Živjo!
Enako motno imam tudi jaz!!Identično. oz sem jo imel.Jaz pa jemljem Cipramil in moram povedat da je kar boljše.Ti je mogoče psiheater predpisal še dodatek h hrani?Namreč meni je, in sicer magnezij šumeče tablete(1 na dan), ker magnezij zmanjšuje adrenalin in s tem tesnobo! ter omega 3 maščobne kisline(1-2 kapusli na dan, ki regenerirajo možganske celice in s tem zadosten dovod kisika v možgane.(sicer so v prosti prodaji)
Tablete jemljem že 3 mesec + dodatke ki sem jih zgoraj napisal in vsak dan pa še rekreacija min. 1 uro in mi res pomaga, se dosti boljše počutim, imam pa še težave, saj to se ne ozdravi čez noč.Pomembno je, da ad-jev ne prenehaš jemati!!AD-je se jemlje min. 6 mesecev, če prej nehaš tudi ko se dobro počutiš, se težave ponovijo.
Dobra telesna pripravljenost pomeni, da si dosti bolj odporen na strese in tesnobo.
Pa uporabljaj še dihalne vaje, mislim da so kje na netu, če pa jih ne najdeš ti jih lahko pošljem jaz.Te pripomorejo pri zmanjšanju tesnobe!
Meni so panični napadi prenehali tam po kakem mescu in pol oz. dveh, in zdej se vsako tolko malo čudno počutim, ampak ni več tako grave.
lp
opc