FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 14:48

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: glasba  (Prebrano 1575 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
maca_a
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 127

« dne:: sreda, 14. januar 2009 ura: 18:08 »

zdravo,
ne vem ravno, če sem dala v pravi podforum, upam da. a se še komu dogaja da mu gre verz pesmi, kitica pesmi, določena melodija ali kaj podobnega nekontrolirano po glavi in tega skorajda ne more odklopit? sploh recimo, ko je tišina in potem ti v glavi naenkrat postane vse glasno?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.116

« Odgovori #1 dne:: sreda, 14. januar 2009 ura: 19:03 »

Živjo Smiley

Ja men se skos to dogaja. Pomoje se kr dostim, ne sam tistim ki majo OKM tko da ne skrbi glede tega, če ti kkšna pesem hod po glav ne razmišljaj da je kaj narobe in ji ne posvečaj pozornosti, pa bo bolje.
Prijavljen
hribolazec
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #2 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 16:02 »

Zdravo!

Meni se prav tako pogosto vrtijo po glavi različne pesmi , melodije, verzi...in sicer najpogosteje takrat ko se učim, ko je tišina oziroma ko se moram na kakšno stvar koncentrirat.
Na začetku je bilo vse skupaj zelo mučno ( jaz sem si pomagal tako, da sem se začel učit ob glasbi, ki mi je ustrezala in tako so se mi avtomatsko prenehale po glavi vrtet moteče melodije).
Zdaj pa že nekaj časa te "vsiljene melodije" sprejemam, jih ne odganjam ter na nek način ignoriram...si rečem "pa naj pridejo če želijo, tudi z njihovo prisotnostjo lahko normalno funkcioniram". Skratka meni je to slednje dokaj pomagalo..
Pa veliko poguma  pri premagovanju ovir.

lp
Prijavljen
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 191

Smeh podarjam sebi in drugim :-)

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 19. januar 2009 ura: 11:38 »

meni se tudi vrti kdaj pa kdaj glasba v glavi, moram pa reč da me to ne moti, če pa me pa lahko to k sreči izklopim
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
marika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 344

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 19. januar 2009 ura: 13:22 »

Tudi meni se to dogaja in ne štejem, da bi šlo za kakšno motnjo. Če postane neprijetno in moteče se skoncentriram na kaj drugega in glasba izgine.

Ni pa se mi še zgodilo, da tega ne bi uspela izklopiti ali da bi bilo pretirano moteče.

marika
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 675

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 19. januar 2009 ura: 18:27 »

Tudi meni se to dogaja in ne štejem, da bi šlo za kakšno motnjo. Če postane neprijetno in moteče se skoncentriram na kaj drugega in glasba izgine.

Ni pa se mi še zgodilo, da tega ne bi uspela izklopiti ali da bi bilo pretirano moteče.

marika

Pri meni je enako. Tud js sem se naučila to "izklopit". Se da. in potem ni več moteče.
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar