Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 10:26 » |
|
Uredništvo se je po tehtnem premisleku odločilo, da bomo teme v stilu "Barva las od A-Z".."Države od A-Z"...zbrisali. Odločitev je sprožilo dejstvo, da sta se v zadnjih dveh dneh, odprli še dve takšni novi temi.
Forum Nebojse.si je namenjen anksioznosti in depresiji. Namenjen je kot pomoč ljudem v duševni stiski in želimo da ohranja prvotni namen.
Splošne teme vsekakor ponujajo možnost, da se debatira tudi o čem, kar ni povezano samo z duševnimi motnjami. Igrice v stilu od A-Z...kjer se v vsak post vpiše beseda, dve... pa po nepotrebnem zasedajo dragocen prostor na strežniku...
Zato smo sklenili, da tovrstne teme nimajo mesto tukaj.
Računamo na razumevanje, Uredništvo Foruma Nebojse.si
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 10:28 » |
|
se strinjam  (se mi pa zdi, da je bila barva las odgovor - parodija prav na take in drugačne teme)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
|
|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 11:37 » |
|
Se strinjam z zapiranjem tem. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
... it's never too late ... 
|
|
|
|
samajka
gost
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 12:14 » |
|
Seveda, ni problema. Je pa dejstvo, da so "splošne debate" vsekakor na tem forumu po mojem mnenju najbolj obiskane. Navkljub temu, da obstaja gora drugih forumov se ljudje z duševnimi motnjami in podobnimi težavami tu gori še najbolje počutijo, lahko bi rekli, med svojimi. Kaj je "nesmiselno" je relativno vprašanje, če upoštevamo dejstvo, da se nekateri borijo za boljše počutje dobesedno med štirimi stenami. Smeh je pol zdravja in zanimivo je pravzaprav opazovati, kaj se plete po glavah vseh obiskovalcev foruma, o čem razmišljajo. Teme, ki ne potrebujejo odgovorov, jih tako ali pa tako - ne dobijo. Moje skromno mnenje.  samajka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 12:29 » |
|
samajka, Izgleda, da nisi razumela za kaj se gre ?! Namreč v splošnih temah so dovoljene vse teme pogovorov. Vsi lastniki lulekov od A do Ž, kjer je vsak post ena beseda, ni razgovor, torej tudi ni tema pogovora. Torej še vedno so dovoljene vse teme pogovorov. Če odpreš temo, kjer se boš pogovarjala o lastnikih največjih in najmanjših lulekov na svetu, bo to še vedno tema pogovora. Torej, verjetno nesmiselna, a vendarle tema pogovora in ne seznam brez diskujsije. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Bacardi Diaz
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 12:33 » |
|
Hister, 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Alea iacta est!
|
|
|
much
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 131
panta rei
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 13:15 » |
|
OK razumem... ampak ne razumem, v cem se razlikujejo A-Z teme od igre povezav, igre resnice, krvnih skupin... pol bi pac vse te teme mogli brisat 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
if I open my heart there'll be no space for air
Grant me serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference.
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 13:16 » |
|
much, ne razlikujejo se ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 14:06 » |
|
OK razumem... ampak ne razumem, v cem se razlikujejo A-Z teme od igre povezav, igre resnice, krvnih skupin... pol bi pac vse te teme mogli brisat  se strinjam!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 17:26 » |
|
Jaz tudi. Vse preveč nekih brezveznih zadev...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
|
|
much
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 131
panta rei
|
 |
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 18:26 » |
|
Zakaj si pa to zdej vzela osebno? Isto je "koristi" od nastevanja drzav, kot od nastevanja krvnih skupin (teh je v bistvu se manj  ) In jaz sem tudi krvodajalka, izkaznico za darovanje organov pa sem izpolnila pred 13 leti. Ampak ne vem, kaj ima to veze s kakrsnokoli temo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
if I open my heart there'll be no space for air
Grant me serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference.
|
|
|
|
|
|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 19:49 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #15 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 19:54 » |
|
Ne morem pomagat, če nisi. Jaz bi. Saj ne morem napisati: Fant rabi kri...pojdite, če imate TO krvno skupino. Napisala sem tole...da ne boste ostali gledali nazaj...heheheeee  Na Kanalu A gledam, da poškodovani fant v Jeseniški bolnišnici potrebuje precej redko kri 0 Rh-. In, da je odziv krvodajalcev izjemen. Jaz sem 0 RhD- in tudi v vozniškem mi to piše. Do sedaj sem res samo 8 krat dala kri, a sem sedaj poklicala na Zavod za transfuzijsko medicino. Rekli so mi, da lahko jutri pridem. Tako, da narode...jutri bom nekaj časa odsotna.
A drugi veste katero skupino imate?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #16 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 20:06 » |
|
ups Alexx sori 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.056
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 20:40 » |
|
In jaz sem tudi krvodajalka, izkaznico za darovanje organov pa sem izpolnila pred 13 leti. Klobuk dol, glede na tvoja leta... Človek se redkokdaj zamisli nad tem, da se krvi (pa še česa) ne da narediti v laboratoriju. Sama sem dala kri samo enkrat, ker niti ne vem kam bi morala. Odkar ni Transfuzije več v Izoli (sto let od tega...  ), se nisem več odločila. Bi pa šla, če je še kdo, ki bi se mi pridružil - za moralno oporo. Darovalka organov z izkaznico v vozniškem dovoljenju (stalno v torbici, če se kaj zgodi) pa tudi že celo večnost. Ne vem, če še velja, da ni morda prišla kakšna nova ven, pa mojih organov ne bi vzeli....?! Kaj mi zna kdo povedat, kako "stojijo" te zadeve pravzaprav. Mislim, da sem izpolnila sama za to kartico že pred enimi dvajsetimi leti namreč.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
Devlin
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 680
|
 |
« Odgovori #18 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 20:42 » |
|
Kaj če bi odprli eno odlagališče z naslovom Igrarije in druge pi***rije? Saj je kul da ni sama depresija na forumu : ).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 05. marec 2009 ura: 21:17 » |
|
Alexx, kako fino se ven vlečeš ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|