FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 20:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZELO MI JE HUDO  (Prebrano 4798 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Tayana
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 314

Ko se ti svet podre, imaš možnost za novo rojstvo.

« Odgovori #20 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 12:22 »

Kot je enkrat Sinuska napisala: "Bolj imam rada sebe, kot potrebujem tebe."

Dobra misel.

Flaver, kot vidim, razmišljaš, da bi prodala hišo, ker te vznemirja njegova bližina. Še preden sem prišla do tega tvojega posta, kjer to omenjaš, sem pomislila, da je najidealnejša varianta, da se odseliš, saj so rane prehude, hišo boš pa tudi prej prebolela, kot bi njega. Jaz sem prepričana, da ljubljeno osebo najlaže "pozabimo", če je ne vidimo. Mogoče bi ti selitev tudi dala novo upanje, da v tvoje življenje stopi oseba, ki te bo vredna, saj bi prišla v novo okolico in med nove ljudi. To, da ga zdaj vidiš spet urejenega, te le ovira v tvojih načrtih, da bi ga pozabila. Najbolje je, da si ga zapomniš, kakšen je bil, ko te je s svojo opitostjo moril. Raje o tem premišljuj, ne o tistem, ko je bil v redu. Človek je takšen, kakršen je, ko je najslabši. Zapomni si to! Če boš več razmišljala o njegovi slabi plati, boš bolj opazila svojo vrednost. Seveda pa lahko pričakuješ, da ga čez noč ne boš mogla pozabiti. Toda nekje na tvoji poti te zagotovo čaka tudi kaj lepšega.
Prijavljen

Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 73

« Odgovori #21 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 13:29 »

Oj aslan
Tudi moj ni bil do mene nasilen,Samo verbalno,ko sem mu omenila alkohol.Ko je bil trezen,to je bilo po pol leta,sva se imela super.Ko pa je začel s svojo turnejo,je bilo grozno.Strah kakšen bo,kaj mi bo rekel,kako se bo obnašal.Vedno so bili krivi drugi,da se je napil.Bila sem sodvisna,pa hvala bogu nič več,kot dve leti.Sedaj sem prečitala 4 knjige o alkoholizmu.Našla sem ga noter,isti je on,občasni pijanec.Zase sem pa prečitala knjigo,dr SANJE ROZMAN,peklenska gugalnica.Zelo sem si pomagala s tem čtivom.Čustva se pa počasi itak ohlajajo,sploh je fajn ,če ga kakšen dan ne vidim.Niti lastna sestra mu ne upa omeniti,da naj poišče strokovno pomoč.To sem si drznila samo jas.Enkrat je že imel rezervacijo pri psihiatru,pa je prišlo nekaj vmes in ni šel.Bil je poročen 30 let,pa mi je sin povedal,da mu žena ni niti enkrat omenila zdravljenja.On je mene v hišo vzel samoumevno in je mislil,da sem jas njegova žena.Sem se postavila zase in mu jasno dala vedeti,da bom šla,Šla sem že prej dvakrat,pa sva nekako spet prišla skupaj,Sedaj je dokončno
.Sem mu dala jasno vedeti,da ne bom živela z alkoholikom.Sicer mi je pa v pijanem stanju večkrat rekel,,ljubica idi od mene,pusti me,uničil te bom,si tega ne zaslužiš,ker te imam preveč rad,,.Se pravi,da se je zavedal,da dela narobe,samo pomagati si noče.Po nekaj dnevih,ko sem odšla,sva se srečala,jas iz trgovine ,on iz bifeja,je rekel,,saj bo še vse dobro,ti si bila moja ljubica in boš tudi ostala,,.Če se bi odločil za zdravljenje,bi mu stala ob strani,to vem zagotovo.Morda prebolim in si najdem novega sopotnika.Potem bom vsaj vedela,da je on preteklost.Res pa je,da me včasih vrže ,se pa trudim,da živim naprej brez njega.Ne morem si predstavljati,kako lahko ti že tako dolgo to prenašaš.Zame je bila v dveh letih mera polna.Želim ti mnogo dobre volje in moči,da boš zmogla.Javi se še kaj,kako napreduješ.LP
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.376

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #22 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 14:06 »

2 leti nazaj je šel na mojo željo k psihiatru za odvisnost.
Na tretjem srečanju je odkorakal na sredi ven. Da to ne bo poslušal.

Ima obdobja, turneje ja, lepo si napisala.
In prav lepa in srečna obdobja so tisto, kar nas veže na njih...
Tudi moj ve, da ne dela prav in tudi rad nas ima zelo.
Tudi jaz bi mu še vedno stala ob strani če bi izbral zdravljenje.
Ampak je vse to kar mu dogaja očitno močnejše od njega.
Žalostno je to opazovat in bit nehote del tega sveta.

Sem prebrala ja tudi jaz te knjige.
Čutim, da hočem pomagat zdaj sebi...odgovornost do sebe in mojih otrok.
Da je to vse prenašat, doživljat res preveč uničevalno zame, za mojo občutljivo dušico.

Ni konstantno..in itak sploh nisem leta in leta opazila da gre za alkohol.
Bil je čuden, drugačen...ampak alko je večinoma vedno zanikal.
Jest pa očitno naivna, da verjamem v besede, v dobro, v poštenje...zame je obljuba dejstvo.
In obljubil je vsaj 40x, da se nikoli več ne bo zgodilo, da ga ne bo domov.

Kakorkoli že..skozi izkušnje rastemo.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 18:29 »

Oj aslan
Zanima me,če si ti šla z njim,ko je šel k psihiatru?.Verjetno bi moj naredil isto.Saj si ni pustil pameti solit.To je grozno in vedno več žensk,ugotavlja,da živi z alkoholiki.Poznam tudi takšne,ki so že 40 ali več let z njimi.Očitno jim paše,da imajo kontrolo in glavno besedo.Samo,jas želim biti ponosna na mojega partnerja,ne da me je strah z njim kam iti,ker ne vem,koliko bo spil in kako se bo obnašal.Februarja sem imela abrahama in on pred tem ni 6 mesecev pil nič,ko smo prišli tja je zvrnil prvi aperativ,drugi,tretji in potem sem že vedela kaj sledi.Potem je pridno dolival škropce in končala sva zunaj za gostilno,jas v solzah on nesramen,hotel oditi domov.Potem sem ga mal pomirila,je sel nazaj noter,ampak mojega abrahama je bilo konec.To so vsi opazili,jas sem se dušila od neizjokanih solz.čez 14 dni sem odšla.Saj še potem ni nehal piti.Pol je bilo vzrok sodišče,pol advokat,pol lepa fasada..........da ne naštevam,kakšne vzroke vse je imel
Našla sem tudi njegovo skrivališče zunaj v garaži.Mi je samo žal,da mu nisem tam pustila kakšnega sporočila,saj še sedaj ne ve,da vem.Bila sem že pravipolicaj,sem mu sledila,pri oknu špejala,mu brke vohala,po telefonu preverjala......To me je stalo moje anxe.Če zdaj pomislim nazaj,me kar strese.Dve leti sem mu delala na kmetih,pa je hotel,da še mu moj sin dela.Moj sin pa živi v moji hiši.Prišel je nekajkrat pomagat,a,ker je bil moj gospod pijan ,nama je naložil delo on pa hop v gostilno,ki je oddaljena 50m,da vidiš,kje avto stoji.Takrat je sin rekel,zadnjič.In ni več prišel.Spet sem se raspisala,pa mi je lažje pri duši.Jas guram,samo posledice so ostale.Drži se tudi ti in še kaj piši.Lep pozdrav
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 18:37 »

Oj Tayana
Vem,da bo vzelo časa,da prebolim,samo edino rešitev vidim v tem,da grem od tukaj.Res je,če ga ne vidim,je dost boljše.Niti si ne morem predstavljati,da v prihodnosti koga spoznam in ga povabim k sebi.Misli,da ga bom še imela na vratih.To mi vsi govorijo,ki ga dobro poznajo.Sedaj ima suho obdobje in ,ko pomislim,kako se zrihta,kako mi je bil všeč.Prav imaš,saj hočem,da razmišljam o grdemu,zanemarjenemu....ampak,misli so hitrejše.Se trudim.Lepo bodi in piši še kaj.LP
Prijavljen
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.142

moja mačkonka Opa

« Odgovori #25 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 18:47 »

