FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Katerega psihoterapevta priporočate  (Prebrano 3701 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
casper
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: torek, 17. februar 2009 ura: 19:28 »

Pozdravček!

Ne vem kako se naj lotim iskanja psihoterapevta! Prvo je,da te ne sprejmejo ker so polno zasedeni druga plat pa je kateri je dober. Veliko sem slišala o dr. Rebolju in dr. Milivojeviču. A ste mogoče že slišali za ordinacijo Jesej d.o.o. v Tacnu. ( dr. Škraba Krmelj Darja ). Prosim za vaša mnenja in priporočila. Kaj pa kej v Polju? Mogoče imam nekaj vez pa ne vem kateri so dobri?

Hvala in lep pozdravček!
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.864

« Odgovori #1 dne:: torek, 17. februar 2009 ura: 19:52 »

A ste mogoče že slišali za ordinacijo  . v Tacnu. ( dr. Škraba Krmelj Darja ).

Slišala ne preveč pohval. Skupaj z možem imata d.o.o. On se ukvarja s hipnozo. Rekla bi, da gre za kovnico denarja. http://www.jesej.si/
Lej...ni vsak za vsakega. Poglej mnenja ostalih uporabnikov. Mrevlje, Groleger, Rebolj.....

Prijavljen

alexx Afro 
Poldi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 12

« Odgovori #2 dne:: petek, 27. marec 2009 ura: 13:07 »

Jaz hodim k Vesni Janežič, www.terapija-numina.si.
Cena 40 eur.
Zelo me sestavlja, spravlja k sebi. Toplo priporočam!
Prijavljen
987
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 349

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 29. marec 2009 ura: 11:45 »

Osebno ti predlagam, da greš k preizkušenim psihoterapevtom. Zdrži in počakaj tisti čas, da prideš na vrsto. Ni rečeno, da se boš z vsakim ujela, ker ni vsak za vsakogar. Zato, tudi če prvi ni OK, ne odnehaj.

Na teh dveh linkih je bilo napisano že zelo veliko mnenj o psihiatrih in psihoterapevtih.

http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,360.msg6664.html#msg6664

http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/topic,701.msg8152.html#msg8152
Prijavljen
Marjetica123
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #4 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 16:17 »

Jaz imam kar nekaj dobrih in tudi slabih izkušenj. Slabo imam pa predvsem z Vesno Janežič, tako, da je jaz ne priporočam. Sej ne bi razlagala na dolgo in široko, ampak se mi zdi, da nima ravno vse poštimano pri sebi in da zato ni lih prava oseba, ki bi svetovala drugim. Sicer mi je bila na začetku kar ok in sem jo priporočila naprej, vendar tudi nekateri drugi niso bili zadovoljni.
Se pa strinjam, da vsak ni za vsakega...
Prijavljen
kagome
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #5 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 21:53 »

Jaz priporocam, ZELO priporocam mag.psihol. Rok Podkrajseka. Vem da saj enkrat tedensko ordinira v psihijatricni bolnisnici Idrija, druge dni je (se mi zdi) v Ljubljani. Ukvarja se vedensko kognitivnom psihoterapijom, na Obali pa priporocam psihol. Sanjo Temnik, ne vem katero zvrst psihoterapije uporablja, je zaposlena v Strunjanu v zavodu Celjenje.
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #6 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 22:14 »

sanja temnik je topla...žal je prezasedena
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 914

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 04. junij 2009 ura: 13:15 »

A ste mogoče že slišali za ordinacijo Jesej d.o.o. v Tacnu. ( dr. Škraba Krmelj Darja ). Prosim za vaša mnenja in priporočila.

ja, že bila pri njih.... žal je moje mnenje, da niso dovolj strokovni ... da so malo zabluzili z njihovimi terapijami ....

Čisto lahko, da so komu v redu....veš, je veliko odvisno od človeka kakšnega terapevta si želi na drugi strani, kaj išče v terapevtu  kiselnasmeh .

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
MB
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #8 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:01 »

Vsak psihoterapevt ni za vsakega. Tudi vsi psihoterapevti niso za vse težave. Sam imam dobre izkušnje pri odpravljanju stresa in depresije in izredno slabe pri reševanju partnerskih težav. V kolikor je psihoterapevt mnenja, da je poslovilni sex vedno najboljši in da si lahko intimen tudi z osebami, ki jih imaš samo rad in do njih ne gojiš čustev, se mi zdi da je tukaj nekaj hudo narobe. Morda sem sam preveč moralen ali pa tudi psihoterapevti niso vedno v glavi pošlihtani.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar