FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: bolečina v vratu  (Prebrano 1483 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
memi
gost
« dne:: nedelja, 05. april 2009 ura: 20:36 »

Pozdravljeni vsi skupaj,

sem čisto nova na tem forumu.

Zanima me, če imate tisti z OKM kakšne bolečine v predelu vratu, ali pa tak neprijeten občutek, kot bi bili zablokirani na tem koncu? Jaz imam stalno občutek kot bi imela otečen vrat  Shocked:( in za to naj bi bila kriva okm in ta težnja po nadzoru. Napišite kaj, če se vam dogaja podobno...

pozdrav, memi

Prijavljen
voila
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 152

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 07:59 »

O, ja! Jaz ko sem lani v aprilu zbolela, sem najprej hodila k zdravniku, kako me boli vrat, roke, noge,
sklepi. Slikanje vratu - vretenca b.p. Še zdaj me vrat rad boli, samo pomoje so pri meni zategnjene
te mišice in tkivo zaradi pisarniškega dela. Pa ko se ne morem sprostit. Pa ko me je strah. Torej
tudi jaz zelo trpim na račun vratu. Mi je tudi psihiater rekel, da imam zelo intenzivne somatske motnje.
Probaj se sproščat. Počasi mirno dihaj s trebuhom. In kdaj nežno kroži z glavo. Tablete proti bolečinam
ti tu ne pomagajo.Drži se!
Oliva
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.755

wanna be found

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 09:47 »

Pri meni so bolecine minile ko sem obiskal maserja. Buil sem "zategnjen" in posledicno
ker so bile misice napete sem bil tudi utrujen. Najprej poskusi napeti vse misice v telesu,
tako da bos obcutila bolecino in popusti. To ponovi nekajkrat.....potem je tu se sproscanje 
in potem se kaksna masaza. To bi moralo vsaj malo omiliti ta tvoj boleci vrat. In dobrodosle
so tudi razne oblike rekreacije in gibanje. In kot je ze oliva rekla, tablete v primeru napetosti
ne pomagaja, mogoce kratkorocno.
Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar