Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.984
|
 |
« Odgovori #22880 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 20:56 » |
|
Suzy
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #22881 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 21:31 » |
|
Suzy, Saj poznaš tist pregovor "Če Mohamed noče h gori, pa gre gora k Mohamedu", tako nekako..... Res , da se stvari včasih nikamor ne premaknejo, ampak verjeti in delati je treba ,da se in tudi ti se boš...pa čeprav se bo gora zatresla in bo potres 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #22882 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 21:42 » |
|
... presenetljivo dobro sem, navkljub še vztrajajočemu prehladu (nos je vedno hujši) in dogajanju danes 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Prisotni
Spol: 
Prispevki: 1.540
|
 |
« Odgovori #22883 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:08 » |
|
Mucamaca, to je delo antidepresiva, cloveku je lahko vse ravno tudi po neurju, vsaj meni je bilo  se spomnim tocno, doma je nekdo rohnel in klel, jaz pa kar na izi. Nic mi ni srce razbijalo. Nisem rabla nic povedat nazaj . In sem brez tezav brez nabite krivde in ravno, ne sklonjeno, hodila mimo zmerljivca, nic se nisem bala, nic se nisem skrivala. Kaksne grobe besede so bile zame cisto prazne besede in mi niso prinesle bolecine, enostavno nisem nicesar cutila. Mami, ki sicer skoraj nic ne ve o meni, opise to obdobje, da sem bila "bolj mirna." (v resnici sem pac imela druge ogromne skrbi z nekimi akcijami).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #22884 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:12 » |
|
Ne vem, mogoče imaš prav, martinca, mogoče pa sem pod vplivom tega, da sem vesela, ker sem se postavila zase. Res sem. Upam samo, da me vest ne bo dotolkla in me prepričevala, da nisem naredila prav...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22885 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:13 » |
|
MM  ...sploh ni važno KAJ je razlog...važno je, da je počutje OK 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22886 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:28 » |
|
Ne vem, mogoče imaš prav, martinca, mogoče pa sem pod vplivom tega, da sem vesela, ker sem se postavila zase. Res sem. Upam samo, da me vest ne bo dotolkla in me prepričevala, da nisem naredila prav...
Super si vse odgovore napisala. v svoji temi. Ce ti bosta z zamero in molkom nabijala krivdo, pa se samo spomni, kdo se je na koga spravil in na kaksen nacin. In to nisi bila ti. Ce bi te res dotolkla krivda, bi bil to samo znak, da ze nimas samozavesti. Ne se pustiti zdaj spravljati v slabo pocutje. Saj mogoce pa bo vse vredu in odnos normalen! Z njimi zivis, imas jih rada in oni tebe, locujes njuna dejanja od njiju (eem ok). Ampak ce pa bosta po potrebi stalno takole zmerjala, ju pa pac zacni jemati z rezervo, zato da te ne bo vec nic bolelo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #22887 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:36 » |
|
Jp, zdej pa samo pesti držat, da bo MucaMaca zmogla ostati tako samozavestna tudi kaj dlje, in ne samo teh par ur še pod vplivom adrenalina 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
MucaMaca
|
 |
« Odgovori #22888 dne:: sobota, 04. februar 2012 ura: 22:43 » |
|
ju pa pac zacni jemati z rezervo, zato da te ne bo vec nic bolelo.  Tole se moram naučit. Moj brat to obvlada. Gre stran, zapre vrata in mu dol visi. Zveni precej enostavno... pa ni.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
DANIAMMA
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 161
|
 |
« Odgovori #22889 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:08 » |
|
nič dobro...še iščem kanček humorja v sebi da ga nabijem do viška in da mine tale tesnoba....nekako nimam moči al volje sej ne vem kaj mi fali. Bo že bolje ampak enostavno se mi ne da ubadati zdej s tem...požrla pol pomirjevala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Če v svojem življenju obupaš nad skromnim začetkom, se spomni, da je tudi hrast, tisto veliko in mogočno drevo, začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22890 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:14 » |
|
Daniamma  na juriš, na juriš, na juuuuuriiiiiššššš.....gremo v boj zase...za svoje dobro počutje....ne se dat provocirat. Evo ti košček humorja...vstavi ga po želji...  
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
DANIAMMA
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 161
|
 |
« Odgovori #22891 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:17 » |
|
 hvala,hvala....grem iskat še postale delčke sestavljanke....ampak največji problem je k se mi ne ljubi ama nič...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Če v svojem življenju obupaš nad skromnim začetkom, se spomni, da je tudi hrast, tisto veliko in mogočno drevo, začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22892 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:19 » |
|
Odvisno od karakterja, moj brat je isti flegmatik. Ni zaskrbljen za nobeno vpitje in nic.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
migvel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 77
Kar mislite o meni ni moja stvar-vasa stvar je!
|
 |
« Odgovori #22893 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 15:28 » |
|
prehlajen, zamašen nos, boli me buca še lekadol ne pomaga velik...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Tayana
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 316
Ko se ti svet podre, imaš možnost za novo rojstvo.
|
 |
« Odgovori #22895 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 19:22 » |
|
Nekam lena sem danes. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #22896 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 20:23 » |
|
obupno zgarana in izčrpana,tale služba me precej zdeluje,kar se pozna tudi na psihi
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22897 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 20:24 » |
|
Suzy...objem zate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #22898 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 20:26 » |
|
Trzinka  Migvel  Tayana  TNX Slavči 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #22899 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 21:07 » |
|
obupno zgarana in izčrpana,tale služba me precej zdeluje,kar se pozna tudi na psihi

|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|