Samurai, eeeej

ustavi konje, prosim in najprej globoko vdihni nato pa skupaj razmisliva, kaj sedaj, kako naprej

Leto in pol hodiš k psihiatru, pa očitno ni kakega napredka... torej bi bilo mogoče umestno zamenjat strokovno osebo; tole sem našla, mogoče kaj pomaga:
http://www.cid.si/content/view/180/152/Potem, starši. Praviš, da ste v dobrih odnosih. Zaupaj se jima. Povej, kaj občutiš, kaj se dogaja s tabo, ... V taki situaciji je vsaka podpora dobrodošla in s skupnimi močmi boste lažje našli izhod iz te krize.
Kakor jaz vidim zadevo, so se pri tebi težave začele s kajenjem trave + globoko rano je pustil krst v 1. letniku.. praviš, da si doživel ponižanje.. kaj si pri tem občutil... kako se počutiš zaradi tega danes? ... - to je zame stvar, ki bi jo bilo dobro predelat in oddelat.
Dekle - kako sta z odnosom? še težave? Tudi to verjetno vpliva na tvoje počutje...
Kaj pa učenje samo? bliža se konec šolskega leta... kako kaže? Zaključevanje ocen je ponavadi stresno (vsaj zame je bilo) ...
Samurai, kar se mene tiče, si precej stabilna oseba (beri: jaz pri teh letih pojma nisem imela, kaj je to življenje - namreč sem imela precej težav, pa se jih nisem zavedala in jih tako rešujem šele sedaj - ti pa že veš, da želiš spremeniti določene stvari pri sebi - to je ogromno, veš

da človek ve, da nekaj ni v redu in da želi to popravit, izboljšat ...
... in imaš precej pozitivnih lastnosti, ogromno potenciala je v tebi, sposobnosti... treniraš - in si zelo dober v tem...

bravo! samo tako naprej
Objem
Arwen