|
broken
gost
|
 |
« dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 16:09 » |
|
ne morm več preveč je usega,
Izbrisano na željo uporabnice.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 06. marec 2012 ura: 20:53 od Anchi »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 16:18 » |
|
Ali se pred mamo postavi zase, jeza je OK... in sčasoma zavzameš neodvisno držo do nje oz. od nje... sicer je edina druga varianta, da greš stran..
Drži se, broken..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
|
broken
gost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 16:29 » |
|
k bi mela kam  mah sj brezveze use sploh govort nima več nč pomena,najbolš bi blo da me ni več  life is a prison, and death is a release ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 117
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 17:38 » |
|
Broken, nisi tako nepomembno bitje, kot si trenutno misliš. Vem, ni lahko vztrajati in ni vedno lahko živeti, a je vredno. Vredno je živeti zaradi tistih malih trenutkov sreče, zaradi tistih bežnih trenutkov, ko se ti na obrazu pojavi iskren nasmeh. Trenutno se ti mogoče res zdi, da nimaš nobenega izhoda, da je edina tvoja rešitev smrt, a ni tako. Že čez nekaj dni boš razmišljala drugače. Že čez nekaj dni boš verjetno našla vsaj majčken razlog, zaradi katerega je vredno vztrajati pri življenju. Vztrajaj, upaj, bori se. Ker je vredno. Četudi je danes vse, kar vidiš, tema in vse kar čutiš, obup, verjemi... kmalu bo bolje. Sicer življenje res ni najbolj enostavno, a se splača potruditi... le tako boš lahko nekoč videla, kaj lepega ti ima življenje ponuditi. Res je, da ne ponuja le lepih stvari - a se je prav zaradi njih vredno prebiti skozi temo.
Objem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
|
broken
gost
|
 |
« Odgovori #4 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 17:44 » |
|
ni vredn zrd malih trenutkov,če je večina teme  ni vjrem  freedom doesn't exist, it's just another word for death  and grief is like an ocean, it's deep and bigger than all of us.. and pain is like a thief from the night  bzw, ne razumete 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lisha
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 117
|
 |
« Odgovori #5 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 17:53 » |
|
Broken, verjemi, razumem. Sama sem dala že marsikaj skozi in tudi moje nebo trenutno prekrivajo le oblaki. Večkrat razmišljam, čemu še živeti. In tedaj se spomnim redkih, a dragocenih trenutkov, ko sem bila srečna in vem, da je to tisto, kar me vleče naprej, da je to tisto, zaradi česar še vedno upam, četudi bi neredko najraje dvignila roko nadse in se poslovila za vedno. Tudi sama sem se znašla v začaranem krogu, tudi meni se uspe vedno, ko se znajdem tam, kjer je vredno živeti, vrniti nazaj v obup, bolezen, stisko. Tedaj me drži pokonci le še upanje, tudi danes je tako. A včasih je upanje dovolj, da nekoč, v prihodnosti, zaživiš polno življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Have a little faith...
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #6 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 18:36 » |
|
Broken, jaz sem si želel narediti samomor iz večih razlogov... nisem videl nič pred sabo... samo hotel sem oditi, samo stran sem hotel, zapustiti ta svet... ampak se splača vztrajat... zato ker veš, da hočeš živet... normalno življenje. In tako se stvari počasi nekam premikajo, lekcije skozi katere gremo pa so boleče... Bodi ponosna nase, da si še vedno tu... postavi se zase, najdi moč v sebi...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
|
broken
gost
|
 |
« Odgovori #7 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 18:42 » |
|
for me it's just too late to hope  i have done this .. pa ni nč bolše z dneva v dan je slabš sam čakam kdaj se mi tok odpul da bo to to ..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
morska deklica
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 21:23 » |
|
jt na svoje je ena izmed možnih rešitev ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
... it's never too late ... 
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 25. januar 2009 ura: 23:40 » |
|
Glej, že to, da si odprla temo tukaj kaže na to, da nekaj upanja pa vendarle obstaja oz., da misliš, da se ti še vedno da nekako pomagati. Kako jaz ne vem, vem pa, da obstajajo ljudje, ki bi ti znali pomagati, samo če bi vedeli da rabiš pomoč. Ali so to strokovnjaki ali prijatelji pa veš sama. V vsakem primeru pa se obrni na psihiatrično pomoč, magari na nujno.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 09:09 » |
|
Broken, si poiskala pomoč? Kako je s tabo danes?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
broken
gost
|
 |
« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 21:07 » |
|
nekaj se premika bomo videli  i need to find some faith 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
samajka
gost
|
 |
« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 23:38 » |
|
HERE WE GO:
Stara Hindujska legenda pravi, da so bili nekoč bogovi ljudje. A zlorabljali so svoje božanske moči do te mere, da se je Brahma, bog vseh bogov odločil, da jim le te vzame in jih skrije nekam, kjer jih ne bi mogli najti. Potrebno je bilo najti še primerno skrivališče sreče.
V svet je bila izbrana manjša skupina bogov, ki se je lotila problema. Predlagali so: »Zakaj ne bi pokopal človeških moči v zemlji?« In Bramha jim je odgovoril: » Ne, ljudje bi kopali zanje zelo globoko in jih našli.«
Bogovi so rekli: »Torej bomo poslali njihovo božje moči v največje globine oceana.« Brahma jim je zopet odgovoril: »Slej ali prej bodo ljudje raziskali globine oceanov in zanesljivo jih bodo našli in jih privlekli na površje.«
Tako so mali bogovi prišli do zaključka: »Niti zemlja niti morje ni prostor, pred katerim bi bile božje moči varne, zato ne vemo kam jih skriti.«
V tistem trenutku Brahma srečen vzklikne: »Takole bomo storili s človeškimi božanstvi. Skrili jih bomo globoko znotraj njih, saj je to edini prostor, kamor se ne bodo odločili pogledati.«
Od takrat naprej, sodeč po legendi, so ljudje že preiskali svet; raziskovali, plezali, se potapljali, in kopali ter iskali nekaj - srečo, kar ves čas nosijo v sebi.
(Eric Butterworth, Discover the Power Within Yourself)
samajka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #13 dne:: torek, 27. januar 2009 ura: 00:16 » |
|
nekaj se premika bomo videli  i need to find some faith  Me veseli, da se nekaj premika! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #14 dne:: torek, 27. januar 2009 ura: 08:00 » |
|
i need to find some faith lahko kako pomagam  ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
She_
|
 |
« Odgovori #15 dne:: torek, 27. januar 2009 ura: 16:16 » |
|
HERE WE GO:
Stara Hindujska legenda pravi, da so bili nekoč bogovi ljudje. A zlorabljali so svoje božanske moči do te mere, da se je Brahma, bog vseh bogov odločil, da jim le te vzame in jih skrije nekam, kjer jih ne bi mogli najti. Potrebno je bilo najti še primerno skrivališče sreče.
V svet je bila izbrana manjša skupina bogov, ki se je lotila problema. Predlagali so: »Zakaj ne bi pokopal človeških moči v zemlji?« In Bramha jim je odgovoril: » Ne, ljudje bi kopali zanje zelo globoko in jih našli.«
Bogovi so rekli: »Torej bomo poslali njihovo božje moči v največje globine oceana.« Brahma jim je zopet odgovoril: »Slej ali prej bodo ljudje raziskali globine oceanov in zanesljivo jih bodo našli in jih privlekli na površje.«
Tako so mali bogovi prišli do zaključka: »Niti zemlja niti morje ni prostor, pred katerim bi bile božje moči varne, zato ne vemo kam jih skriti.«
V tistem trenutku Brahma srečen vzklikne: »Takole bomo storili s človeškimi božanstvi. Skrili jih bomo globoko znotraj njih, saj je to edini prostor, kamor se ne bodo odločili pogledati.«
Od takrat naprej, sodeč po legendi, so ljudje že preiskali svet; raziskovali, plezali, se potapljali, in kopali ter iskali nekaj - srečo, kar ves čas nosijo v sebi.
(Eric Butterworth, Discover the Power Within Yourself)
samajka
Samajka, tole je eden najlepših zapisov, kar sem jih prebrala !  Hvala ti !!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
She is growing up. *Sebi verjamem in grem naprej.*
|
|
|
|
samajka
gost
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 21:30 » |
|
Me veseli, da se te je dotaknilo, ko bi vsaj še naša Broken našla smisel v tem...  LP, Samajka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 28. januar 2009 ura: 21:45 » |
|
Ja, meni se tudi dopade  Sem se srečal s tem zapisom že pred 3-4 leti.. se mi zdi, da je to stvar osebnostne rasti in je zagotovo zelo resnično... terja pa našo zavzetost, trud.. nič ne gre kar na hitro, da pa se Broken, želim ti, da najdeš moč v sebi...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 29. januar 2009 ura: 07:26 » |
|
Broken, objem zate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|