FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:32

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Cellfood  (Prebrano 2374 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Larisa86
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 22

« dne:: četrtek, 19. februar 2009 ura: 13:55 »

Pozdravljeni,
nevem, če spada prav v to rubriko, zanima me, ali ima kdo izkušnje s cellfoodom- kisik za življenje, ali pa če koga pozna in kako je bil z izdelkom zadovoljen. Nevem, bi rada vedela kaj več preden bi se lotila to piti.

Hvala vam vnaprej in želim vam lep dan in veliko lepega rozicodam
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.533

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 19. februar 2009 ura: 14:17 »

Še ena tukaj, ki jo isto zanima.... Embarrassed
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Larisa86
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 19. februar 2009 ura: 14:42 »

hehe sesmejem
ja ma sem se full pozanimala pri teh proizvajalcih in sem se tud spoznala s to ki je pač biologinja in ona pije že 2 leti in ji full pomaga, sam nevem bi rada še kako mnenje. ona ima tudi tesnobo, ima pa tud druge resne bolezni revica Cry ma uglavnem je rekla da se počuti odlično, je pa sranje, pardon besedi, ker ko enkrat prekineš se ti vrne v prejšnje stanje, ona potem dela tako, da pozimi in jeseni pije, poleti pa zmanjša na minimalno dozco ali opusti, ker lažje premaguje poletje.
Nevem, bi rada poskusla, sam malo me še blokira no, tako da če bi od koa zvedla mnenje ka je uporabljal bi mi bilo lažje rozicodam
aslan, tolk da te pozdravim in ti zaželim lep dan rozicodam
Prijavljen
Barbra
Moderator
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 135

« Odgovori #3 dne:: petek, 20. februar 2009 ura: 18:07 »

Pozdravljeni,

Osebno poznam direktorico podjetja in poskušam dobiti knjižico z vsemi pojasnili, odgovori na pogosto zastavljena vprašanja,...v elektronski obliki.
Vem, da je cena osnovne formule (kapljice) malo več kot 36 evrov, kar zadošča za mesečno jemanje. Pri bolj komplaksnih težavah, se običajno sočasno uporablja osnovna formula in še eden od specializiranih pripravkov iz te linije. Trajanje, doziranje in režim jemanja so navedeni v knjižici, ki jo poskušam dobiti.

Lp, barbra
Prijavljen
Larisa86
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: petek, 20. februar 2009 ura: 19:46 »

Hej barbara, hvala ti za trud, vsaka dodatna info bo več kot dobrodošla  rozicodam
Prijavljen
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.411

« Odgovori #5 dne:: sobota, 21. februar 2009 ura: 17:47 »

http://forum.skeptic.za.org/junk-science-and-alternative-medicine/woo-with-water/?wap
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Barbra
Moderator
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 22. februar 2009 ura: 19:23 »

Čav,

knjižice še nimam, pripenjam pa povezavo do njihove spletne strani, kjer lahko poiščete mnogo informacij, v kolikor vas izdelki iz te linije seveda zanimajo.

http://www.cellfood.si

Lp, barbra
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 23. februar 2009 ura: 13:14 »

če upoštevamo dejstvo, da ja farmacija eden najbolj donosnih poslov... denar raje porabite za ogled kino predstave ali kaj podobnega...  kiselnasmeh
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Barbra
Moderator
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 23. februar 2009 ura: 13:24 »

Zdravo,

Podredujem odgovor predstavnice cellfooda, glede sočasnega ali priporočenega jemanja cellfooda pri osebah z depresivno anksiozno motnjo.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Prepricana sem, da je Cellfood ena boljsih opcij za vse osebe, ki trpijo za kronicno obliko depresivnosti ali anksioznosti. Postopoma (cca 6-8 mesecev) ne potrebujejo vec antidepresantov/anksiolitikov; tako zacnejo znizevati doze predpisanih zdravil. V roku 8 – 12 mesecev lahko opustijo omenjena zdravila IN se resnicno ponovno pocutijo ZIVE in NORMALNE, z voljo po zivljenju…..

Z marcem bomo uvedli Cellfood kartice, ki bodo na voljo v izbranih lekarnah, oziroma posameznim drustvom/ forumom. Nakup Cellfooda bo tako cenejsi, ko govorimo o polletni ali vecletnih kurah (na 5 izdelkov bo 6 izdelek brezplacen). Ce vas zanima….
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Prijavljen
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.411

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 23. februar 2009 ura: 15:10 »

Shocked
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Gaba
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 94

« Odgovori #10 dne:: torek, 24. februar 2009 ura: 21:04 »

Moje mnenje je,da je precenjen.
Popolnoma enako deluje OXY-MOXY,le da je v precej grši embalaži pomezik
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: