FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Želim pojasnilo  (Prebrano 2099 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 883

« dne:: petek, 03. april 2009 ura: 22:03 »

Administratorji, rada bi pojasnilo glede bannanja. Se držim pravila, da kdor vpraša, je le enkrat neumen, kdor pa nikoli ne vpraša pa ostane neumen.  Smiley

Vzela sem primer Vesne: Če želim pogledati njen profil in jo poiščem tako, da vtipkam njen nick, jo najde in je tam napisano, da je bila aktivna danes enkrat dopoldne. OK. To pomeni, da se je prijavila in da ni več bannana, oz. da sploh ni bila. Ima torej možnost sodelovanja na forumu.
Če pa jo iščem po seznamu vseh članov je pa ni.

Prav tako je z Anuško in Ami. Anuška naj bi bila aktivna 28. marca (upam, da sem si prav zapomnila), čeprav naj bi bila izključena za vedno.

Če mi, prosim lepo, razložite, kaj to pomeni. Hvala.

Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.582

« Odgovori #1 dne:: petek, 03. april 2009 ura: 23:31 »

A nekaj tako groznega je naredila, da je bila bannana celo za stalno !? Misliiim, svašta ...

Dejte pomislit kaj s temi bednimi izključitvami počnete ...
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 07:58 »

Oprostite gospe, mene ne zanima vsebinski del izključitev, ampak "tehnični". Očitno nisem bila dovolj jasna. Ne želim nobene vsebinske razprave v tej temi, pa nič osebnega Moonica, Koklja in Alexx. Oprostite.

Pri Anuški sem se zmotila, 23.3. je bila aktivna in ne kot sem napisala v prvam postu. Tehnična napaka. 

Zanima me, zakaj na seznamu članov teh treh ni, če pa vpišem nick se pa pojavi njihov profil. To je vse kar me zanima. Čisto tehnično.

Hvala, admini.

Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.005

« Odgovori #3 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 08:03 »

Jagodka, izključeni uporabniki niso vidni na seznamu uporabnikov. Ker pa obstaja njihov račun skupaj s posti in OS, če vpišeš njihov nick jih najdeš.

Kar se tiče njihove aktivnosti, ne pomeni, da so se prijavili, temveč pomeni zadnja aktivnost, da so skušali dostopati do Foruma.
Prijavljen

Rock&Roll
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 08:11 »

Hvala, Hister, to je vse, kar sem hotela vedeti.
Prijavljen

Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 11:36 »

Koklja in Alexx, ne bi bilo treba brisat svojih postov. Je kar prav, da uporabniki vemo, za kaj gre. 
Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #6 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 11:50 »

Nič nisem brisala. To je kokljina odločitev in prav ima. Ona je tista ki je najbolj prizadeta Jagodka. In če te je zanimala tehnična plat si dobila HisTerjev odgovor. Stvar je rešena.

The End
« Zadnje urejanje: sobota, 04. april 2009 ura: 11:55 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #7 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 17:32 »

Nič nisem brisala. To je kokljina odločitev in prav ima. Ona je tista ki je najbolj prizadeta Jagodka. In če te je zanimala tehnična plat si dobila HisTerjev odgovor. Stvar je rešena.

The End

Kar je že Jagodka sama lepo napisala ! Ne rabiš ponavljat njenih besed.
In čist mirno in lepo je vse napisala.

Hvala, Hister, to je vse, kar sem hotela vedeti.
« Zadnje urejanje: sobota, 04. april 2009 ura: 17:35 od She_ » Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
odvetnik
gost
« Odgovori #8 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 21:18 »

Spoštovani, prosim za naslednje pojasnilo:

Kaj pomeni izključen uporabnik:
- izključitev iz društva,
- izključitev s foruma,
- onemogočen vstop na forum,
- onemogočen dostop do portala društva ali
- kaj drugega.

Ali člani, ki ste jih izključili, imajo kakršnokoli možnost vpogleda ali dostopa do strani društva in možnost kontakta s člani foruma oz. društva, ki so bili na tem mestu vzpostavljeni pred izključitvijo?

In še, ali je portal/stran, na kateri je postavljen forum glasilo društva, če ne, prosim sporočite, katero glasilo društvo ima.

Ali drži, da so so izključeni uporabniki izključeni do te mere, da ne morejo niti odpreti strani društva oz. portal? Gre morebiti za napako na uporabnikovem računalniku ali je to preprečeno s strani društva?

Zanima me tudi čigava last je portal oz. forum

Za odgovor hvala in lep pozdrav.

Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 22:05 »

Odvetnik,

Ko si se registriral si moral potrditi Pravila Uporabe Foruma in portala.
Ostale podatke od društvu in statut Društva DAM imaš na portalu in si ga preberi. Ne sprašuj tega kar imaš napisano na spletišču.

Ti si novinec na tem forumu in že iz prvega tvojega posta je mogoče razumeti, da te samopomoč pri depresiji in Anksioznih motnjah ne zanima. Če pa te zanima potem imamo za novince, ki se še ne znajdejo rubriko "Za nove na forumu". Najprej postavi vprašanja tam.

Če pa iščeš odvetniški forum si zgrešil naslov.
Prijavljen

Rock&Roll
odvetnik
gost
« Odgovori #10 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 22:29 »

Gospod Hister

Vaš odgovor ne zveni ravno prijazno, še zlasti ne v smislu varnega pristana in dobrodošlice ob prvem oglašanju.

Če prav razumem, mora vsakdo, ki se na forum prijavi najprej skozi vhodna vrata predala novincev. Ali to drži? Se ne sme oglasiti v nobenem drugi temi ali predalu?

Presenetljiva je vaša čarovniška modrost, ko že na podlagi mojega prvega prispevka ocenjujete, da me samopomoč pri depresiji in anksioznih motnjah ne zanima. Naj vas pomirim. Ravno nasprotno, na tem področju sem sicer zelo dejaven. Poznam tudi nekaj vaših članov, s katerimi smo izmenjali kar nekaj izkušenj in si nudili medsevojno pomoč, vendar se ne čutim dolžan poročati vam o tem.

Vse kar ste našteli, sem prebral, vendar nisem našel jasnih odgovorov, zato sem vprašal tu - naslov predala je: vprašanja o forumu.

So moja vprašanja res tako moteča ali pa nezaželjena, da sem tako "nahruljen" z vaše strani.

In ko že omenjate raz/uvrščanje. Razumel sem, da je vaša vloga bolj tehnične narave, ne toliko vsebinske. Lahko pa da se motim, in če se, se opravičujem. Vaš odgovor pa se mi zdi neprijazen in skoraj žaljiv.

Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 22:39 »

odvetnik,
Točno moja vloga je tehnične narave, kar pomeni, če je nek novinec tehnično gledano moteč, ga je potrebno odstraniti s foruma.

Novinec, ki se nikjer na forumu ne pogovarja o svojih težavah, težavah svojcev ali prijateljev, temveč se z vsemi svojimi prvimi tremi posti ukvarja s poglabljanjem nekega minulega spora, ni prišel na ta Forum zaradi tega čemur je namenjen.

Naj ti povem, da postajaš moteč, moteče pa zaradi tehnično nemotenega delovanja foruma, odstranimo s foruma.

Torej še enkrat ti svetujem, če potrebuješ pomoč, ali želiš pomagati o tem tudi razpravljal v ustreznih temah.

4. ti ne bom več svetoval niti opozarjal.  Cool
Prijavljen

Rock&Roll
odvetnik
gost
« Odgovori #12 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 22:55 »

Gospod Hister

morda je pozna ura kriva za vašo neprijaznost, ne vem. Čudna je pa vsekakor.

Prosil bi vas za malo spoštovanja. Sem starejši gospod in trudim se pomagati vašim članom, oni pa meni. Nikjer nisem zasledil pravila, ki bi določalo, kakšna mora biti vsebina prvih postov.

Tega termina, ki ga omenjate - biti "tehnično gledano moteč", ali pa "moteče zaradi tehnično nemotenega delovanja foruma odstranimo"; res je, da sem na forumu novinec, da sem pa toliko moteč, me zelo preseneča.

Zdaj pa res ne vem, kje, kdaj in v kateri temi se lahko oglasim.

Potemtakem bom kar takoj doživel enako usodo, kot "izbrisani". Menim, da vprašanja, ki sem jih zastavil, zanimajo še marsikaterega anksioznodepresivnega na forumu, vendar si jih zaradi nekakšne "strahovlade" ne upajo zastaviti. Izpostavil sem se sam. Zdi se mi, da takšno vzdušje nikakor nikomur ne koristi.

Mirno noč vam in vsem na forumu želim.
Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: sobota, 04. april 2009 ura: 23:06 »

Odvetnik,
Starost na Forumih ne pomeni ničesar in ni nobeno merilo za drugačen pristop, še posebno, ker so uporabniki anonimni. Zato si lahko tudi 15 letni otrok ali kakšna brhka manekenka. Sicer pa je bolj verjetno, da si starejša gospa, čeprav se lahko tudi motim.

Ne sprenevedaj se, vse sem ti že pojasnil in ti svetoval.

Če pa si prišel/prišla poglabljat minule spore, te bom moral, zaradi tehničnih težav, ki bi jih s tem povzročil/povzročila, odstraniti s foruma.

To je bil moj zadnji dobronameren nasvet. Cool
Prijavljen

Rock&Roll
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #14 dne:: nedelja, 05. april 2009 ura: 00:12 »

Ko bi bil vsaj odstranjen tisti, ki povzroča "tehnične" težave ...
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.582

« Odgovori #15 dne:: nedelja, 05. april 2009 ura: 00:36 »

razumem, Jagodka ...

ma sem vseeno zapisala kar mi je takrat šlo po glavi ... in še vedno mi gre ... zdaj se kar takoj že začne grozit z nekimi izključitvami ...
povzročanje tehničnih težav my ass!!!

Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.427

« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 08:08 »

mislim, sedaj sem pa že čisto razočarana nad tem forumom. Človek kulturno nekaj sprašuje, pa se ga takole zatolče?

Nič več mi ni jasno in vedno bolj se tudi jaz sprašujem, kaj za vraga še delam tukaj? Verjetno sem malce odvisna, pa potrebujem kakšno tolažbo, pa tudi otresla bi kdaj kakšno............ Sad
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 08:26 »

Saj najbrž poznaš, Trzinka, v kakšnih primerih se ljudje branijo z napadom in cinizmom.

Na tem forumu so štiri vrste uporabnikov:

1. vse smejo
2. morajo po povelju
3. povejo in morajo it
4. ne povejo, ker jih je strah, da bodo morali it

To je posploševanje, obstajajo še odtenki v vsaki skupini, pa ne ne bom dlakocepila.

Ups, dodajam še tole: nekateri uporabniki so tu zato, ker rabijo pomoč in so v stiski. Ti nimajo veze z ostalimi. Tem se osebno opravičujem, ker nisem v stanju napisati ene samespodbudne besede. Se bom potrudila in se poboljšala. Obljubim. Vi ste tisti, ki ste pomembni.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 08:32 od Jagodka » Prijavljen

krasendan
gost
« Odgovori #18 dne:: ponedeljek, 06. april 2009 ura: 18:28 »

Saj najbrž poznaš, Trzinka, v kakšnih primerih se ljudje branijo z napadom in cinizmom.

Na tem forumu so štiri vrste uporabnikov:

1. vse smejo
2. morajo po povelju
3. povejo in morajo it
4. ne povejo, ker jih je strah, da bodo morali it

To je posploševanje, obstajajo še odtenki v vsaki skupini, pa ne ne bom dlakocepila.

Ups, dodajam še tole: nekateri uporabniki so tu zato, ker rabijo pomoč in so v stiski. Ti nimajo veze z ostalimi. Tem se osebno opravičujem, ker nisem v stanju napisati ene samespodbudne besede. Se bom potrudila in se poboljšala. Obljubim. Vi ste tisti, ki ste pomembni.

glede na tvoje 4 točke...komu se potemtakem opravičuješ?...

me je pa tale post res nasmejal
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar