|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #20 dne:: nedelja, 11. januar 2009 ura: 20:11 » |
|
2009 in Tayana 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
Tayana
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 316
Ko se ti svet podre, imaš možnost za novo rojstvo.
|
 |
« Odgovori #21 dne:: nedelja, 11. januar 2009 ura: 20:15 » |
|
Hvala, Jagodka! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ton
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.138
|
 |
« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 10:15 » |
|
Huda zgodba, 2009. Me prav zanima, kakšno diagnozo imaš zdaj - sklepam, da bipolarno, ne? Glede zdravil pa se mi zdi, da bo najpametneje, da narediš kot pri strahu pred 'norci' (ko si potem ugotovil, da psihiatrična bolnišnica ni noben bav bav): kaj pa je konec koncev tako tragičnega, če boš moral vse življenje dnevno pogoltniti par tabletk? Če te te obvarujejo pred grozotami, kakršne si preživel, presneto odtehtajo tiste muke, se ti ne zdi? Dobro in pogumno si se izvlekel iz teme, človek, mnogim to ne uspe. Bravo!
Tayana, hvala tudi za tvojo zgodbo. En predlog imam: kaj, ko se z enakim pogumom lotiš še te tvoje krhkosti? Večinoma nas ljudje niti ne nameravajo prizadeti, taki pač so, ne pomislijo... in zakaj bi nam vsakič grozilo sesutje? Poskusi 'vzrediti' malce bolj trdo koži, punca, zelo pomaga.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Anuška, javi se! In kje neki kolovrati Scorpion?
|
|
|
2009
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 15
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 10:50 » |
|
Tayana ! Si zrcalo mojega življenja. Popolnoma te razumem, kajti prestajala si enako kot jaz, zelo hudo depresijo. Vsaka depresija je huda, saj ti zamegli um in ohromi telo. Če imaš nogo v mavcu ti porečejo: Ubogi revež, koliko je moral pretrpeti, za nas, ki smo brez bolezenskih znamenj - le v glavi, pa nas imajo za nore. Morava zdržati in upati. 2009
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
2009
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 15
|
 |
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 11:04 » |
|
Moja diagnoza je huda ponavljajoča depresija s psih. motnjami. Nisem bipolaren. Euforično stanje je trajalo pribl. dva meseca v PB, kar je paradox in sem zmedel celo psihiatre. Imeli so me za hipomaničnega. Znaki depre so začasno zvodeneli a kaj ko so se pojavili v še hujši obliki. 2009
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Betka
|
 |
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 12:50 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 12. januar 2009 ura: 21:23 » |
|
2009 in Tayana, dokaz sta, da se da premagati najhujše, pa čeprav z zdravili in seveda voljo. Vse življenje se bomo borili in premagovali bolezen , ki je v nas. In bomo tudi zmagali Obema 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|