FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 21:41

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: TERAPEUT KOMPLEMENTARNE MEDICINE  (Prebrano 533 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
ježek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 32

« dne:: nedelja, 31. maj 2009 ura: 11:11 »

LP.PROSIM ČE MI KDO NAPIŠE OZ. POJASNI KAJ JE TO TERAPEUT KOMPLEMENTARNE MEDICINE HVALA
Prijavljen
Atropina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 43

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 31. maj 2009 ura: 11:29 »

kolikor mi pove stric google je komplementarna medicina alternativna medicina, terapevt pa po moje v tem smilsu ni kot psihoterapevt ampak najbrž homeopat, npr:

Citiraj
Od leta 2005 naprej deluje v Sloveniji, kjer deluje kot terapevt naravnega zdravljenja. Stebri njegovega dela so homeopatija, Bachova cvetna terapija, masaže in svetovanje, s katerimi želi čim bolje ustreči oziroma pomagati svojim pacientom.

Iz vidika homeopatije bolezen ni zlo, temveč znak neizravnanosti duše. Njegova naloga pa je, da to spremeni. Je član Sekcije terapevtov naravnega zdravljenja pri gospodarski zbornici Slovenije in tudi odgovarja na vprašanja bralcev za revijo Zdravje.
vir: altermed.org - portal komplementarne medicine http://www.altermed.org/imenik_terapevtov/index.php
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar