FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: prof.dr. Marga Kocmur, spec. psihiatrije  (Prebrano 2902 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Madhurii
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 15

« dne:: sreda, 08. april 2009 ura: 15:14 »

Pozdravljeni!

Mene pa zanima ali ima (oz. je imel) kdo na forumu izkušnje z imenovano zdravnico (na koncesijo). 14. maja sem naročena pri njej, pa bi se rada prej pozanimala, kakšen pristop ima. Ordinacijo ima na Slomškovi 23.
lp
Prijavljen
Milla
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #1 dne:: sreda, 08. april 2009 ura: 15:27 »

Živjo,
jaz imam izkušnjo z njo....skratka, na voljo imaš 15 minut, da opišeš svoje težave, nakar ti predpiše zdravila in to je to...
Nikar ne pričakuj preveč, oz ne pričakuj kake prevelike poglobitve v tvoje probleme, saj ona sama jasno poudari, da od nje lahko priočakuješ samo pomoč glede AD-jev in pomirjeval...
Seveda je potem na tebi, da si poiščeš še primernega psihoterapevta-tj najbolje kliničnega psihologa...
Toliko o moji izkušnji...

Prijavljen
pupika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 514

« Odgovori #2 dne:: sreda, 08. april 2009 ura: 15:38 »

Meni osebno je njen pristop všeč. Ne joče s teboj, ampak te hitro postavi na realna tla. Meni je to pomagalo, je pa to odvisno od posameznika in od tega kaj pričakuješ od zdravnika. Kot sem slišala je dober diagnostik in zna predpisati prava zdravila.
Res pa je, da večina psihiatrov nima kaj veliko več časa kot 15 minut za pacienta, tudi Kocmurjeva ne. V večini primerov si moraš psihoterapijo poiskati samoplačniško, "za zraven".
Prijavljen
stellina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #3 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 13:58 »

ja, tudi jaz imam enake izkušnje kot pupika in milla, vse kar je, me je poslušala, ko sem ji govorila o svojih težavah, postavila morda vprašanje ali 2 in mi predpisala zdravila, obenem pa mi je tudi rekla, naj ne pričakujem drastičnih sprememb.
Prijavljen
Saso
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 11

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 23. julij 2009 ura: 02:33 »

Mene pa zanima če prof. Kocmurjeva rada napiše tudi kake apaurinčke ali helexe ??
Prijavljen
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.568

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 23. julij 2009 ura: 21:57 »

Citiraj
Mene pa zanima če prof. Kocmurjeva rada napiše tudi kake apaurinčke ali helexe ??

Zanimivo vprašanje...
Kolikor vem ne, saj ima preveč prakse, da bi nasedla.....nevarnosti, ki stoji za tem...
 Vedno manj predpisujejo, če že v omejenih količinah....ker jih stiska država. Meni npr. niso hoteli napisati recepta za naslednje tri mesece, ker sem prišla en teden prej, še ni minilo 3 mesece....in v lekarni ti tudi ne izdajo, če prideš prej kot ti je dovoljeno....Vse je v računalnikih.....

LP,
K
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar