FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ali se spopadate z osamljenostjo?  (Prebrano 1744 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 443

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 20. april 2009 ura: 13:03 »

Osamljenost je zelo tezavna reč. Lahko imamo kup ljudi okrog sebe, pa smo še vedno osamljeni. Radi bi bili z nekom, ki nas razume , da se mu lahko izpovemo, nasmejemo in zjočemo. A to ni vedno rešitev. Še vedno smo v sebi sami. Imela sem druzino, pa sem bila prazna , razen kadar so bili otroci doma je bilo v redu. Ko pa so odrastejo so vedno manj doma in počasi se začne tista osamljenost, pa čeprav imaš partnerja.  Iščeš celo zivljenje  ljudi na katere se lahko zaneseš. A ker smo prevečkrat razočarani postanemo nezaupljivi.  Ko ze misliš da se je vse uredilo pa se ti znova in znova podira zaupanje v sočloveka. Vem da ni idealnega človeka na svetu, a človek tezi k temu da si najde sorodno dušo, kar pa velikokrat ni lahko. Prepričevati se moramo da bo vse v redu, da si le domišljamo in s tem sami sebi dajemo korajzo. Ja so pa ljudje ki so radi sami in celo uzivajo v samoti. Tudi meni zadnje čase to paše, prjaatu pa mi pravi naj se ne zapiram v sebe, sicer bom spet na istem iz katerega sem se komaj izvlekla.
Prijavljen

OLJA
Devlin
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 680

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 20. april 2009 ura: 16:54 »

Zrihtaj se - okusno in drzno, pojdi na kavo - v lokal na nivoju, ne pa kakšna beznica, opazuj ljudi, morda boš dobila sogovornika že prvi dan, mogoče čez teden. Uspeh zagarantiran.

Že, ampak kakšna bo kvaliteta takšnih poznanstev? Lokal na nivoju? Unheard of from my point of view,... Za šankom nikoli nisem spoznaval ljudi.
Prijavljen

Gloda gloda mala Francka, s smrčkom miga kadar spančka, ko pa pride do kosila, je čist pridna žuža mila.

http://www.youtube.com/watch?v=KxfoY_mLFAo
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 191

Smeh podarjam sebi in drugim :-)

« Odgovori #22 dne:: torek, 21. april 2009 ura: 09:22 »

Vsi ki ste osamljeni in stanujete v Mariboru ali njegovi okolici (lahko tudi malo/dosti dlje), se nam lahko pridružite na naših DAM srečanjih (bowling, pohodi, pogovor, dobivamo se tudi na stanovanjih članov, ...)

Za dodatne informacije mi lahko pošljete osebno sporočilo !

Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
Mimoza
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 41

« Odgovori #23 dne:: petek, 24. april 2009 ura: 15:46 »

Kaj pa kakšna srečanja v Ljubljani?
Prijavljen
Azrael