FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 21:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Depersonalizacija, zmedenost, "megla" v glavi  (Prebrano 3611 krat)
0 uporabnikov in 4 gostov pregleduje temo.
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.987

« Odgovori #20 dne:: petek, 14. januar 2011 ura: 20:35 »

Živjo Novavie  rozicodam
Jaz mislim, da si na dobri poti v boljše počutje. Sicer si imela na začetku jemanja ADjev stranske učinke, ki so res peklenski...pa tudi sedaj so še vedno prisotni, kot so suha usta, težave s koncentracijo, občutek nerealnosti...vse to sem tudi jaz doživljala in še doživim, kadar sem v stresu in pustim tesnobi, da me spet okupira.
S pogovorom pri terapevtu boš našla marsikater odgovor, tudi na to, zakaj se ti je "telo uprlo"...saj praviš, da ti v življenju vse štima, pa vendar sta te tesnoba in depresivno razpoloženje opozorilo na to, da nekaj pa vendarle ni ok.

Jaz držim pesti zate, da boš čimprej spet "stara TI" oz. "nova, še boljša TI"  oki
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
Novavie
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 14

« Odgovori #21 dne:: petek, 14. januar 2011 ura: 23:41 »

Slavka,najlepša ti hvala,počutim se potolaženo...Sicer sem v ta 'šmorn' padla hitro, vlečem se pa step by step,vsak dan spoznam nekaj novega,prvič v življenju sem se osredotočila na samo sebe in na odkrivanje svojega telesa,glede na to,da sem bila prej-priznam,huda materialistka  ne ...Pojavili so se mi določeni strahovi,kot so agorafobija,strah pred strahom,in še bi lahko naštevala,med drugim tudi to,da sem prvi človek na svetu,ki mu ad-ji ne bodo pomagali  Shocked,vem da se sliši čudno,vendar upam,da se mi bo kmalu zdelo smešno,ko premagam tole zadevščino Smiley ...

Tudi tebi želim vse dobro in da se ti nikdar več noben simptom ne vrne! ! ! Zato smo,da si pomagamo...
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar