FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Je moj fant posesiven? Prosim..NUJNO!  (Prebrano 2832 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Tiuu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« dne:: torek, 28. april 2009 ura: 17:41 »

Nisem točno vedela, kam vriniti to temo, upam da bo tu našla svoje mesto  happy
Čisto sem že obupana, ne vem kaj storiti. Zaupala vam bom celo zgodbo v upanju, da mi bo kdo lahko povedal, čemu je to podobno, saj sama ne vem, kako naprej.
Torej, sva mlad parček, skupaj že pol leta. Jaz imam 16 let, on pa bo letos 19.
V teh šestih mesecih sva šla skupaj že čez marsikaj, skozi najlepše možne trenutke in seveda tudi čez največji pekel. Ne vem, ali verjamete, a midva se ljubiva. Mnogi rečejo, da je pri teh letih nemogoče ljubiti, si lahko samo zaljubljen, ali pa ti je nekdo všeč, a to kar je med nama je mnogo več kot samo zaljubljenost in to čutiva oba.
No, kot vsi parčki, se tudi midva včasih malo spričkava. Navadno se gre okoli tega kdo kdaj kam zamuja, zakaj me ne pride iskat, če ima pa avto ali pa, kako se kdo obnaša do hišnega ljubljenčka. A zadnje štiri mesece nama takšni prepirčki ne pridejo več do živega, saj se zavedava, da obstaja velika verjetnost, da naju ogroža en veeeelik problem! No, vsaj jaz.
Vse se je začelo nekako na začetku zveze, ko sem ga malo dražila glede svojih bivših fantov. Vprašala sem ga, če drži trditev, ki je zapisana v Cosmopolitanu, da punce ne smemo preveč govoriti o preteklih 'zvezah', saj se potem novopečeni fantje počutijo manj vredne. Zraven je seveda spadal smeh, a po tem pogovoru je moj Jaka postal tako zelo zadržan, zaprt vase, dooolgo mi ni hotel povedati kaj mu dogaja in sploh ni kazal svojih čustev. Njegovi starši so me opozorili, da vanj ne smem preveč drezati, saj ima on že od nekdaj okoli sebe zgrajen zid, v katerega zelo težko spusti ljudi, do tistih, ki pa noter so, pa čuti prav posebne filinge. Zato sem čakala, dokler nisem začutila, da sem mu blizu, da me je čez svoj zid spustil sam od sebe.
Sama obožujem nova poznanstva in znajdem se v vsaki okoliščini. Nikoli ne zbežim stran od dolžnosti in nikoli se ne ustrašim. Rada pa tudi hodim ven, še posebej odkar sem v srednji šoli in imam žurerske sošolke, ki me s seboj vlečejo po vseh partijih po Ljubljani  Smiley
Upam si trditi, da sem odprta do vseh ljudi, ne glede na to, kako dolgo jih poznam. Zelo težko me kdo spravi v slabo voljo, na mojem obrazu je večino časa prisoten nasmeh. Poskušam uživati v vsem in v stvareh znam vedno najti pozitivne lastnosti ter jih tudi izkoristiti. V življenju še nisem nikomur nič zamerila, pa vem, da bi lahko marsikdaj in takšni ljudje, kot sem jaz, me tudi obkrožajo.
Ravno zato nisem bila vajena zaprtih ljudi, kot je bil Jaka. Kadarkoli mi je bilo karkoli nelogičnega, sem se samo spomnila na ta stavek in takoj popustila, češ, nekateri pač tako razmišljajo. A to me ni pripeljalo na pravo pot. Kaj kmalu je moj najdražji začel z menoj manipulirati. Opazil je, da me lahko obrne kakorkoli hoče, prišlo je že tako daleč, da sem pri določenih zadevah začela razmišljati po njegovo. Že od samega začetka sem videla, da manipulira z vsem kar leze in kar gre, a da sem mu vedno znova nasedla tudi jaz, sploh nisem opazila. Čisto vsi so ga poslušali, vsi so mu sledili, vsi so ga upoštevali, nihče si ga ni upal na kakršenkoli način zatreti ali zanikati kar je trdil. Znal je pogledati v oči in se zlagati, a jaz sem bila prepričana, da meni ne bo lagal nikoli.
Mislim, da on spada pod neko prav posebno kategorijo ljudi. Ima visok ego, a zelo nizko samozavest. Sliši se nemogoče, a meni on deluje prav takšen. Težko mu kaj pride do živega, ali pa tega ne pokaže. Kadar ga pa kaj vznemiri, ga nič ne zanima zakaj in kako, samo loti se ga nekakšna posesivna agresivnost in to me počasi že malo straši. Zadnjič je v jezi rekel, da bo ubil enega mojega prijatelja, ki mi  je napisal, da me ima rad. V postelji zraven mene  ne sme spati nihče, samo moj pes. Tudi kdo od družinskih članov, čim so moškega spola, mi ne smejo priti blizu. Vedno več stvari me prosi, in te prošnje počasi prehajajo v zahteve. Najprej me je prosil, naj se ne mažem z ličili, ne nosim kril ali oblek in pa majčk z dekolteji. Če sem pod jopico nosila kratko majčko, mi jo je vedno zapenjal do vratu. Maskaro in barvico za oči mi je kasneje vzel, zaprl k sebi v predal in ni hotel vrniti. Bojim se, kako bo poleti, ko ne bom mogla nositi dolgih majic, saj lahko zahtevam svoje, a potem bo tako zelo užaljen, da se še dolgo ne bo mogel z mano pogovarjati v mejah normale. No, to je pa naslednja stvar, ki meni osebno predstavlja največji kamen spotike.
Namreč, Jaka sebe in mene ne more jemati enakovredno. Ne more si predstavljati, da bi lahko enkrat obvladovala moja beseda in bi on to lahko spoštoval brez da bi se ob tem slabo počutil. Vedno mi zameri, mi pošilja znake užaljenosti, jeze, mi vzbuja slabo vest in občutek krivde. Z obnašanjem me prisili, da se opravičim in začnem verjeti, da sem storila narobe, ker ga nisem poslušala in upoštevala. To se dogaja non stop in vedno znova mu podležem. Ko mu kaj resno govorim, in če tega noče poslušati, me kar presliši in načne novo temo. Opraviči se samo takrat, ko vidi, da je v celoti on kriv in krivde ne more zvaliti name ali kadar nima pametnega izgovora zakaj je to storil. In res samo takrat.
To vse me zelo moti, ne morem ga gledati žalostnega in se spraševati, kaj za vraga sem spet naredila narobe. Dober mesec nazaj sem mu rekla, da se obljube ne bom mogla več dolgo držati, in mi je postavil ultimat, rekel je 'jaz ali oni?'  Seveda sem mu zopet obljubila, da se bom potrdila upoštevati njegovo željo, a potem me je par dni za tem pustil. Rekel je, da ga je vse skupaj tako pretreslo, da je njegovo sovraštvo do fantov, s katerimi sem kadarkoli karkoli imela, tako zelo narastlo, da ljubezni do mene ni več čutil. Jaz sem za njim prejokala vsako minuto vsakega dneva, doživela sem panični napad, nisem vedela, kako bom lahko svoje življenje nadaljevala sama. A v teh treh tednih, ko sva bila narazen, sem si priznala vse to, kar sem danes sem zapisala, vse to, kar sem si prej zanikala. Ko je ugotovil, da njegovo srce še vedno pripada meni, me je v solzah prosil, naj bom spet njegova. In zdaj je drugače. Najin odnos je veliko boljši kakor prej, povedala sem mu katere stvari mora spremeniti. Veliko dela na tem, veliko bolj me upošteva, mi prisluhne in me smatra kot sebi enakega človeka. Vse je res veliko boljše, a njegovo posesivno delovanje nad mano ostaja. Preveč ga bolijo dejstva, da nisem od nekdaj samo njegova. Zanima me, ali je to normalno? Ali z njegovo psiho res ni vse v redu? Zdaj naju ovira samo še to, drugih problemov nimava, sploh res nobenih. Meni se zdi nekaj čisto normalnega, da je on že imel punce pred mano, z eno je zgubil nedolžnost. Seveda mi postane nelagodno, ko si njiju predstavljam skupaj, a vseeno se zavedam, da zdaj sva pomembna samo midva, nikoli nisem pomislila, da bi mu omejila svobodo zato, da bi se sama bolje počutila.
 Povedala sem mu vsa svoja mnenja, prosila sem ga, če lahko svoji psihologinji omenim njegov problem. Privolil je, a z zdravljenjem se ne bo nikoli strinjal. Sam še vedno meni, da on ni ljubosumen, da mi zaupa, da kar me prosi samo nakazuje kako zelo me ljubi in me noče deliti z nikomer drugim. Na to, da ima kakšno bolezen pa niti pomisliti ne upa. Pravi, da bi zame naredil vse, a naj ga ne silim na terapije, ker jih ne potrebuje. Da se njegovo razmišljanje ne more spremeniti z nobenimi zdravili in če ga bom silila, bo vse samo še slabše, saj se bo zopet zaprl vase. Pravi, naj ga sprejmem takšnega kot je in naj še naprej prisegam na najino ljubezen s tem da se držim tega, kar sem podpisala. Prosim, pomagajte, ljubim ga, a tako ne gre več naprej….

Naj dodam še, da je svoji bivši punci zablokiral msn račun in zlomil tri sim kartice, ker njegovih zahtev ni upoštevala. Velikokrat sem ga ujela na laži, a vseeno je on edini kateremu verjamem... Kaj naj storim?Huh?
Prijavljen
Rob
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #1 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 18:09 »

živjo, Tiuu

si pripravljena sprejeti eno od možnosti - to ni ljubezen?

laže ti, ne zaupa, lasti si te...

sama si zelo pronicljiva in v besedilu si že nakazala odgovore na svoja vprašanja.

ne vem, če si pregledala cel forum, mnogo je napisanega o odvisnosti od odnosov, tudi o narcizmu je skupaj z nakaj linki povedano skoraj vse...

...omenila si psihologinjo - ti je ona kaj svetovala?
(tistega dela s podpisom pa nisem razumel...to je le prispodoba, ja?)

še se oglasi  rozicodam
Prijavljen
Tiuu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 19:58 »

živjo, Tiuu

si pripravljena sprejeti eno od možnosti - to ni ljubezen?

laže ti, ne zaupa, lasti si te...

sama si zelo pronicljiva in v besedilu si že nakazala odgovore na svoja vprašanja.

ne vem, če si pregledala cel forum, mnogo je napisanega o odvisnosti od odnosov, tudi o narcizmu je skupaj z nakaj linki povedano skoraj vse...

...omenila si psihologinjo - ti je ona kaj svetovala?
(tistega dela s podpisom pa nisem razumel...to je le prispodoba, ja?)

še se oglasi  rozicodam

Prave odgovore na vprašanja sem si priznala šele med najino pavzo,saj mi je dalo misliti.
Zdaj se zavedam, da ni vse prav, sprašujem pa ali je narobe kaj zelo resnega, kaj takšnega da ne smem spregledati? Ne vem, ali naj tvegam njegovo čustveno stanje in s tem tudi najin odnos, naj ga silim pozdraviti ali naj upoštevam njegove zahteve? Odkar jih, se imava super, ampak tako ne bo šlo več dolgo naprej. Jaz verjamem, da bi lahko bilo veliko bolje, a nažalost tukaj nisem jaz tista, ki mora verjeti..
Če on misli, da ga nič ne more pozdraviti, potem mu res nobena terapija ne bo pomagala.
Problem je, da imam jaz naslednje srečanje s svojo psihologinjo šele junija, takrat bo pa že vse zelo pozno. Midve se tudi bolj posvečava meni in moji trihotilomaniji in ne vem, ali naj ji sploh omenim to. Ali bo hotela v živo govoriti z njim?
In ne, v moji zgodbi ni nobene prispodobe. Resnično sem morala podpisati izjavo, da bivših ne bom več videla, se pogovarjala ali kakorkoli drugače komunicirala z njimi, da ne bom hodila na place, kjer sem jih spoznala ali kjer sem z njimi bila, da bom uničila vse slike in darila, ki sem jih od njih dobila, pozabila na njih in jih tako totalno izkoreninila iz najinih življenj, tako mu bom namreč dokazala svojo ljubezen. To ni glih zdravo kajneda? In to izjavo moj najdražji nosi zataknjeno za svojo mesečno vozovnico, vsak trenutek jo ima s seboj....
 unsure
Prijavljen
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 788

« Odgovori #3 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 20:03 »

Citiraj
Velikokrat sem ga ujela na laži, a vseeno je on edini kateremu verjamem...

Ravno preveč modro pa tole ni od tebe, kajne...  pomisli
Prijavljen

Azrael     AZRAEL     Azrael
Tiuu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 20:20 »

Citiraj
Velikokrat sem ga ujela na laži, a vseeno je on edini kateremu verjamem...

Ravno preveč modro pa tole ni od tebe, kajne...  pomisli

Seveda ne, a on ima vedno pripravljen kakšen izgovor.
Med tem časom, ko sva bila narazen, sem od njegovih prijateljev slišala, da je bil zadnji teden najine zveze on z drugo punco. Nisem mogla verjeti, a vseeno sem ga poskušala očrniti sama pred sabo, saj na svetu ni obstajala niti ena sama duša, ki bi z mano sočustvovala, vsi so mi govorili, naj bom še srečna, da sem se ga rešila.Ker je toliko ljudi to govorilo, sem si mislila, da nekaj že more biti na tem, zato sem mu v obraz zmetala vse najhujše besede, ki sem se jih tisti trenutek spomnila (od tega, da je on vase zagledan bolnik, do tega, da mi je žal da sem ga spoznala in da si ne zasluži živeti..). A čim me je pogledal v oči, in rekel, da se zaveda, da je čuden in da je od mene marsikaj zahteval, ampak da me prevaral ni nikoli. Seveda sem spet verjela njemu in to me je teplo, saj mi je šele po enem mesecu rinjenja vanj priznal, da je zgodba, ki sem jo slišala popolnoma resnična. Zagotovil mi je, da se je lagal v moje dobro, saj ve, da sem v slabem psihičnem stanju in bi si še kaj naredila, če bi vedela resnico....
Ne morem si pomagati, verjamem mu vse. Če se možgani ne strinjajo s srcem, ne bom sploh pomišljala kaj je prav in kaj ne, sledila bom svojemu srcu...  Shocked ne
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.427

« Odgovori #5 dne:: sreda, 29. april 2009 ura: 21:21 »

Tiuu, sama si že dovolj ugotovila, da to kar počne tvoj fant s teboj, ni v redu. Ti si svoja osebnost, imaš glavo, da z njo misliš in ne da nekdo s teboj manipulira.
Razmišljam, ali je dečko tako zelo posesiven ali ima še kakšno motnjo. Vse to kar si naštela,  mi ni niti najmanj všeč. Še veliko lepih stvari te čaka v življenju in ne smeš si dovoliti, da nekdo s teboj takole ravna, pa če si še tako močno zaljubljena.
Vidim, da se ti le počasi odpirajo oči. Predvsem pa ne odpuščaj preveč lažem in ne spreminjaj se zaradi nekoga. Bodi ti, takšna kot si in če mu to ni všeč, nimata kaj iskati skupaj. Pazi, da ti ne bo škodoval.
Predvsem pa mislim, da on potrebuje psihiatrično pomoč...posesivnost, ljubosumje....zna biti nevarno Undecided
Prijavljen
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 788

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 30. april 2009 ura: 11:26 »

Citiraj
Če se možgani ne strinjajo s srcem, ne bom sploh pomišljala kaj je prav in kaj ne, sledila bom svojemu srcu... 

... in vedno znova padla.

Tako kot je Trzinka napisala:
Citiraj
Ti si svoja osebnost, imaš glavo, da z njo misliš in ne da nekdo s teboj manipulira.

Razum je prav tako pomemben kot čustva... ko boš to uvidela in sprejela, se boš dobro počutila.

Življenje je igra, veš... bolj kot jo obvladamo bolj je zabavna (in obratno).

Po mojih izkušnjah nora čustva niso za nobeno rabo...  Smiley
Prijavljen

Azrael     AZRAEL     Azrael
Tiuu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 30. april 2009 ura: 16:16 »

Najlepša hvala vsem... rozicodam

Vem, da imate vsi po svoje prav in hvala res..

A mi lahko prosim še kdo obrazloži kakšna je razlika med psihiatrom in psihoterapevtom? Lahko oba predpisujeta zdravila, terapije pa izvaja samo terapevt? Kdo si za pogovor vzame več časa, ali za psihoterapevta prav tako potrebuješ napotnico?
Sem prepričana, da je o tem veliko govora še po drugih temah, a sama raje vprašam tu. Že v naprej najlepša hvala.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #8 dne:: torek, 05. maj 2009 ura: 09:33 »

http://tisa.blog.siol.net/2007/11/24/psiholog-psihiater-psihoterapevt-kdo-je-kdo/

http://www.psihiater-leser.com/452/473.html?*session*id*key*=*session*id*val*

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
matheu__
gost
« Odgovori #9 dne:: torek, 05. maj 2009 ura: 12:20 »

Ma tiuu, veš kaj; Sprašuješ se, če ima kakšno motnjo tip al ne. Jst bi reku, da bi bla motnja (seveda bi bli ful veseli da bi bla, ane Wink ) bolj ko ne opravičilo al pa če hočeš: olajševalna okoliščina za njegovo obnašanje. Včasih je treba pogledati šepavi in grbasti resnici v oči in si priznati, da je nekdo preprosto driska od človeka. (pa če prav ga imaš rada in si vajin odnos oblepila z vso "sudbina" romantiko na tem svetu). Ko se ti ga bo uspelo rešit, boš pa mela dobro "ne naredi tega še enkrat" izkušnjo za naprej. To je to. Vso srečo!  Smiley

Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #10 dne:: torek, 05. maj 2009 ura: 13:55 »

Temu bi jaz rekel odvisnost od odnosov. Enosmerna ljubezen. Zgodbo sem na hitro preletel. Če prav vidim, potem tukaj nekdo pije in nekdo plača. Je tako? To pa ni ljubezen, kot je že nekdo prej omenil. V vsakem medčloveškem odnosu so seveda prisotni kompromisi, vsakega človeka je treba sprejeti z napakami itd. Ampak pogoj, da do vsega tega pride je, da oba pijeta in oba plačata. Da sta si enakovrednq. Iz tega pa mi to ni razvidno. Na eni strani oseba, ki psihično trpi, se razpisuje po forumu, si prizadeva, da bi bilo nekoč boljše, na drugi strani nekdo, ki dobi kar hoče in je tako, kot hoče. Opazil sem pa tudi nekaj drugega. Zaljubljenost mineva počasi in sigurno. Na začetno normalno,da je bilo vse rožnato, zdaj je pekel, vendar hormoni še vedno držijo skupaj, ko bo enkrat hormonov konec bo pa vsega konec.

Jaz ne bi rekel, da je razum tako pomemben kot čustva. Razum je še bolj pomemben in če nam razum deluje, potem so prisotna tudi lepa čustva, če pa je obratno pa na žalost ni tega. Vsakemu bom priporočil, pa če še tako čudno gleda: Zaljubljenosti se je treba izogibat. Ko bo folk s tem začel bo tudi manj ločitev.

Tiuu... Če je bila njegova bivša punca Viktorija R. potem pa...
Prijavljen
resnica
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #11 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 12:53 »

Lep pozdrav vsem!
Sem nova na forumu,vendar moram na to temo odgovoriti!Stara sem 34 let z družino -moj sin je star 2 leti.
Je tvoj fant posesiven?!Po mojih izkušnjah je moj odgovor pozitiven.Sama živim s takšnim partnarjem in ti povem ,da to nobenemu ne privoščim!Skupaj sva 6 let in do neke meje je lahko to prikrival,ko se pa je rodil najin sin,je pokazal pravi obraz.Že če poštudiram nazaj,sem izgubila vse svoje prijateljice in prijatelje(prej sem bila zelo družabna),vse svoje konjičke,črtala vse bivše,se posvečala njemu in njegovim željam.To je izvedel tako spretno,da se tega sploh nisem zavedala,dokler ni po vsem tem še imel bolane izpade.Takšnemu človeku ne moreš nikoli ugoditi,ker zahteva vedno več.Ker sem pa bila polna energije in sma probala te probleme rešit-saj z ljubeznijo vse dosežeš in sma se kljub njegovemu čudaštvu odločila za družino seznojim.Ja in potem so se pravi problemi šele začeli!Jaz osebno nisem vedela kaj je to posesiven in mi je žal,da nisem bila toliko razgledana.Ker po porodu nisem imela več toliko časa za njega in njegove potrebe je bil ogenj v strehi.Večino časa sem bila sama z otrokom in še dodatno skrbela za partnerja.Na žalost je tudi sinko imel zdravstvene težave in sma bila veliko po bolnicah,tako da veš kaj je naredilo z mano.Sama sem ugotovila,da je partner duševno neuravnovešen in da rabi strokovno pomoč.Vendar z vsakim mojim poskusom,da bi obiskal psihiatara sem mi je lepo izmaknil.Takšen človek je čudovit igralec in tudi pri meni je velikokrat zaigral razne napade in zd. težave.No navsezadnje sem izgubila voljo do zivljenja,ker vam ne morem povedati kakšno psihično trpljenje je ob takšnem človeku.Poiskala sem pomoč in ob pomoči psihiatra ,ter mojih najbljižnih prijateljev,se počasi postavljam na noge in postajam prava jaz,takšna kot sem bila pred 6 leti.Zraven pa nabiram energije,ker je bom potrebovala več kot kadarkoli v življenju!ZAPUSTITI POSESIVNEGA PARTNERJA in še to da mu odpelješ otroka je zelo velik zalogaj.Veliko ljudi mi stoji ob strani,vendar sem še vedno sama.Vsak dan me je strah,vsak dan jočem,noči so strašne!Vem pa da bom nekoč spet zaživela in našla sama sebe.
Ne vem ali ti je moja izkušnja kaj pomagala,samo punca roko na srce,človek ki ti ukrade osebnost in svobodo,ter to počne na takšen način da se sploh ne zavedaš in po vsem tem še noče priznat-je potreben pomoči -če ne padajo žrtve in med njimi boš TI!!!!!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #12 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 12:57 »

Vem pa da bom nekoč spet zaživela in našla sama sebe.

in držim pesti zate  oki

objem  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.427

« Odgovori #13 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 13:46 »

Resnica, želim ti , da čimprej zadihaš svobodno,

tudi jaz držim pesti rozicodam
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #14 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 16:39 »

resnica,zmogla boš.Ja tvoj fant je posesiven,definitivno.Držim pesti.lp  oki
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #15 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 16:51 »

Ja posesiven je..hude težave ima..pa jih ne prizna in ne prevzema odvornosti..

Nekaj pa vseen ne razumem..zakaj imajo nekatere ženske tako veselje toliko govorit o svojih bivših in to tako kot da so ne vam kake frajerke? To boli....In če si mlad , nezrel še toliko bolj, ker ne veš, da je za tem v bistu dekletova nesigurnost in malo hvalisarstva..
Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #16 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 21:35 »

Meni bolj ni jasno kako to, da takšne problematične tipe ženske jemljejo. Pa ne mislim tega primera konkretno, ampak na splošno. Takšne, kjer jim je namen prevzgojiti jih. V bistvu bolj, kot je nedosegljiv, bolj rinejo k njemu. Tisti pa ki smo propravljeni dati srce pa ostanemo praznih rok. Ne verjamete? Kmalu sledi...
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #17 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 22:12 »

Pain,saj tipi niso v izložbi in jih jemljemo.To se zgodi,kar zgodi se.Morda si še premlad,da bi to razumel.Mislim,da se sam sebi preveč smiliš,raje si še ti eno poišči,pa četudi bo napačna,potem boš lažje razumel.lp
Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #18 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 22:22 »

Nekateri ljudje se resnično hranijo od tega, da vse skupaj zbanalizirajo in podtikajo na takšni ravni, da je namenjeno graji in označevanju nekoga. O mojem iskanju pa sledi.

V izložbi se jemllje kaj je ljudem všeč. Pot do katere pridemo do izložbe pa je lahko takšna ali drugačna. Vendar ni nujno, da ko smo na koncu poti, da nas v izložbi čaka kar smo potrebovali.
Prijavljen
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.411

« Odgovori #19 dne:: sreda, 20. maj 2009 ura: 23:16 »

Zakaj ženske 'jemljejo' takšne moške? Veliko razlogov je, najpogostejši (in med seboj tesno povezani) so pa po mojem mnenju tile:
-Ker se preveč bojijo biti same
-ker so takega ravnanja navajene od doma in zato mislijo, da tako mora biti,
-ker mislijo, da boljšega ne morejo dobiti oz. da jih boljši itak ne bi hotel
-ker so premalo samozavestne/se premalo cenijo
-ker imajo kontroliranje in ljubosumje za znak ljubezni
-itd...

Seveda isto velja tudi za moške, ki izbirajo ženske, ki so slabe za njih.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Strani: [1] 2 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar