Moj odziv na ginko je bil tako neverjeten, da sem postala živa reklama zanj. Delovanje sem opazila že tretji dan jemanja tablet (na začetku eno na dan). V nekaj dneh pa se je delovanje še stopnjevalo. Drugi teden sem jemala že tri tablete na dan, eno ob vsakem obroku. Mislim, da sem tablete jemala tretji teden, ko je moja depresija izginila in sem začutila, da je svet čudovit, in da je vredno živeti. Moja energija se je okrepila. V šestih tednih sem opazila še več sprememb. Med najbolj izrazitimi je bila sprememba občutka za ravnotežje. Pri hoji sem si prej pomagala s palico, ker je bil moj korak negotov. Ko sem nekega dne stopila v trgovino, pa sem nenadoma opazila, da palice sploh ne uporabljam, in da delam daljše in trdnejše korake. Takoj zatem se naletela na znanko in ji začela razburjeno razlagati, kaj se je zgodilo. Palico sem vrtela naokoli, namesto da bi jo uporabljala za oporo. Tako sem bila navdušena, da sem se spontano zavrtela (tega nisem storila že leta in ljudje so si verjetno mislili, da se mi je zmešalo). Kar smejalo se mi je - tako kot moji znanki.

?