FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 16:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Občutek, da se ti bo zmešalo?!  (Prebrano 5936 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Onix
Expert
Prisotni Prisotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.116

« Odgovori #60 dne:: petek, 26. junij 2009 ura: 13:09 »

Moje mnenje je, da se OKM in ankso da ful porihtat, fora je pa u tem, da se ne posvečaš vsiljivkam in jih pač sprejmeš kot del sebe, ki ga ni treba odrezat, ampak ga pustiš da je tam. Podobno je pri alkoholikih, na začetku jim je ful težko nehat pit, po nekaj časa abstinence pa vse skupaj postane lažje. Tosepravi da je nam zelo težko na začetku te misli pustiti brez odziva, ampak ko sčasoma postajamo vse močnejši se tudi možgani sprijaznijo, da te misli le niso tako grozne kot se zdijo. Sm pa tudi mnenja, da čisto brez bolezenskih problemov se pa skoraj neda biti in se je pač treba sprijaznit s kkšnim nihljajem na dol...
Prijavljen
sherlock holmes
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 25

« Odgovori #61 dne:: petek, 26. junij 2009 ura: 21:12 »

maš prav....
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #62 dne:: ponedeljek, 29. junij 2009 ura: 08:48 »

Heey...

tudi jaz se strinjam s tabo. Največ lahko definitivno narediš sam! In ravno bodo tudi nihanja VEDNO. Na to se moramo pač navaditi (pa čeprav je zelo težko, še posebaj ko si nekaj časa zelo dobro pa te spet potegne noter..dejansko je, vsaj pri meni, strah tisti, ki zadevo potencira).

OKM in misli so zoprna zadeva.Zelo.
In vem, da imam včasih obdobja, ko so zelo mile ali jih pa skorajda ni, potem pa me ista misel čez 1 teden vrže iz tira..in seveda se vedno pojavi kakšna nova..je tudi seveda odvisno od tega v kakšnem stanju sem takrat..

lp,
gigli
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar