FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:33

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kajenje marihuane  (Prebrano 3988 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 12

« dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:10 »

Ali je travca zeliščno zdravilo? Meni zelo pomaga pri depresiji. Kiss
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 675

« Odgovori #1 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:19 »

He he. Bi blo fajn če bi blo tko  pomezik

Trenutno se ma nekdo zelo fajn, se mi zdi . Ti kr, js samo zganjam foušijo Grin
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:30 »

Vprašanje je jasno .Dajmo Smiley
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 883

« Odgovori #3 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:38 »

Ene 5 tem si odprl in povsod si povedal, da kadiš travo.
Prav, uživaj v svojem početju.
Mislim, da nisi na pravem forumu, če želiš razpravljat o zakajanju; no, mogoče bo pa kdo želel debatirat o omamljanju s prepovedanimi drogami.

A jo mogoče tudi prodajaš, ko si tako navdušen?  zvizgam
« Zadnje urejanje: sobota, 18. april 2009 ura: 17:57 od Jagodka » Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Vegapu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 11

« Odgovori #4 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:43 »

Travca je uredu, tud sam posežem po njej, velko rajše kot po alkoholu, ker mi je vsakič nasledn dan žal da sem preveč spil... Pa tud verjamem v njene zdravilne učinke. Vendar je treba met neko mejo, ker ti vsakdanja uporaba lahko spremeni osebnost, te poleni, postaneš flegmatik... V zmernih količinah. Odsvetujem pa uporabo ljudem, ki so nagnjeni k odvisnosti...
Prijavljen
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 17:59 »

tle na morju smo glih tapravi
Prijavljen
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #6 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 18:13 »

skratka jaz menim,da kajenje trave ni primerno pri depresiji,ker jo lahko poglobi,tko,da jo definitivno ne priporočam,realno se je treba soočiti s stvarmi,lp
Prijavljen
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 18:28 »

TRAVCA VSEBUJE PSIHOTROPNE SPOJINO, KI DELUJEJO NA CENTRU ZA SPOMIN
Prijavljen
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 18:31 »

večina vračev uporabljajo droge za videnje usode
Prijavljen
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #9 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 18:34 »

poznam travo iz lastne izkušnje,sm jo ne bi več kadila,ni ok,ti pa zaradi mene jo kadi,če ti paše
Prijavljen
LuKC
Druge motnje
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« Odgovori #10 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:16 »

jo ne kadim že dolgo ne več. sem jo pa tri leta. jaz sem jo več sam, kakor v družbi. če sem pa že jo v družbi sem se pa večinoma počutil slabo, in me je psihiralo. nehal sem jo kadit po svobodni odločitvi, odkar sem na zdravilih pa še pomislim več ne, da bi jo. sem zaključil za vedno. kako pa se sploh počutiš po njej ko si v družbi? se zakajaš sam? je bolje takrat?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.116

« Odgovori #11 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:17 »

Trava je izredno slaba pri katerikoli duševni motnji. Jes se jo izogibam kot hudič križa, kadil sm jo pa pred nekaj časa celo leto usak dan in poglejte kam me je to pripeljalo. Svoje prve panične napade sm doživel na travi, pa kergakol sm uprašal v bolnici, ki je imel probleme z ankso ali pa je imel shizofrenijo, vsi so rekli da so na veliko kadili travo. Torej moje mnenje je da trava pospeši bolezen in ji doda tudi nove simptome. Res izogibejte se trave, nima nobenega zdravilnega učinka, in res zelo škoduje ljudem, ki imajo duševne težave.
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 883

« Odgovori #12 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:52 »

To, kar praviš Onix, sem slišala tudi jaz. Celo na samomorilnost naj bi vplivala.

Zadnjič sem se pogovarjala s človekom, ki se poklicno ukvarja s tem in pravi, da je problem pri travi predvsem v načinu pridelave. Danes je marihuana gojena na umetni svetlobi, s pomočjo gnojil, pesticidov (menda so v njej našli tudi sledi Pantakana in strupov za podgane)... in ima zato veliko strupenih primesi, ki so škodljive bolj, kot sam učinek marihuane. Pa še mešajo jo z raznimi drugimi snovmi, da pridobijo na količini. Pred 40imi leti, ko je bila uporaba te droge na višku, je do takih težav, kot jih opisuješ Onix, prihajalo redko, ker je bila trava gojena bolj "bio".
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.568

« Odgovori #13 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 20:32 »

Marihuana dokazano deluje kot sprožilec paničnih napadov. In kar nekaj naših članov ina to izkušnjo. Torej previdno!

K
Prijavljen
ljubica
Izkušen član/ica
Prisotni Prisotni

Prispevki: 515

« Odgovori #14 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 21:21 »

Ja, BIK, če si nas hotel poučiti, kako dobra je trava, hvala. To že vemo. Ko pa so se nam začeli panični napadi in depresija, je pa čudežni učinek kanabisa izginil in se spremenil v sovražnika.
Jaz sem kadila še "neoporečno" marihuano, brez umetnih osvetljevanj, pa mešanja, da pride do hudega učinka. In tista trava je bila mnogo boljša, kot pa potem, ko so iz nje začeli delati biznis.
Ko smo vsako leto komaj čakali na september in novo, posušeno travico, ............
Zdaj ima pa travica vsako leto bolj konfuzne učinke, tako, da...........Skunk, drank, fank,........brez veze.
Prijavljen
Devlin
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 680

« Odgovori #15 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 22:19 »

Tudi zdravega človeka redno kajenje izredno upočasni in hudo vpliva na dolgi rok na njegove sposobnosti. Moj najboljši kolega iz srednje šole je tako postal popoln kreten  Smiley.

Nič ni narobe z rekreativnim občasnim uživanjem, oziroma pri lajšanju bolečin pri raku, ampak to samo za ZDRAVE STABILNE LJUDI brez bolezni v družini. Čim je imel kdo iz prejšnjih generacij probleme, oziroma nisi 100 procenten imaš lahko v kratkem take probleme da se z njih ne vidiš. Sem v bolnici trofil enega takega. Od trave.
Prijavljen

Gloda gloda mala Francka, s smrčkom miga kadar spančka, ko pa pride do kosila, je čist pridna žuža mila.

http://www.youtube.com/watch?v=KxfoY_mLFAo
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.411

« Odgovori #16 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 23:30 »

Marihuana dokazano deluje kot sprožilec paničnih napadov. In kar nekaj naših članov ina to izkušnjo. Torej previdno!

K
Jaz med njimi... Svoj prvi napad panike sem doživela po kajenju skunka. Pa nekaj naslednjih tudi in tudi na 'navadni travci', dokler me ni izučilo, da, ne glede na to, kako drugi pravijo, da je neškodljiva in zdravilna, meni zelo škodi in da je bolje, da se je za vedno izogibam.
Marihuana v splošnem poslabša simptome duševnih motenj in je torej primerna samo za zdrave ljudi brez težav s psiho. Ti je pa tako ali tako ne potrebujejo.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Mcmurphy
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 265

« Odgovori #17 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 23:38 »

Sem kadil v dijaških in študentskih letih. Ne ogromno a že dokaj redno.
Kot vsakršna umetna omama, je tudi ta odvečna in služi kot utopija nečesa lepšega.
Kot taka človeka ne vodi naprej v razvoju, ne pomaga pri reševanju težav ampak samo podpira odlašnaje, stagnacijo in brezbrižnost.

Drugs are bad, m'kay
Prijavljen

Pipe | Šiše | Bongi
www.pipler.si
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.427

« Odgovori #18 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 01:06 »

Sem kadila samo navadne cigarete. V življenju nisem probala nobene droge in je tudi nebi. Sedaj ne kadim že osem let in sem ponosna na to. Kar se pa marihuane tiče..................,travca je travca in je vsekakor droga. Pa vedno sem si predstavljala, da jo kadijo samo najstniki in študentje. Bik, se ti ne zdi, da si že malce prestar za te igre? zvizgam
Prijavljen
BIK
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 10:37 »

ja, večino vas je proti zaradi slabih izkušenj. Prebolevam depresijo a je pri meni ravno obratno. Vsak dan pokadim samo "domačico" in stanje se mi bistveno izboljša. Menim, pa ne samo jaz, če bi bila travca obdavčena bi jo tudi legalizirali, kot je to že v nekaterih državah, sicer pa ima legaliziran alkohol neprimerno hujše posledice. Kratkoročno, kot dolgoročno.
Prijavljen
Strani: [1] 2 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar