FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 06:11

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Glina  (Prebrano 3118 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.270

« dne:: sreda, 31. december 2008 ura: 11:34 »

Me zanima, če je kdo poskusil piti glino?

Sama sem začela nekaj dni nazaj, zaenkrat samo glineno vodo pijem, kmalu pa bom tudi glino. Imam glino patra Ašiča. Zaenkrat ne čutim nobenih sprememb. Če je kdo poskusil, zakaj ste jo uporabili in po kolikšnem času ste videli rezultate?

Je kdo poskusil glino kot obkladek?

p.s.
govorimo o prečiščenih glinah, ki se uporabljajo v namene zdravljenja, ne o industrijski glini za oblikovanje (čeprav imam tudi tisto rada!)  Smiley
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
Soncnica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 587

« Odgovori #1 dne:: petek, 02. januar 2009 ura: 01:46 »

glede cesa pa naj bi pomagala?
Prijavljen
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.270

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 11. januar 2009 ura: 15:22 »

Baje, da glina vleče nase strupene in odvečne snovi, ker ima takšno moč vpijanja.
Nekateri prisegajo nanjo.
Jaz ne vem še. Po 5 dneh, ko sem pila glineno vodo, sem prenehala, ker sem imela panični napad in sem se ustrašila, da je mogoče od tega Smiley Čez 2 dni sem dobila TAKE mozolje ... Kot že dolgo ne. Tako da zdaj spet pijem glino in s kožo je bolje, počutim se OK, prebava OK.
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
umetnica
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 188

.

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 11. januar 2009 ura: 15:34 »

Ojla Dama......grugace se dobi tudi knjiga...GLINA ZDRAVI.....ne vem ali si jo ze kaj pogledala ali ne......
...preciscena glina, pa se dobi tudi v lekarnah, prav za namen zdravljenja.......

...jaz sicer glino uporabljam za drugacne namene in me prav tako zdravi, oziroma terapevstsko vpliva na moje psihicno pocutje......
....z obkladki in uzivanjem gline, pa zaenkrat se nimam izkusenj......

......tudi mene zanima, kako se bo obnesla glina pri tvojem zdravljenju, zato pa le kaj sporoci,ko bodo kaksni pozitivni rezultati.....

.....pozdravcek..... Smiley
Prijavljen

..želim ti pogum jutranjega sonca, ki kljub bedi tega sveta, vztraja dan za dnem.....
dane
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 96

Jadranka

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 22. februar 2009 ura: 21:27 »

Glina je čudežno zdravilo,ki jo uporabljajo že 3000 let.Pred uporabo preberi knjigo Glina zdravi,založbe Vale-Novak.Knjige v prodaji ni moč več kupiti,se pa da sposoditi v knjižnici,vendar je 2 meseca čakalna doba.Glino uporabljam že eno leto in sem se tako izognila operaciji-ginekološki.Zelo dobra je za nas depresivce.Skoraj ni bolezni kjer je nebi priporočala.Vendar ni vsaka dobra.Uporabljajte od Frjuca ,toda za vsako bolezen drugače.To obvladam, saj sem tri leta delala v trgovini za zdravo življenje,je pa potrebno vstrajati,za različne bolezni različno dolgo.Je pa pocen varjanta.Nima stranskih učinkov,previdno jemanje le pri zelo visokem pritisku,Če pa upo števate navodilo,pa tudi tam ne,celo pozdravi ga.
Prijavljen
dane
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 96

Jadranka

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 22. februar 2009 ura: 21:28 »

Če posameznika še kaj zanima,me kar vprašajte.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar