FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 15:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psihiatri na Obali  (Prebrano 4020 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
much
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 131

panta rei

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 11:11 »

Oboje.
Prijavljen

if I open my heart there'll be no space for air

Grant me
serenity to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.
bikica66
Uredništvo
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.185

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 13:07 »

Kristy kako si pa ti zadovoljna Huh?

lp
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 914

« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 26. januar 2009 ura: 13:57 »

Sem zadovoljna.
Sem že pisala v temi: Naši psihiatri, pohvale, graje....

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
VIVA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 29

« Odgovori #23 dne:: sobota, 14. februar 2009 ura: 23:23 »

Jaz sem tudi naročena prvič pri psihoterapevtu Kleibencetlu!
Ima mogoče kdo kakšne besede o njemu?
Hvala! rozicodam
Prijavljen

mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #24 dne:: sobota, 14. februar 2009 ura: 23:26 »

Vsi, ki hodijo na skupino pri nas v Kp in k njemu na psihoterapijo,  imajo o njem samo pohvalne besede in pozitivno mnenje. Imaš srečo, da te je sprejel. Ponavadi je zatrpan s pacienti. Si mu verjetno vpadla v kakšen prost termin...Kar korajžno do njega.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
VIVA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: nedelja, 15. februar 2009 ura: 00:09 »

Hvala Mina
Super potem, da me je sprejel!! Smiley
Komaj čakam, samo malo mi je nerodno, ker grem prvič na tako terapijo, sem pa hodila k Ivi na Avtogeni trening in mi je tudi zelo pomagala!
Kaj ti tudi delaš tam v skupini?
Prijavljen

kagome
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: sobota, 23. maj 2009 ura: 16:22 »

Ponavadi se izogibam takim izjavami, apak jaz sem tudi z Obale, in sem "poskusila" in dr. Juretic in dr. Furlan. Nobena me ni zela za resno, so me pac vprasale kako sem, jaz bi jim povedala da od strahu ne morem iz hise, da sem bolana vec kot 10 let, in da ko grem iz hise (zdaj ne vec, havala ti Boze!!!!), nosim pelenice za inkontinenco, ker me je tako strah iti iz hise da zraven napadov panike, dusenja, omoticnosti, izgube pojma o prostoru, zujanja v glavi, in...in...in...me je se strah da se ne polulam, ker mi se ves cas od strahu lulalo. Obe sta povedale da ni to nic kaj takega, naj se sprostim, naj grem na sprehod uz morje pa bo minilo!!!! Pihhhhhh! Ni bilo kamencka na obali katerega nisem pohodila, toliko sem se sprehajala, ni bilo metode sproscanja, ki ga nisem vedela, in one meni tako, kot odkrivajo toplo vodo! Groza me lovi, in bes, ko se spomnem obe. Vem da sem zmeraj nasmejana, in da ves cas govorim z veliko dozo crnega humorja,ampak, po moje bi ze na prvo lahko spregledala, kar je itak tako ocitno, da je to samo moj nacin izrazanja (pac sem odrasla na stripih in dandanes jih beram) in da je to moj obrambni mehanizam. Res, ne priporocam jih nobenemu. A da ne govorim o cakalnih dobih pri dr. Juretic. Enkrat na pol leta....pihhhhh Angry Angry Angry Angry 
Prijavljen
neno73
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 60

« Odgovori #27 dne:: torek, 02. junij 2009 ura: 14:19 »

Kaj pa mislite o Zavodu Celjenje v Strunjanu? Ustanovil ga je pokojni dr.Marušič. Imajo zelo kratko čakalno dobo, in terapevti so baje super  oki
Če ima kdo kake izkušnje z njimi,...bi jih zelo rad slišal, ker sem se naročil tudi sam, pa me zanima kako in kaj...
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #28 dne:: torek, 02. junij 2009 ura: 15:09 »

dr. furlanova dela tam in dr. golegar...
furlanovi hodim jaz...

upam, da mi uspe priti do vodopivca...
Prijavljen
neno73
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 60

« Odgovori #29 dne:: torek, 02. junij 2009 ura: 15:11 »

Jaz imam dr.Apath (je nova) in mi je na prvi vtis bila zelo fajn.

Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #30 dne:: torek, 02. junij 2009 ura: 15:13 »

ok...javljaj kako bo šlo še naprej...dobro imet informacijo o psihijatrih s prve roke
Prijavljen
kagome
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 08:07 »

Jaz imam izhusnjo s Strunanjem. Tam sem hodila k Dr. marusicu, in bilo jee enkratno. Res je da imajo super ekipo psihologov, toplo priporocam Sanjo Temnik, izuzetna, mlada , zelo kompetentna in cloveska oseba (edino mi je zal,da ko me je po smrti dr,. Marusica, prejela v roke dr. Furlanova, sem ker zbezala iz tega centra, ne da bi se poslovila od psih. Sanje Temnik..sem zgubila njene kontakt adrese in rada bi ji saj razlozila va kaj sem "izginila", in bi se ji rada zahvalila za vse kaj je naredila za mene..izuzetna oseba je). Z druge strani, jaz se nikakor nisem ujela z dr. Furlanovo. Po moje ji sploh ni bilo jasno kaj je z mano in kako velike stopnje so moje teyave.Ona bi mene pozdravila s sportom in sprehodi. Oj, kot bi bila glupa in neizobrazena! Kdo se ne ve da to pomaga in kdo se ne gre na sprehode ali podobno. Res sem na koncu dobila taksen odpor do nje, da sem ze bila na robu da ji predlagam naj gre kaj drugega delat, da ni rojena za psihijatra. Res mi je ostala v zelo slabemu spominu, in sem se zelo trudila da bi jo sprejela,ampak ni slo. Moja starejsa sestra, ki je komaj pred mesec dni naredila specijalisticni izpit iz psihijatrije, ve 100 krat vec kot Furlanova. Pffff...ta mi je res dvigla zivec... Nikoli ves k njej v ambulanto nehvala nehvala nehvala
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 255

« Odgovori #32 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 09:19 »

Ok, vsak ima svoje izkušnje. Jaz ne bom nikoli pozabila, kako lepo me je dr. Furlanova sprejela, ko sem prišla prvič k njej in je bila prva oseba, ki je razumela moje strahove.
Prijavljen
Orhideja1
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 350

« Odgovori #33 dne:: sreda, 03. junij 2009 ura: 09:49 »

Zanimivo. Dve popolnoma različni izkušnji glede iste osebe. To predvsem potrjuje, da kako smo si ljudje različni med seboj in da kar nekomu odgovarja, ni nujno da tudi drugemu. Ljudje se različno odzivamo na ljudi in z nekom se takoj ujamemo, z nekom pa žal ne.
Iz tega razloga tudi sama nikoli nikogar ne priporočam, ker se zavedam naše različnosti.
Prijavljen

Na svetu si da gledaš sonce, na svetu si da greš za soncem, na svetu si da sam si sonce, in da s sveta odganjaš sence.(Tone Pavček)
Tadeja40
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 44

« Odgovori #34 dne:: sreda, 02. december 2009 ura: 02:09 »

Tudi jaz sem včasih hodila dr. Dojčinovskem in vam povem, da ni vreden, da ga pes poščije ( se oproščam na izrazu) Potem sem šla k eni psihiatrinji v Lucijo, ki je potem se odselila ne vem kam, potem sem šla k eni v Postojno tudi nisem bila ne vem kako zadovoljna in nekako sem dobila v roke dr. Vodopivca in vam povem, da sem zelo zelo zadovoljna z njim. Kdor ima njega za psihiatra, naj dobro ve, da je v dobrih rokah. Zame je stopil v moj bran za moje zdravje svaka mu čast. Še danes sem bila pri njemu na pregledu. zopet čez eden mesec ga grem pogledati. Meni je zelo všeč po karakterju, po vedenju prijaznosti itd. Če gresta z med. sest. na malico, nista pol ure tam nekje, ampak prideta takoj čez 15 do 20 minut in kar delata. Res sta oba pridna pa še med. sest. piše takoj izvid. Moram potrkati, da zaenkrat ne bi menjala psihiatra ali za 1000 Dojčinovskih... Jaz sem pa ogromno slišala, da Dojčinovski ni ne vem kako dober psihiater...
lp, pa brez depresije clap smejalci
Prijavljen
Doroty60
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #35 dne:: petek, 05. februar 2010 ura: 11:06 »

Pozdravljeni sama sem pred dvemi leti imela probleme z paničnimi napadi posledično zaradi teh napadov pa sem postala še agrofobična...Takrat sem obiskala veliko doktorjev in vsi so mo predlagali dr.Kleibencetel-ja tako da ti ga res svetujem baje da je zelo priden in zavzet za probleme od drugih res samo ob enem bi bilo še prav da si poiščeš morda še psihijatra. Vsak ve sam kaj bi bilo najbolje zase ker psihjatri ti ne predlagajo nič druzga kot tablete. Sama pa sem hodila v Strunjan in ko sem videla da mi ne vedo pomagat sem se odločila da prenehamhodit tja. No sama pa imam veliko srečo da imama zelo razumevajočega partnerja kateri mi je stal vedno ob strani in tudi jegova mama mi je res pomagala. Samo pustit psihjatra je bila moja napaka res se problemov nisem popolnoma rešila, tako da tudi sama iščem spet vredno pomoč. Po mojem bi se lahko res obbrnila na njega pa morda on pozna se kakega dobrega psihjatra nikoli se ne ve.

Želim ti veliko sreče in vedi da nisi sama rozicodam.
 wav wav wav wav wav wav wav
Kr pogumno naprej.
Prijavljen
VERITA
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« Odgovori #36 dne:: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:04 »

VIVA

a bi napisala kako se je potem obneslo v Luciji ali Piranu, kam si že šla?

Hvala

Pozna še kdo Vodopivca in ima kakšne konkretne izkušnje?
« Zadnje urejanje: četrtek, 29. december 2011 ura: 00:07 od VERITA » Prijavljen

“Training turns good intentions into good results.”
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: četrtek, 29. marec 2012 ura: 11:02 »

Lahko tisti, ki hodite k dr. Furlanovi v Strunjanu, kaj več napišete o njej ?
Je o.k. ?
Prijavljen

Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 255

« Odgovori #38 dne:: četrtek, 29. marec 2012 ura: 15:17 »

Dr. Furlanova, ki dela v Zdravstvenem zavodu Celjenje, že lep čas ni več v Strunjanu. Že nekaj časa so v Kopru nasproti hipermarketa najboljšega soseda.

Kaj naj rečem. Meni je pomagala, čeprav se mi na trenutke ni zdela najbolj razumevajoča. Ni ženska, ki bi te crkljala in tolažila, ampak ti da jasno vedeti, da lahko največ narediš sam.
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #39 dne:: ponedeljek, 02. april 2012 ura: 12:51 »

Betka, hvala ti  rozicodam .

Hm...ja, imam tudi jaz tako info...da ni glih ne vem kako razumevajoča....no, potem pa ni taprava zame, me odbijajo taki dohtarji/ljudje.

Prijavljen

Strani: 1 [2] 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar