FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nesmiselne teme  (Prebrano 3739 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 21:21 »

smehko smehko smehko
Si me pogruntala monik. Kaj češ...saj se moram.

P.S. Ampak darovanja organov me je pa res malo strah...kaj pa če nisi...mrtev, mrtev. Joooooooj....ali pa če ledvica ima svojo *pamet*....o kaj meni vse ne pade v glavo. Shocked
« Zadnje urejanje: četrtek, 05. marec 2009 ura: 21:40 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Bacardi Diaz
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 260

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 23:04 »

Če bom dovolj zgodaj umrl, podarim samo en organ. Ki je včasih bil koristen, danes pa ne več. Pri kom drugem pa bi lahko bil spet v pogonu. pomisli
Prijavljen

Alea iacta est!
amadeus
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 847

Izaija 2 : 2 - 4

« Odgovori #22 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 08:22 »

Cilj nesmiselne teme je .... da prođe vrijeme .... Grin

In če kdo časa ne zna porabiti bolj kreativno, mu je treba pomagati. Velikost serverja tu ne bi smel bil izgovor za brisanje in ukinjanje. Ko je vsega preveč, se lahko pobrišejo najstarejši vpisi, ki jih itak nihče ne bere...

Show must go on!!!!  wav
Prijavljen

_______________________________________ ___
VSE v tem postu je izraz mojega osebnega mnenja, razen URL naslovov in citatov. Prosim verjemi mi, da nimam nič proti tebi, ko se večkrat ne strinjam s tabo
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #23 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 09:09 »

Dragi amadeus...potem bi (po moje) takoj bilo potrebno brisati temo v kateri blestiš...in v kateri se vse suma sumarum lahko spelje na skupen imenovalec...

Credo in unum Deum, Patrem omnipotentem, factorem caeli et terrae, visibilium omnium, et invisibilium. Et in unum Dominum Jesum Christum, Filium Dei unigenitum. Et ex Patre natum ante omnia saecula. Deum de Deo, Lumen de lumine, Deum verum de Deo vero................................... .................................Confit eor unum baptisma in remissionem peccatorum. Et exspecto resurrectionem mortuorum. Et vitam venturi saeculi. Amen.

Ko sem prvič videla temo: Barve las?, sem pomislila....o strela...ta je pa *huda*...res huda...Anchi bo popiz...pa HisTer tudi...
Potem sem se spomnila Lostovega vica zdaaaaaaaaaavnaj nazaj. Po nebu pluje in se začne na A? In sem razmišljala, razmišljala...razmišljala....Ablaki pove Lost. Tisti dan sem bila rešena, ker sem sem do solz nasmeja. Hvala ti bratec Lost. Kiss rozicodam

Ko sem na tleh...ko mislim, da se svet podira, ko me telo ne uboga, ko mi gre na bruhanje...takrat sigurno pomaga tudi kakšna IQ *kvalitetna* tema.  sesmejem Dobro...nekater so res *krute*. Jaz se pa sigurno ne bom vrgla na tla in gledala v nebo:  Salve me ab ora......enostavno nisem tak tip. Pomagati je treba TAKOJ in ZDAJ.

Vsako tele, ma svoje vesele...in pod vso odgovornostjo prisegam na temo :Vici...tudi če me kdo ima za tele in gre za *resen* forum. Njegov/njen problem. sesmejem

Oprostite verniki. Ni namenjeno grajanju ali žaljenju verskih čustev. Sploh ne. Samo jaz se najbolje razumem na krščansko verovanje in tudi nekaj tega poznam...drugo ne, pa sem to citirala. Lahko bo bil tudi Buda in four noble truths...

1. Vse življenje je trpljenje.

2. Vzrok trpljenja sta hrepenenje in navezanost.

3. Hrepenenje in navezanost lahko premagamo.

4. Premagamo ju z izpolnjevanjem naukov osmere poti.

« Zadnje urejanje: petek, 06. marec 2009 ura: 15:59 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Orhideja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 350

« Odgovori #24 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 18:28 »

Citiraj
1. Vse življenje je trpljenje.

To pa ne bo ravno držalo. Življenje ni samo trpljenje (čeprav je tudi), je tudi radost, veselje, sreča...
Življenje ima več odtenkov, ki se med seboj izmenjujejo. Enkrat bolj prevladuje žalost drugič pa veselje.
Predvsem je pa odvisno od nas, s kakšnimi očali ga gledamo. Če imamo bolj rožnata očala, se nam bo tudi življenje zdelo bolj veselo in prijazno. Vsekakor pa je ena pisana mavrica.
Prijavljen

Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
Rob
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #25 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 18:37 »

Vse štiri izjave se zaključijo v paradoks- z osmero potjo ( če ga ser*emo na vse pretege... sesmejem...sori, moja razlaga...) izničimo vzrok, zaradi katerega je življenje trpljenje...

Nujno je vzeti cel paket 1 - 4, izvlečki sami razbijejo kontekst
Prijavljen
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.083

« Odgovori #26 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 19:28 »

Ha, ha, ha...

Človek brez domišljije, hrepenenja...?!

Prijavljen
Rob
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #27 dne:: petek, 06. marec 2009 ura: 19:29 »

nirvana, srce...
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #28 dne:: sobota, 07. marec 2009 ura: 00:50 »

Mene je tema Barve las od A-Z nasmejala  sesmejem
Ampak ok, to razumem, da je za zapret.

Ne strinjam se pa z zapiranjem teme Države od A-Z.
Js sicer v njej nisem sodelovala (ker sem pretupa, čis iskreno  Embarrassed), sem pa razmišljala, da ima enak učinek kot tema Igra povezav... -->   Js opažam, da se mi skupaj z depresijo dogaja, da se ne spomnim besed, grem v trgovino in hočem vzeti kruh, pa mi beseda gre iz glave in tam kar stojim... Ko sem delala Rorschachkov test, me je psihologinja začudeno gledala, ker nisem najdla asociacij...
V glavnem, pozabljam besede, njihov pomen, na isti princip pa tudi mesta, države...

In ne zdej potencirat, da mislim, da se pa s takimi temami težave uredijo. Sploh ne.
Ampak, ja, iskreno, zdijo se mi konstruktivne.
Ker spodbujajo k temu, da razgibavamo naše možgane še s čim drugim kot poglabljanjem vase.

Ne strinjam se z zaklepom omenjene teme.
In mi je všeč, da Marika in ostali s takimi temami mal razgibajo naše možgane !
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
vesnav
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.083

« Odgovori #29 dne:: sobota, 07. marec 2009 ura: 16:54 »

Carica...Smiley
Prijavljen
sprehod
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 37

« Odgovori #30 dne:: sobota, 07. marec 2009 ura: 20:53 »

She, lepo napisano, se strinjam, pa še s kom...

Razmišljam o sprejemanju drugačnosti, da smo si različni, da je nekomu  neka tema v veselje,
sprostitev, razbremenitev... drugemu ni všeč, ga moti, obremenjuje.

So tudi teme kjer se do nezavesti modruje, pametuje... s tem ne mislim nič slabega. Pa kaj zato,
če ima nekdo veselje, naj razglablja, razmišlja... prebereš, morda kaj napišeš in greš dalje.

Po domače... si v temah, ki te veselijo, ostalim se pa izogneš, jih pustiš pri miru.
Upam, da ne bo kdo zameril. Imamo podobne in različne poglede, misli... spoštujmo se v tem.

Pohvala global moderatorjem, administratorjem in vsem ostalim, da lahko izrazimo, povemo svoja mnenja.
lepo pozdravljeni!
Prijavljen
dane
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 96

Jadranka

« Odgovori #31 dne:: četrtek, 19. marec 2009 ura: 17:21 »

Res ,da za temo A-Ž ni potreben visok Inteligenčni kvocient,je pa za ljudi,ki so trenutno v hudi depri in je za njih že podvig umiti se.Bolje,da sodelujejo z eno samo besedico,za kaj več jim tak momentalno ni,kod da se zaprejo v svoj svet.Ko bodo s krize ven bodo že pokukali še na kakšno bolj INTELIGENTNO ? stran.Sem mislila,da je smisel druženje,ne pa dvig na kvazi nek VISOK nivo.. zalostno
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar