FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 14:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Revita napitek  (Prebrano 5491 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
AlesC
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:19 »

Ali pozna kdo ta napitek, ki je narejen iz liofiliziranega matičnega mlečka. Namreč dobil sem kilogramsko pakungo Orange pa me malo skrbi to zaužiti, ker vidim, da so to delali srbi in tam je veliko ponaredkov.
Je že kdo to pil in ali res tako pomaga kot piše? Na netu je bore malo napisanega o tem napitku.
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.578

« Odgovori #1 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:25 »

Sama ga nisem pila, so ga pa določeni moji znanci in ni bilo neke razkile med 'prej' in 'potem' ... edino pri slabokrvnosti je baje zadeva pomagala (ampak, če se ne spomnim narobe, je za to bila RevitaFe al nekej takega...železo).
Bila je prav internetna stran ... 
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
moonica
Druge motnje
Expert
*
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.578

« Odgovori #2 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:26 »

našla takoj ...

http://www.confido-ad.com/si/about/kaj-je-revita.htm
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
AlesC
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #3 dne:: petek, 09. januar 2009 ura: 16:29 »

Ja revita Fe je več železa. Jst mam orange.
Prijavljen
Gaba
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 94

« Odgovori #4 dne:: sobota, 10. januar 2009 ura: 01:35 »

je vredu stvar,ampak pretiravajo s ceno.
Prijavljen
revitalist
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 22. januar 2009 ura: 17:50 »

CENA JE RELATIVEN POJEM.  Oseba , kateri je uradna medicina sporočila svojo nemoč in s tem ji dali do znanja kako bo v kratkem umrla NE SPRAŠUJE VEČ ZA CENO - če le obstaja rešitev. In večkrat so rešitve izven uradne medicine, to je PREVENTIVA, ki se zdi marsikomu predraga vselej dokler resnično ne zboli. Takrat bi prodali vso premoženje za ozdravitev.
Žal, ponavadi se tega zavemo prepozno.
Sam imam zelo pozitivne izkušnje z Revito. Leta in leta sem jemal protibolečinska zdravila in antidepresive. Pred štirimi leti sem prvič poskusil Revito. Sedaj sem kot prerojen, brez zdravil, brez bolečin, poln energije. Res je, Revita je samo prehrambeno dopolnilo in navidezno predraga, vendar do danes še najbolj učinkovito prehrambeno dopolnilo. Seveda, je pa zelo pomembno katero obliko Revite in v kakšni količini jemljemo glede na naše zdravstvene težave.
Konkretne informacije in odgovore na vprašanja posameznikom, lahko posredujem po mailu.

Prijavljen
Gaba
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 94

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 22. januar 2009 ura: 23:49 »

revita je precenjena,je pa odlična stvar.
Najbolj se splača kupiti 1kg ,ki je nekje 80$
Prijavljen
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.411

« Odgovori #7 dne:: petek, 23. januar 2009 ura: 21:16 »

CENA JE RELATIVEN POJEM.  Oseba , kateri je uradna medicina sporočila svojo nemoč in s tem ji dali do znanja kako bo v kratkem umrla NE SPRAŠUJE VEČ ZA CENO - če le obstaja rešitev. In večkrat so rešitve izven uradne medicine, to je PREVENTIVA, ki se zdi marsikomu predraga vselej dokler resnično ne zboli. Takrat bi prodali vso premoženje za ozdravitev.
Ja, in nekateri to s pridom izkoriščajo... Shocked
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
revitalist
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 02. februar 2009 ura: 14:00 »

Gaba, od kod ti podatek da 1 kg stane 80 €, ko pa je uradna cena v Revita center 50€, registrirani uporabniki pa dobivajo še 30 % gratis od nakupa v prejšnjem mesecu. Ko to seštejemo, nas registrirane  uporabnike pride 1 kg Revite standard le 35 €. Iz 1.kg lahko naredimo 16 litrov napitka, kar pomeni da nas 2 dl "odličnega soka" stane le 0.437 € . Za primerjavo 2 dl oranžade v gostilni je od 1,20 do 1,70 €.
To ni reklama, to je samo konkretni odgovor na DEZINFORMACIJO o ceni Revite (80€).
O učinkovitosti revite in enotedenskem preizkusu (brez plačno in nezavezujočem) se lahko pogovarjamo po mailu ( revitalist@gmail.com )

Kar zadeva kdo koga izkorišča? Sprašujte se , kaj pa uradna medicina pa farmacije na čigav račun ONI živijo,če nebi imeli uporabnike - paciente, bi verjetno že zdavnaj propadli.
Prijavljen
revitalist
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 23. februar 2009 ura: 22:49 »

In potem vse tiho je bilo....
Gaba, pričakoval sem vsaj demant mojih izračunov, pa nič. Očitno si želel/a z dezinformacijo o ceni Revite
uplivati na morebitne nove uporabnike, kajti tisti ki smo spoznali pozitivne učinke REVITE, ne bomo več prenehali z uporabo - neglede na ceno.
CENEJE JE OSTATI ZDRAV, kot pa se zdraviti z navidezno zastonj farmacevtskimi zdravili.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar