FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 20:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZELO MI JE HUDO  (Prebrano 4798 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Pain
gost
« Odgovori #40 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:03 »

Ti pa veš. To je bil samo kontra udarec.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #41 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:07 »

Oj Pain
kakšen kontra udarec???Saj nismo zato tukaj,da se bomo žalili in dajali neke kontra udarce,ali ne??Nisem te žalila,ni to moj namen,če se ti pa moja zgodba zdi tako neumna,pa pojdi naprej.Lep večer ti želim.
Prijavljen
Agnes
http://nezavilhelm.mojblog.si/
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 91

« Odgovori #42 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:20 »

A je kakšna luna spet ali nizek pritisk? Ali pa vas meče kar tako?

Torej alkohol v zvezi in kako dalje ... Nisem bila v takšni zvezi, imela težave doma s prednikom. Želim ti lahko le poguma za prave odločitve.

LP Agnes
Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #43 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 19:46 »

Oj Pain
kakšen kontra udarec???Saj nismo zato tukaj,da se bomo žalili in dajali neke kontra udarce,ali ne??Nisem te žalila,ni to moj namen,če se ti pa moja zgodba zdi tako neumna,pa pojdi naprej.Lep večer ti želim.

Ok... jaz sem samo izrazil svoj pogled na tvojo zgodbico.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 20:04 »

Agnes,hvala za vspodbudne besede.Vsak dan mi je lažji.Vem,da bom zmogla.Hvala lp
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 673

« Odgovori #45 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 20:28 »

Citiraj
Vsak dan mi je lažji.Vem,da bom zmogla
--> Bos Flaver!!!
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #46 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 07:22 »

Himiko,oj
Ti si bil pa kratek in jedernat hihi.Veš.da sem začutila v teh dveh tvojih besedah(boš Flaver !!!)neko čudežno moč.Koliko  lahko pomenita samo dve besedice.Da nekomu zaupaš,da bo zmogel.Res hvala vam,za vse vspodbudne besede.Saj ni važno,kakšna je zgodbica,zaradi katere si tukaj,vsi smo pač na nek način prizadeti,vsak po svoje.Zato smo tukaj,da se vspodbujamo in poslušamo.Ne zdi se mi pošteno,da negdo sodi po tem,kaj si počel,da se je to zgodilo.Zgodilo se je in sedaj treba rešiti,kar se rešiti še da.Zato smo tukaj.Pa lep pozdrav.
Prijavljen
stenzi
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #47 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 15:37 »

Zdravo Flaver ,Želim ti da ti uspe za kar si se odločila , čeprav je  težje bit brez nekoga ,ki ga imaš rad vendar obenem  tudi veš da je svojo ljubezen podaril nekomu drugemu torej alkoholu in od njega ne bo kaj dosti ljubezni ,če nima v sebi razčiščeno da bo s tem početjem prenehal .

Če bi te imel rad bi s tem prenehal sam očitno mu pitje več pomeni in pri tem ne moreš nič lahko zdraven samo dodatno trpiš . Ker sta že nekaj časa narazen je prav da to vezo probaš preboleti in iti naprej . Ker najslabše je pa da se vračaš nazaj ker si vedno znova razočaran vem to iz lastnih izkušenj ker sem se tudi sam vračal vendar po nekaj mesecih to prekinil ,ker kar te enkrat prizadane potem si tudi drugič prizadet in potem je vse skupaj vse težje .

Zato ti predlagam da ,če imaš stvari tam pošli nekoga po to drugače pa pusti vse skupaj in obrni nov list v življenju saj vem da je lahko govoriti težje izvesti vendar se da verjemi mi po vsakem razočaranju se  nekako pobereš vendar potem postaneš precej bolj previden ,čeprav nikomur ne piše kakšen je ampak je potrebno človeka do dobra spoznati in potem šele skupno življenje .

Veš je toliko stvari v življenju ,ki te lahko veselijo in radostijo ker je res  samo na tebi da to sprovedeš pa čeprav so to samo malenkosti saj tudi te krasijo človekovo življenje . In zagotovo bo tudi tebi posijal sonček ,in s tem lepše življenje spoznala človeka ,ki te bo imel rad in ti njega . 

Obtmizem velja pozdravček Stanzi  
« Zadnje urejanje: nedelja, 19. april 2009 ura: 16:08 od stenzi » Prijavljen

sem kljub težavam obtimist
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: nedelja, 19. april 2009 ura: 17:03 »

Dan stenzi
Ja,res je,samo saj veš,včasih pač ne gre takoj.Vem,da rabim čas.Ko vsaj ne bi bil tako blizu,da ga nikoli več ne bi videla.Alkoholik ima pač rajši flaško.In sedaj,ko sem prečitala toliko knjig o alkoholizmu,vm,da ni zmogel čustev.Vse je v njemu zakrknilo.In,če ne bi odšla,bi postala soodvisna.To so vzorci iz otroštva.Ni bilo ljubezni,sama poniževanja,obsojanja.Moram pri sebi razčistiti.Hvala za pogum,dost mi pomeni.lep večer
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #49 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 07:01 »

Dan
Spet en čuden dan.Nočne more so prisotne že kar pogosto,sploh se ne morem več naspati.Strah me je  noči,strah jutra.Zvečer mi tako razbija srce,da komaj zaspim.Zjutraj,ko se zbudim,ni nič boljše.Strah me je dneva,ker ne vem kaj bo.Strah ,da me bo gdo prizadel.Vem,da ne bi zmogla več.Včeraj sem imela dober dan,danes tema.Upam,da bo jutri boljše.Lep dan.
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.376

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #50 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 08:33 »

Probaj imet ob postelji kak cd sproščanja. Meni to zelo pomaga.
Ko se prebudim "s težavo" in mislimi ki se vrtijo okoli težave,
si dam CD in preusmerim misli, počasi ob tem zaspim, se umirim...

Ali pa kaka fajn pozitivno naravnana knjig aživljenjskih resnic, modrosti ob postelji.
Ko ti je težko jo nekje odpreš in bereš...
Če je vsebin aprava, ti dobesedno poboža dušo, vlije pogum, vero vase...

Objem od Aslan rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 435

« Odgovori #51 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 09:37 »

Flaver    Ja zelim ti veliko potrplenja. Veš zelo tezko se tak človek spreobrne. Jaz sem prosila vsa leta najinega zakona, še posebno zadnjih 13 let ko smo najeli neki vikend v hribih, a zal ni nič zaleglo. Šele zadnja meseca predno sem odšla se je poskušal nekako pobolšati, a zal v meni je umrlo vse , tudi upanje da bi lahko z njim prezivela normalna leta ko otroci odidelo od doma. Vedela sem da tudi če bo ob meni , se bom počutila samo in prazno. Zelim ti da zelo dobro razmisliš, skupno zivljenje je lahko zelo lepo a zato morata oba sprejemati kompromise in se veliko pogovajati. A em da boš zmogla naprej , to si ze dokazala. Bodi močna ! OLJA oki
Prijavljen

OLJA
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #52 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 14:20 »

Aslan
V večini primerov mi to vse pomaga.V postelji ob sebi imam en kup knjig,peklenska gugalnica...Mislim,da tudi to čudno vreme malo vpliva name.Proti večeru postanem nekam utrujena v celo telo,se mi zdi,da mi kar dregetaPotem pa to razbijanje srca.Sicer se pa z vašo pomočjo kar dobro znajdem.Hvala vam.lp.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #53 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 14:26 »

OLJA
Ja teško je to življenje z alkoholiki.Jas sem to gledala samo dve leti,pa še to je očasno pil.Tako,da si ne morem predstavljati,kako lahko nekatere ženske zdržijo tako dolgo.Lani sva bila na dopustu in je bil ok,razen en dan se je malo navlekel.Letos sva imela dopust že planirani.Oba sva se zelo veselila.No sedaj lahko gre sam.Po vasi govori,da me je nagnal haha
.Saj mu ni pomoči.Vse drugo,samo on ni nič kriv.Saj me še boli,samo ne več tako.Sem začela hoditi v družbo in na plese.Se kar bolje počutim.Rada imam glasbo in ples,to me rešuje.Lep dan ti želim.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #54 dne:: petek, 24. april 2009 ura: 08:31 »

Ojla
Kaj je zdaj to?ponoči se sploh več ne naspim.Najhuje je,ko grem v posteljo,nemirne noge,občutek,da se mi bo zmešalo,razbijanje srca je grozeno.Kar neka žalost me daje.Se trudim,da ne misli,na vse kar slišim,in vidim,ampak nekako mi ne gre vsak dan najbolje.Tu in tam se moram razjokati,da spustim ta prokleti pritisk  ven iz duše.Nocoj grem plesat,morda bo kaj boljše haha.Vam jutri povem.lp
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.376

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #55 dne:: petek, 24. april 2009 ura: 08:59 »

Anksiozni občutki, ki lahko prerastejo v motnjo....anksiozno motnjo.
Zdravljenje je proces: strokovno vodena psihoterapija...s tem delo na sebi,
če je potrebno tudi antidepresiv.

Sproščanje zelo pomaga...progresivno mišično in psihično.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #56 dne:: ponedeljek, 27. april 2009 ura: 08:43 »

Ojla Aslan,to  motnjo zelo dobro poznam.Pred 15 leti sem se borila z njo,ne upam niti pomisliti,da moram še enkrat čez vso to kalvarijo.Pa sem zmogla skoraj brez AD-jev,samo s psihoterapijami.ZMOGLA SEM.In tudi tokrat bom.Nisem na AD-jih,včasih je kar ok,včasih me malo meče,delam na sebi.Se trudim.BO mi uspelo.Se tipkava,ti povem.lp
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #57 dne:: sreda, 29. april 2009 ura: 15:10 »

Ojla
moram se malo javiti,da vam povem,da mi gre kar dobro.To pa vem zato,ker ga videvam še vsaki dan in mi ni več hudo,ko ga vidim.Sedaj sem komaj začela trezno razmišljati.Prej je bila sama megla. :clap:Hodim na plese ,imam nekaj novih ljudi okrok sebe,me vspodbujajo in klepetamo.Vesela sem sama zase,da sem se tega rešila.Sem slišala,da še se on misli z mano vsesti in se pogovoriti.Se mu niti ne sanja,kaj ga čaka.Šla sem tretjič in zadnjič.Stojim za tem.Toliko,da se malo pohvalim  :oki:lepo mi bodite.lp
Prijavljen
trina
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 967

« Odgovori #58 dne:: sreda, 29. april 2009 ura: 18:08 »

Bravo! clap
Prijavljen

Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #59 dne:: sobota, 02. maj 2009 ura: 13:48 »

Ojla
Spet se malo javljam,da vam povem,da mi ti prazniki niso niti malo všeč.Se počutim osamljeno pa,če glih imam polno ljudi okrok sebe.V duši se počutim samo,prazno.Samo na jok mi gre danes.Kar naprej imam pred sabo preteklost,sploh ne vidim kaj dosti prihodnosti.Ne vem kaj mi je danes,saj sem bila že kar ok.Mogoče bo jutri boljše.Bomo videli.Lepo bodite.lp
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar