Lep pozdrav.Imam prijatelja,ko je trezen je najboljši človek.Vse bi dal za prijatelje in svoji punci.Ampak mislim da skriva svojo depresijo in agresijo.In to tako dobro,da se sploh n opazi.Ko pa spije malo več alkohola,pa postane agresiven in išče tezave.Kot da bi hotel,da se stepe z nekom.
Nazadnje ga je neka malenkost,ko je punca njegova malo grobje rekla njemu na eno vprašanje,se je začelo.
Hoteli smo se it rolat in on je karnaenkrat rekel da ne gre nikamor in gre domov.
Mi smo šli in kasneje smo se spet dobili zunaj.Najprej je začel izzivati nekega moškega,kar tako,da bi se lahko znesel nanj,če bi se on odzval.Pa na srečo ni.
Ko smo šli domov je začel maltretirati svojo punco,in ko smo ga mirili je vsem po vrsti grozil.
Punca je morala prespati pri meni,ker ji ni hotel dati miru.
Grozno je bilo,4X smo klicali policijo,na koncu ji je razbil celo vrata in ji grozil,ni upala več domov.
Drugi dan me je napadel,zakaj sem klicala policijo in me vprašal kaj je storil!!
Punco je drzal za vrat ji grozil metal po stanovanju,....
A on se tega ni zavedal.Vse skupaj je trajalo kakšne 4 ure.
Takrat sem se ga začela bati,še toliko bolj,ker smo bili prijatli vedno je pomagal in smo hodili na kavice in skrbeli za domače zivali,ko nas ni bilo par dni.
Zal mi ga je in bi mu rada pomagala.Vendar me je strah,če mu omenim naj se gre zdravit.Ne vem kako se bo odzval.
Zdaje je zgubil punco in prijatelje.
Terorizira in se ne zaveda,kakšne strahove nam je povzročil.
Lep pozdrav in šrečni bodite

A ima še kdo takšne izkušnje in ali mu lahko kako pomagamo!