FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 06:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZELO MI JE HUDO  (Prebrano 15677 krat)
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #60 dne:: sobota, 02. maj 2009 ura: 15:19 »

Kar naprej imam pred sabo preteklost,sploh ne vidim kaj dosti prihodnosti.

Probaj pokukat v SEDANJOST!
Uživaj ta dan..ta trenutek..tukaj in zdaj...
To je edino kar resnično imaš in edini čas v življenju na katerega imaš direkten vpliv.

Ni lahko vem..ker se tudi sama zalotim kako zaidem vspomin na preteklost in mi prikliče solze in
ko pomislim na prihodnost še večje...
Ampak lahko pa se nasmehnem in si naredim lep dan.
Današnji dan je samo danes, in nikoli več..za vedno odide...zato se splača ga preživet lepo.

Me z hcerkami si naredimo vesele trenutke čeprav smo tokrat doma za praznike.
Saj pride stiska, ampak tudi odide...

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #61 dne:: ponedeljek, 04. maj 2009 ura: 11:54 »

Ojla Aslan
Res je,danes je samo danes,vem to,samo včasih me potegne.Če ga vidim,pa se mi noge kar zašibijo.Potem cel dan samo razmišljam o njem,bolj,ko se trudim,slabše je.Misli gredo svojo pot.Sem se že večkrat zalotila,ko sem v kakšni veseli družbi se kar dobro počutim,potem pa se naenkrat spomnim na njega,me začne dušit in na jok mi gre.Vsepovsod kamor grem,me je strah ,da ga bom srečala,kjerkoli sem,samo gledam na vrata,če bo on stopil noter.Vem,da ni prav,samo misli šibajo 200 na uro.Včasih imam občutek,da bom znorela.Pa ga ne vidim nekaj dni,sem že ok,potem pa spet in ne morem ven iz tega.Se trudim maksimalno,saj v večini mi uspeva.Sem še vedno v staležu,že dva meseca.Sedaj sem se odločila,da grem v službo,morda bo boljše tako.Preveč imam časa sama zase.S psihoterapijami pa začnem komaj koncem junija.Tudi spim že boljše,tako,da nisem več tako utrujena.Gre na boljše.Lep dan vsem skupaj.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #62 dne:: petek, 29. maj 2009 ura: 17:21 »

ojla,da se vam malo javim.Moram se pohvaliti,da že en teden delam in mi gre kar dobro.Dva meseca in pol staleža je bilo dovolj,da sem prilezla ven.Včasih še imam kakšen slabi dan,pa se nekako zližem.Vidim pa,da sem ful občutljiva na vreme.Takrat me kar meče.Saj vem,da je vreme,drugače bi me že panika grabila.Toliko za zdaj,se še javim kaj.Lepo mi bodite in hvala vam za vse vspodbudne besede.Lp
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #63 dne:: torek, 20. julij 2010 ura: 12:28 »

Ojla,moji dragi sotrpini!Moram se vam malo javiti,sicer sem čist ok,ampak še vedno čitam vaše poste.Lani,ko sem nazadnje pisala tukaj gor,se je potem še vse spremenilo.Spet sva bila par,nisem več živela pri njemu,sem mu pa vsak dan po službi šla pomagat kaj naredit.trajalo je spet samo  šest mesecev in potem spet turneja.Na sam božični dan me je zaklenil ven ,se skril v hišo in ni odprl.Ker sem ga na božični večer šla iskat v gostilno in  to je bilo kao preveč.Ko mi je končno odprl,sem pobrala svoje stvari in ga za vekomaj zapustila.Čez 14 dni je  pri njemu živela že druga.Ampak z to razliko,da je kelnarca.Skupaj pijeta in sta zelo srečna.Ona ga pri tem še podpira in baje ima najboljšo žensko na svetu.HahahahaJaz sem že od lani samska,počutim se zelo dobro,nič ad-jev,prečitala sem že ogromno knjig,sedaj sem pri ,,učbenik življenja,, od Martina Kojca.Zelo dober učbenik,čitam ga vsak dan.Zelo sem se spremenila na bolje,življenje gledam drugače.Hišo sem dala na prodaj že februarja,kupcev ni,njega še vedno vidim skoraj vsak dan,ampak ga ne vidim.Sedaj sem sposobna realno razmišljati,ko sem vse skupaj prebolela.Zaslužim si le najboljše!Toliko o meni in vsem tistim,ki se vam dogaja isto,lahko iz svojih iskušenj povem,ČAS CELI RANE!Mojo je zacelil in sedaj naprej novim dogodivščinam naproti.Hvala vam še enkrat za vspodbudne besede,zelo ste mi pomagali.Vso srečo tudi vam! Rada vas imam.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #64 dne:: torek, 20. julij 2010 ura: 13:29 »

Flaver  wav sem vesela zate...lepo si si uredila življenje  clap in si spodbuda za marsikoga, da se DA  oki
Uživaj v svojem življenju  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #65 dne:: torek, 20. julij 2010 ura: 15:03 »

Flaver ... vse spoštovaje, tako za odločne korake, kot za osebno rast in zaupanje vase.
Vesela sem zate!
 rozicodam

Ker sem ga na božični večer šla iskat v gostilno in  to je bilo kao preveč.

... mi je zelo znano tole ... kako jim moški ego ne dovoli, da jih pride ženska "iskat" u gostilno ...  Shocked
... to da imajo obevznost do družine "pač pozabijo" ...   Angry
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 483

« Odgovori #66 dne:: sreda, 21. julij 2010 ura: 16:14 »

Flaver  zelo sem vesela zate, da si se zopet našla in da uzivaš zivljenje, kar tako naprej. Ja skozi čudne  tezave in krize mora človek da vidi kaj lahko naredi sam zase. A včasih je to zelo tezko. Poskusiš si ustvariti boljše zivljenje a vedno ne gre. Zato sem vesela če slišim da se je komu obrnilo na bolje. Uzivaj !!! wav
Prijavljen

OLJA
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #67 dne:: sobota, 24. julij 2010 ura: 11:11 »

Ja,dragi moji,vse je treba probati na svoji koži,takrat ti tudi najboljši nasveti ne pomagajo,pa če tudi so dobronamerni.Vsak najbolje ve ,koliko lahko prenese in očitno imam jaz kar veliko toleranco..hahaha,tudi jaz sem bila povratnik,trikrat sem se vrnila,dokler nisem prečitala vse od alkoholizma,vse o odvisnostih in končno spregledala.Ampak,do tega sem mogla  priti čisto sama.Bilo je hudo,ker se pač z leti navežeš na nekoga,strah pred osamljenostjo,zato je boljše staro,ker je že preverjeno,pa,če tudi najslabše,je pa....Ampak to ni ok,zame ne več,vem,da si zaslužim najbolje in tudi dobila bom,postala sem zelo samozavestna ,trdno stojim na tleh,kar je pa najbolj pomembno,RADA SE IMAM!Ne dovolim si nič več slabega,ne rabim kaj narediti,da si zaslužim ljubezni.En mali namig...imam šanse,ampak,se pustim zapeljevati ,ne kličem ,odgovorim samo na kakšen sms in očitno to deluje.Ker so se moje rane zacelile,sem spet sposobna ljubiti z celim srcem,vendar sem tokrat bolj modra.Rada vas imam!Lp
Prijavljen
elariman
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« Odgovori #68 dne:: petek, 03. september 2010 ura: 08:56 »

Bravo Flaver. Res si mocna zenska, privoscim ti vse najboljse.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #69 dne:: četrtek, 18. november 2010 ura: 15:04 »

Ojla moji dragi forumci!!!Upam,da sem res komu pomagala in je spregledal,da se vse da,če je človek pripravljen vzeti življenje v svoje roke.Moram vam povedati,da sem letos zamenjala tudi službo.....hmm pri mojih 51 letih.Pa ne bi rekla,da je to zadnja,iščem naprej,ker si želim delati v pozitivnem okolju. :onaposlusa:Počutim se močno in vem,da bom zmogla.Kje pa piše,da moram do penzije delati eno službo....rada imam spremembe :ohoho:Toliko za enkrat.Lepo mi bodite in mislite pozitivno.Lp
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #70 dne:: četrtek, 18. november 2010 ura: 22:34 »

Flaver oki oki
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #71 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 00:09 »

Flaver .... clap, s svojim postom si vsem nam pokazala, da nobena
še tako težka stvar nas ne more potlačit...pogumna si, polna energije
in pozitivizma... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
noname1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 473

« Odgovori #72 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 03:17 »

Flaver, ne bom te pomilostil. Takiš žensk, ki v takšne zveze rinejo je veliko. Ampak krive ste si same. Imam epatijo do ljudi, cenim potrpežljovst, vendar takšnih žensk, kot si ti pa ne prebavljam. Si pač morala pojesti, kar si skuhala.
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #73 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 07:49 »

Flever čestitke za korak in ne puzanje  oki
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #74 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 09:08 »

Ojla moji dragi forumci!!!Upam,da sem res komu pomagala in je spregledal,da se vse da,če je človek pripravljen vzeti življenje v svoje roke.Moram vam povedati,da sem letos zamenjala tudi službo.....hmm pri mojih 51 letih.Pa ne bi rekla,da je to zadnja,iščem naprej,ker si želim delati v pozitivnem okolju. :onaposlusa:Počutim se močno in vem,da bom zmogla.Kje pa piše,da moram do penzije delati eno službo....rada imam spremembe :ohoho:Toliko za enkrat.Lepo mi bodite in mislite pozitivno.Lp

oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #75 dne:: sreda, 06. april 2011 ura: 09:48 »

Flaver,

si nam vzgled..vsaj jaz sem se od te zgodbe veliko naučila!  clap

Dušica
Prijavljen