|
DAMa
|
 |
« dne:: nedelja, 01. junij 2008 ura: 20:12 » |
|
Društvo se v posebnem prispevku poslavlja od našega priznanega psihiatra in strokovnjaka, dr. Andreja Marušiča. Zelo ga bomo pogrešali.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
|
|
|
|
|
ozana
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 01. junij 2008 ura: 20:46 » |
|
tudi moje sozalje! za bolezen sem vedela, vendar sem upala, da jo bo premagal. zal je boj izgubil. vseeno pa bo za njim ostala bogata dediscina, katera je nam psihicnim bolnikom spostovanja in zlata vredna. naj pociva v miru!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
pupika
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 01. junij 2008 ura: 20:47 » |
|
moje sožalje družini in vsem njegovim prijateljem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
pepi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 50
moja čast je zvestoba do žene
|
 |
« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 06:06 » |
|
neverjetno... zakaj najboljši odhajajo tako hitro... hvala mu za njegovo delo lp pepi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 07:54 » |
|
Sožalje družini in vsem njegovim najbližjim.  Še dolgo nam bo manjkal. Andreju v spomin in v slovo, v imenu Društva DAM, se je poslovila naša DAMa, na naslednji povezavi -
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
morskival
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 151
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 08:35 » |
|
Najlepša hvala, ker si bil in boš med nami! Iskreno sožalje njegovim najbližjim.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
DAMa
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 09:01 » |
|
Kdor želi izraziti sožalje pod vpisano novico, naj se prijavi na portalu in vpiše komentar. Povezava na to novico je bila namreč po Histerjevi zaslugi vidna tudi na obala.net.
Ko se prijavite ali registrirate na portalu, si obkljukajte možnost, da ste stalno prijavljeni. Tako lahko kadarkoli komentirate vse novice na portalu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 09:25 » |
|
Moram priznati, da me je vest o njegovi smrti, danes zjutraj, prizadela.....Žal mi je za ljudi, če morajo oditi tako zgodaj na višku svojih ustvarjalnih moči...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Roza
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 95
|
 |
« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 09:48 » |
|
Rak verjetno, a ne? Škoda, pa tako mlad.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Devlin
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 680
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 12:39 » |
|
Sožalje svojcem, prijateljem,... Velika in huda izguba za celo Slovenijo in še več.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Noelle
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 146
|
 |
« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 13:42 » |
|
... tudi jaz sem bila šokirana, ko sem zjutraj izvedela da je umrl dr. Marušič ...
Iskreno sožalje družini, prijateljem, ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
As long as a man stands in his own way, everything seems to be in his way. (Ralph Waldo Emerson)
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 14:44 » |
|
Mene je smrt dr. Marušiča popolnoma pretresla. Vsem izrekam globoko in iskreno sožalje. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
H8
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 17:24 » |
|
Skušam razumeti one,ki te razumeti niso zmogli. Ne razumem pa tiste, ki te niso hoteli razumeti. Srečno pot doktor........kjerkoli že si???
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 17:52 od H8 »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
samajka
gost
|
 |
« Odgovori #14 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 00:15 » |
|
Nisem ga poznala ampak sožalje vsem, ki so ga.
Samajka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #15 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 10:43 » |
|
Pogreb bo v sredo 4. junija ob 16. uri na pokopališču v Kopru. Svojci želijo da se sredstva za rože nameni v nastajajoči Sklad Andreja Marušiča za proučevanje duševnega zdravja. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
slaya
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 147
|
 |
« Odgovori #16 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 10:48 » |
|
RIP
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #17 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 10:49 » |
|
Žalna seja v spomin izr. prof. dr. Andreju Marušiču Senata Univerze na Primorskem in Znanstvenega sveta Primorskega inštituta za naravoslovne in tehnične vede bo v petek, 6. junija 2008 ob 10. uri v prostorih palače Armerija.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
odbita
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 181
|
 |
« Odgovori #18 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 11:20 » |
|
Sožalje tudi z moje strani vsem domačim, prijateljem in žalujočim. Zakaj imam občutek, da taki krasni ljudje vzamejo nase križ drugih?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
DAMa
|
 |
« Odgovori #19 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 17:23 » |
|
Tale novica je vzeta s portala obala.net:
Vsem, ki bi radi se še zadnjič poslovili od prof. dr. Andreja Marušiča, sporočamo, da bo pogreb v sredo, 4. junija 2008 ob 16. uri na pokopališču v Kopru. Družina ob tem sporoča, da lahko sredstva namenjena cvetju podarite nastajajočemu skladu »Andrej Marušič«, ki bo skrbel za nadaljevanje Andrejevega dela na področju proučevanja duševnega zdravja. (Zavod Celjenje - Sklad Andrej Marušiè, transakcijski raèun: SI56 2900 0005 5517 710) . Za prof. dr. Andreja Marušiča so odprli še dve žalni knjigi:
* V spomin na nekdanjega direktorja Inštituta za varovanje zdravja RS, prof. dr. Andreja Marušiča je žalna knjiga odprta na Inštitutu za varovanje zdravja RS, Trubarjeva 2, Ljubljana. V knjigo se lahko v torek med 8. in 18. uro in v sredo med 8. in 12. uro. * Univerza na Primorskem bo v spomin na dr. Andreja Marušiča, našega sodelavca in predstojnika Oddelka za proučevanje zdravja na Primorskem inštitutu za naravoslovne in tehnične vede, v avli Armerije na Titovem trgu 4 v Kopru odprla žalno knjigo. Vanjo se boste lahko vpisali med torkom, 3. junija, in četrtkom, 5. junija, med 10. in 17. uro ter v petek, 6. junija, med 8. in 10. uro.
Žalna seja Senata Univerze na Primorskem in Znanstvenega sveta Primorskega inštituta za naravoslovne in tehniène vede bo v petek, 6. junija 2008, ob 10. uri v avli palaèe Armerija.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|