Flaver prebiram tvoje poste in res si pogumna ženska in imej se rada kajti zaslužiš si najboljše in kar tako naprej držim pesti  rozicodam
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 19:12 »

Oj masi
Rs si mi lepo napisala.Samo,ko bi ti vedela kako mi je še včasih hudo.Samo si nekak znam pomagati,sem brez AD-jev,če glih jih imam v predalu,boljše tam,kot v mojem želodcu.Sem zelo močna osebnost.To pa je znak,da se sami slabiči obešajo na me.Kolegice se hodijo zdravit k meni.Ko one grejo so zdrave,jas pa bolana hihi.Sem jih že spakirala,jih ni več blizu.Načeloma mi pa vsi pravijo,da imam ful pozitivno energijo.Trudim se.Lepo bodi in še kaj napiši.lp
Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #27 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 22:34 »

Mene je nakj drugega zmotilo. Zakaj pa zbiraš take tipe. Ogromno nas je takih, ki si želimo ljubezni, ve pa zbirate ravno največje barabe...
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #28 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 22:45 »

Mene je nakj drugega zmotilo. Zakaj pa zbiraš take tipe. Ogromno nas je takih, ki si želimo ljubezni, ve pa zbirate ravno največje barabe...

Pa res. Očitno je res najboljše Flaver, da kar Paina pobašeš. Tako boš srečna do konca svojih dni. (me pa zelene od zavisti). 
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
Pain
gost
« Odgovori #29 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 23:17 »

Kdo pa govori o meni...

Drugače pa... hipotetično... jaz gotovo nisem tak, da ne bi vračal ljubezni.
Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #30 dne:: petek, 17. april 2009 ura: 23:18 »

Pa res. Očitno je res najboljše Flaver, da kar Paina pobašeš. Tako boš srečna do konca svojih dni. (me pa zelene od zavisti). 

Res prijazen forum, s prijaznimi ljudmi. Ta izjava je bila pa res na nivoju osnovne šole. Toliko o tvoji zrelosti.

Ta forum je res... ko poveš svoje probleme se patetičnodelate fine. Najprej "objem, tvoja zgodba se me je res dotaknila..." brez skrbi... vi že kažete svoj pravi obraz, ko človek kakšno besedo več reče.
« Zadnje urejanje: petek, 17. april 2009 ura: 23:29 od Pain » Prijavljen
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.491

« Odgovori #31 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 08:28 »

Ah Pain, ne se jezit Angry. Saj smo samo ljudje in včasih nam kakšna neprimerna Cheesy uide....pa saj nas že poznaš pomisli!

Včasih smo vsi nemogoči, drugič ljubeči, strpni......kot mavrica....

Koky
Prijavljen
Noelle
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 146

« Odgovori #32 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 09:18 »

jah, nekaj se je že govorilo o tem, ampak mislim, da na starem forumu ... drugače pa jest še sama ne vem zakaj mi je do sedaj bil najbolj všeč (in me še zdaj po 9. letih stisne, ko ga vidim) ravno tip, ki je precej daleč od tega, kar bi si jest pravzaprav želela unsure ...

sicer pa si tudi jaz postavljam vprašanja glede tega zakaj pa mene noben ne "izbere"? ... al pa me, pa jest njega ne kiselnasmeh ...
Prijavljen

As long as a man stands in his own way, everything seems to be in his way.
(Ralph Waldo Emerson)
outside
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 566

« Odgovori #33 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 11:23 »

He, he Pain saj ljubezni se ne izbira, dva enostavno padeta skup in to je to Grin Je pa že od nekdaj, da "....lepa dekleta ljubijo barabe...." to je poanta za moške ki to res so ali drugače "cagav fant ni še nikoli pr dekletu spal" pa je lohk še tolk dobr Grin

In alkoholizem je bolezen, ki človeku zelo spremeni karakter in zaradi tega ni baraba oki
In ženske se težko odločijo da jih zapustijo ker jih imajo rade, vendar pa jih življenje z njimi uničuje.
« Zadnje urejanje: sobota, 18. april 2009 ura: 11:44 od ribič » Prijavljen
Pain
gost
« Odgovori #34 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 14:12 »

Napaka. Zaljubljenost je taka na katero ne more človek vplivati. Na ljubezen lahko. In ko pravi Noelle, da ji je bilo najbolj všeč en ko si ga sploh ni želela. Ja, spet smo tam. Razum in nagon. V glavi seveda, da ima vsaka ženska, da si želi imeti pač nekega v redu človeka, ampak nagon začne sam delovati, to ti sproži hormone. Gre za to, da ženske nagonsko zbirajo barabe, ker so to podedovale od živali. Najlažje bodo preživele z alfa samcem, kar barabe tudi so. Nagon jih pač dobesedno prilima nanje, čeprav jim razum govori "beži stran", ampak nagon je močnejši. Ko pa ta nagon, ki je povezan s hormonom zaljubljenosti mine, pa nastanejo taki uporabnice, kot je naša Flaver.
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.756

« Odgovori #35 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 15:34 »

Gre za to, da ženske nagonsko zbirajo barabe, ker so to podedovale od živali. Najlažje bodo preživele z alfa samcem, kar barabe tudi so. Nagon jih pač dobesedno prilima nanje, čeprav jim razum govori "beži stran", ampak nagon je močnejši. Ko pa ta nagon, ki je povezan s hormonom zaljubljenosti mine, pa nastanejo taki uporabnice, kot je naša Flaver.

Jau Pain....ti pa res vse skupaj malo poenostavljeno (da ne rečem čudno) razumeš.  Huh? Huh? Huh?...huh... Huh?
Prijavljen

alexx Afro 
Latifa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 113

« Odgovori #36 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 16:04 »

Gre za to, da ženske nagonsko zbirajo barabe, ker so to podedovale od živali.

Se pravi "dobri" fantje sploh nimajo možnosti dobiti punce  unsure ? Ne vem, no

Zase lahko rečem, da so bili moji bivši po vzorcu fotra. Sploh pri zadnjem sem opazila kar precej podobnosti; rad je (pre)globoko pogledal v kozarec, bil nenormalno živčen za volanom,... in ja, po tisti začetni zaljubljenosti, me je postavil na stranski tir in ga žural s prijatelji. No, hvala boga imam zdaj enega, ki NI baraba in je pravo nasprotje fotru in bivšemu  Grin

lep dan
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 16:34 »

Pain!
mislim,da ti pa še zdaleč nisi ozdravljen,če pa se morda že zdraviš,potem,pa vso srečo.lp
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #38 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 16:41 »

Kar malo sem zmedena od vsega tega.V moji žlahti nihče ne pije.Zato,je ta stvar tudi meni toliko bolj tuja.Kar se pa tiče izbirati ali izbrati moškega ,pa takole.Nisem ga kupila,ni bil v izložbi in imel napisa,da ne pije,ne kadi,je družinski.....Bila je kemija in to je to.Kot je rekel že ribič,dva pač padeta skupaj.Veš Pain,tudi ti ne bi bil pravi zame.Zdaj pa ne vem,če je s tabo kaj narobe ali z mano.Pa saj ni pomembno,tukaj smo zato,da si pomagamo.No,vsaj jas sem zato tukaj,Še nekaj Pain,tudi arogantnih in vase zagledanih ne maram.Pa brez zamere.Lep dan.
Prijavljen
Flaver
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #39 dne:: sobota, 18. april 2009 ura: 16:45 »

Sorry,sem še nekaj pozabila.Pain,takega,ki si je samo želel ljubezni sem glih pustila.Samo jemal je mojo ljubezen dajal pa nič.MIslim,da si tudi ti eden takšnih.Samo želite si,dajate pa nič.NO,pa ne vsi.Pa brez zamere .lp
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar