FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 21:15

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kdaj človek lahko obupa?  (Prebrano 3484 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Araya
gost
« Odgovori #60 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 22:25 »

Hvala za povezave Arwen Coprnica. Zanimivo. Upam, da jutri ne bom imel prebavnih motenj zaradi tablet. Jih ne pričakujem... začnem prvih 7 dni z eno polovičko, vsako jutro. Upam, da bo kaj bolje... vsaj stabilno.

Thnx ton. Enako!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #61 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 07:55 »

BO bolje, Araya, BO .. samo traja nekaj časa oz. če dam sebe za primerjavo: septembra 2007 sem imela zelo zelo resen namen vse skupaj zaključit, danes pa sem vesela, da sem še  Smiley.

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #62 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 13:35 »

Araya - sprašuješ Kdaj človek lahko obupa ? Hja, saj obupujemo, mi vsi... imamo težke, zoprne dneve, se bojimo za nam drage osebe ... ampak dokončno pa ne bomo obupali !! Velja ? Seveda velja..

Veš, jaz si vedno rečem.. uf, so ljudje, ki imajo še hujše probleme, situacije,.. kot jaz - in sem prec malo pomirjena..  oki Ali pa se grem zjokat, stulit (bemti, bemti,..) k prijateljici .. Odprem vse ventile..

Glede vrta pa takole, jaz smisel v njem vidim šele zdaj , ko sem sam "svoj gospod" .. to je res en super relaks.. Boš videl, že to,  da si se ga lotil je napredek,.. sedaj prebiraj še oglase.. s sestro bo pa vse OK. Tudi jaz sem bila zaradi bule vsa out.. pa sem dala preiskave čez, pa ultra,.. falabogu - nič - zaenkrat.

Življenje je pa tako in tako nepredvidljivo... saj poznaš "život je čupav i dlakav" ,  sesmejem, ja mislim, da je to iz ...pojma nimam  sesmejem pomezik
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #63 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:05 »

(Život je takav, čupav i dlakav - a kad ga obriješ, nikakav. Grin - Balašević)

Nikoli obupat, res je.
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
marika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 344

« Odgovori #64 dne:: četrtek, 14. maj 2009 ura: 00:17 »

Araya,

kako si pregural današnji dan? Kaj prebavnih motenj?

Z zanimanjem spremljam tvoje zapise in upam, da nas boš še s kakšnim razveselil.

Vse dobro ti želim in držim pesti za tvojo sestro. Sama sem bila že nekajkrat v podobni situaciji, pa ni bilo na srečo nič kritičnega- imam fibroadenom, to je mišičasta tvorba, za katero so najprej mislili, da je vodna cista, zatem da je rakasta tvorba...na koncu pa se je dobro izšlo in iz srca si želim, da bi bilo tako tudi s tvojo sestro, ki je očitno tvoja največja opora.

Kaj pa kakšno dekle?
Res še enkrat vse dobro,

marika
Prijavljen
Araya
gost
« Odgovori #65 dne:: četrtek, 14. maj 2009 ura: 23:51 »

Ja, nekaj se pa res dogaja... na WC sem moral danes ene 4x. Je to pri Asentri normalno ... zdi se, da je. Na listku v škatli piše, da naj bi stvari ščasoma izzvenele. Upam, da res.

Sestra ima pregled (mamografijo) konec meseca. Nekateri me pomirjajo, da glede na njeno starost najhujšega ni pričakovati, da pa če bo, verjetno še ni zamujeno. Upam, da bo na koncu vse OK.

Dekle? Hm.

Prijavljen
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.138

« Odgovori #66 dne:: petek, 15. maj 2009 ura: 08:10 »

Tudi jaz, Araya, upam za tvojo sestro. In drži se ti.
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
jesenka79
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 70

« Odgovori #67 dne:: torek, 19. maj 2009 ura: 11:45 »

Bravo, Araya!
Lepo je bilo brati, kar pišeš, in spremljati, kaj si ukrenil, da bo/ti je/ bolje. Mi bi tut meli vrt, pa smo zaenkrat kar v mestu ...
Asentra (oz. Zoloft) je menda dobro zadravilo, še z najmanj stranskimi učinki od antidepresivov. Morda je boljša samo še Cymbalta, nek novi AD (sem vprašala našo psihiatrinjo). Moj mož jo ima tudi. Ker pa je bil čez dan bolj zaspan kot običajno, jo jemlje zvečer, psihiatrinja pa mu je zraven dala še Edronax (čisti noradrenalinski AD), ki ga jemlje zjutraj. Očitno je občutenje stranskih učinkov pri vsakem malce drugačno.
Srečno tebi in tvoji sestri!
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar