FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prigovor kritika ili kako želite  (Prebrano 1473 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Astrica
oštrokanđa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 152

« dne:: četrtek, 12. marec 2009 ura: 21:37 »

Prvo prigovaram za zaključavanje topića.Jel uvredljivo možda što ja nekome zamjeram jer ne želi surađivati zato jer možda u Hrvatskoj uopće nije potrebna udrug ko DAM barem dok ne budemo u EU.Toliko o pričama o dobrosusjedskim odnosima.Ja sam ovdje fina i ne vrijeđam,jednom mi se omaklo i zato njušim da će mi uz pametno i diplomatsko objašnjenje i ovaj topić biti zaključan.E pa baš vam hvala.
Prijavljen
samajka
gost
« Odgovori #1 dne:: sobota, 14. marec 2009 ura: 09:37 »

Prvo, Astrice, nemoj se ljutiti. Forum ima svoja pravila, treba da jih poštujemo i ako se neka tema zaključava, zaključava se. Onda pokušaj objasniti na drugi način, dobra si u tome, ali da ti kažem, ponekad znaš i ti uvrijediti.

Kritike su uvijek dobrodošle, tada znamo, kako nas svijet doživljava. Nemoj sve uzeti osobno, samo idi naprijed. Sve ok i prijatan vikend!

samajka 038
Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.005

« Odgovori #2 dne:: sobota, 14. marec 2009 ura: 13:38 »

Astrica,
ti si že dolgo z nami in čeprav je forum v slovenskem jeziku ti nikoli nismo težili v zvezi s tvojim jezikom izražanja. Ostali se trudijo in ti odgovarjajo v tvojem jeziku, namesto, da bi se ti malo potrudila in vsaj kakšen stavek poskusila napisati v slovenskem jeziku. Če to zmorejo (govoriti v slovenskem jeziku) celo šampioni kot Kostelič, čeprav jim ne bi bilo treba, ne razumem zakaj tudi ti ne bi vsaj poskusila.

Izražanje v tvojem jeziku, ki ni jezik tega foruma ni sporen v rubrikah, ki so izključno v zvezi s samopomočjo pri depresiji in anksioznih motnjah, ker tako lažje poveš kaj te muči, kje rabiš pomoč, ali kje lahko tu drugim pomagaš.

Vendar v drugih temah, ki so splošne narave, ali so namenjene le klepetanju, tega ne bomo več tolerirali. Torej v temah, ki niso namenjene samopomoči, ali pa posti ne bodo tematsko skladni s samopomočjo med uporabniki, bomo poste, ki ne bodo v slovenskem jeziku zbrisali.  Undecided

Zadnje čase namreč pretiravaš ...  Cool

Prijavljen

Rock&Roll
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.083

« Odgovori #3 dne:: sobota, 14. marec 2009 ura: 23:56 »

Vsekakor je tole bedneje kot 12 Astric skupaj... Pa vsi vemo, kako nemogoča je.
Smiley

Pa tudi, če bi zgoraj napisano imelo rep, glavo, predvsem pa v prvi vrsti SMISEL, ji ne bi tega pisali na privat?!
Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.005

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 15. marec 2009 ura: 09:22 »

vesnav, o repu bi se dalo tudi kaj prediskutirati, o glavah pa nima smisla, ker so preveč različne med seboj.

Ti si pa itak že del "tradicije" tega foruma. Ob vsakem ukrepu uredništva je zraven še tvoj komentar (rep).
Torej nič novega.  Cool
« Zadnje urejanje: nedelja, 15. marec 2009 ura: 10:09 od HisTer » Prijavljen

Rock&Roll
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 675

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 16. marec 2009 ura: 12:55 »

Oh, HisTer, kok me zmot ta tvoja napihnjenost.

Že v eni drugi temi, greš ljudi imenovat "luleki",
tuki tečnariš Vesni, da je ona ena stara garda in bla bla...

Ma nevem, mogoče sm pa to samo js,
ampak od administratorja že po difoltu pričakujem več ene strpnosti in preudarnosti.

Ful znaš bit neprijeten s to svojo večvrednostjo.
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
ton
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.138

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 16. marec 2009 ura: 14:42 »

Orkabaka, a imamo novega Histerja?
Oni nekdanji se je namreč na vse svetnike pridušal, da v svojem življenju ne bo več zaklenil, izganjal, si na novo izmišljal Pravil (tale je dobra: v enih temah je večjezičnost dovoljena, v drugih pa ne)... ma da bo živel ko en prijazen Buda.
Ampak - v slogu starega Histerja - kdo sem jaz, da se tule pištoljim?
Prijavljen

Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar