v njegova pravila ne mešam, ne sodim, ne obsojam, ne režem denarja zanj, ne odločam, ali so akterji psihično zreli ali manj zreli, bolni, zdravi, moteni... Ker se preprosto zavedam in sprejmem DEJSTVO, brez globokega raziskovanja (in foušije), da so nekatrei ljudje od pamtiveka potrebovali Kruha in iger.
Toliko o kulturi in... za-LJUB-ljenosti.

In hvala Bogu, da smo vsi na tem svetu. Taki in drugačni, samo, človek, pusti dihat in pobrigaj se za svoj prah...
to je kot bi rekla, da nekateri pač potrebujejo obsesije in da se neki zdravniki in psihologi nimajo pravice mešati v te obsesije, naj pač ljudje živijo kakor hočejo. toliko o obSESijah ...
še enkrat: zaljubljenost in ljubezen se po milivojeviću izključujeta, po sternbergu (triarhična teorija ljubezni) pa je zaljubljenost oz. "nora ljubezen" zgolj začetna faza ljubezni, ki potem izgine in pride do prave ljubezni oz. so še razne kombinacije, malo si poguglaj če te zanima (triarchic theory of love). zdaj pa lahko pojasniš svojo utemeljeno razlago, zakaj se s tem ne strinjaš. (moja utemeljitev bi bila zelo podobna milivojevićevi, zato ne bi tu ponovno pisal).
Prijavljen
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #45 dne:: danes ob 01:43 »

Nič ni tako, kot bi rekla.
Jaz sem prav to rekla.
In poudarila, da ne hodim med nogometno tekmo nagajat na igrišče, ampak je ne gledam, grem raje na koncert po dozo za dušo. Ampak svojo.

Če grem v trgovino, mi prodajalka ne bo določala, kaj bom kupila, ampak bom kupila, kar potrebujem in tisto, česar nimam. No, po tvoje je verjetno treba kupiti, česar ne rabiš ali pa, kar vidiš v reklamah.. V tem je kleč.

Googla ne uporabljam. Hvala. Imam knjižnico ali pa v še kakšno zavijem.

Edino vprašanje pa je: Kaj pa je zaljubljenost po Ventilatorju? Oz. a to sploh KAJ šteje?
Očitno bolj malo..
In to je moja edina utemeljena razlaga. Naj bo dovolj.
Prijavljen
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar