Kaj
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 198
Smeh podarjam sebi in drugim :-)
|
 |
« dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 08:23 » |
|
Ne vem...spet sem na tleh. Fizična slabost, nočne more, vsak vikend mi je težko ga preživeti, v službi anksioznost, tesnoba, ne vem...spet se mi je porušil svet  Upanje - zgubil sem ga  Ne vem zakaj se nimam rad  Včeraj sem pojedel kr 4 pomirjevala Loram 2,5 mg... gre mi na jok, pravzaprav zdaj jočem  ne vem...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
JAZ SEM, KI SEM
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 8.089
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 08:28 » |
|
Kaj, se je med tem casom kaj spremenilo? Si zamenjal zdravila, opustil psihoterapijo? Kaksnen dogodek, ki je povzrocil te misli in pocutje? V procesu zdravljenja so nihanja normalna enkrat smo gor, pa spet dol.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 09:08 » |
|
Kaj dogaja, Kaj? velik objem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Kaj
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 09:32 » |
|
Kaj, se je med tem casom kaj spremenilo? Si zamenjal zdravila, opustil psihoterapijo? Kaksnen dogodek, ki je povzrocil te misli in pocutje? V procesu zdravljenja so nihanja normalna enkrat smo gor, pa spet dol.
nič nisem zamenjal, zdravila redno jemljem, vzrok je od znotraj - endogen, pa tudi moje reagiranje na zunanje impulze v okolju (nesamozavesten,...) Zdaj je že malo bolje, ko sem vzel pomirjevalo in končal en del naloge v službi. Ne vem...HVALA za spodbudo, res jo potrebujem. Čez vikend sem sam in osamljen in potem... Ko se zelo slabo počutim, me postane strah da ne bom mogel premagati težave in da bom spet pobegnil na Psihiatrijo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
JAZ SEM, KI SEM
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 09:41 » |
|
Kaj, jaz pa vem, da zmoreš in da BOŠ premagal težave... ne vem za ostale, zase pa vem, da je tale zima tudi poglavje zase  in še se poleg "navadne" depresije zraven še zimska pritakne  .. je pač počutje bolj tko - tko... a mi to zmoremo  ! TI zmoreš premagati tudi to 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 10:03 » |
|
Kaj. Kot pravi Lost so to nihanja. In mislim, da tudi sam dobro vidiš kaj je narobe.... Čez vikend sem sam in osamljen in potem...
Si razmišljal kako bi zapolnil sobote in nedelje. Kar koli. Telovadba, društva....je kaka stvar kar te posebej pritegne (glasba, film...) Jaz sem veliko hodila v knjižnico. (npr. v Šiški imaš v soboto dopoldan odprto in na uporabo računalnik....tudi ves dopoldan si lahko tam...imaš avtomat za sokove. Vedno s kom lahko kaj rečeš.) Kaj pa kak znanec z zdravljenja. Morda je tudi on/ona osamljena.... Vikendi, prazniki, samota, depresija, anksioznost so najboljši prijatelji. Vedno se držijo skupaj.  Drži se dragi Kaj. Saj bo kmalu lepše vreme. Takrat je vse lažje...saj veš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
ton
gost
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 10:55 » |
|
Kaj, glede na tvoja nihanja v počutju ti svetujem, da se pogovoriš z zdravnikom in morda malce spremenita ali dopolnita terapijo. Zelo pametno in pogumno od tebe je, da vztrajaš v službi. Drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:08 » |
|
Kako pa sicer rešuješ svojo problematiko? Uporabljaš kakšno terapijo? Toplo ti priporočam, da si dejaven pri reševanju samega sebe... nihanjem, padcem se pa nihče ne izogne na tej poti in jasno, da so padci veliki in odnesejo tudi upanje... ampak to so le prehodna stanja na poti ozdravitve. Če imaš namen, potem si na tej poti zagotovo.. Drži se.. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kaj
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:19 » |
|
Kaj, glede na tvoja nihanja v počutju ti svetujem, da se pogovoriš z zdravnikom in morda malce spremenita ali dopolnita terapijo. Zelo pametno in pogumno od tebe je, da vztrajaš v službi. Drži se!
terapijo imam v redu. Sem probal skoraj že vse AD-je, Antipsihotike,...tak da...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
JAZ SEM, KI SEM
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 12:26 » |
|
Kaj, terapija niso samo tableti 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Kaj
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 13:03 » |
|
sem že boljše...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
JAZ SEM, KI SEM
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 13:08 » |
|
super  .. naj tako ostane 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 13:13 » |
|
Kaj - pošiljam ti velik objem iz turobne Ljubljane in ti želim vse dobro  Veliko poti si že prehodil,tudi to boš ! Samo včasih moramo biti malo na tleh,potem veliko bolj cenimo tisti cm nad tlemi  lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|