FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 06:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kako se odpreti drugim ljudem in se zavedati da sam odločaš o odločitvah ...  (Prebrano 1141 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
strah-zrak
gost
« dne:: nedelja, 21. december 2008 ura: 18:33 »

.. v življenju?

nikakor ne morem tega dojet, da je to res in možno.. nonstop mi je dolgčas, zamišljen, poln sovraštva sem
namesto, da bi se odprl ostalim ljudem in verjel da tudi mene čaka svetla prihodnost?

s čim bi začel na tem, da bi izboljšal svoj JAZ?

Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 675

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 10:00 »

Na žalost odgovora ne vem.

Lahko pa ti povem, da sem tvoje zapise zasledila že parkrat in se ful najdem v tvojem pisanju.

Sliši se klišejsko, ampak meni so za začetek pomagale razne knjige (o samozavedanju, psihološke ali kaj drugega... pač, kar ti najbolj paše), da sem dobila osnove & sploh začutila, da je lajf res v mojih rokah, da lahko marsikaj naredim, ampak da je pa to treba delat počasi in brez nasilja nad samim sabo.

Za kaj več, upam da bo kdo drug dodal...  Ti bom pa tko rekla... Vem, da mogoče ne verjameš v tem momentu... Ampak, da se naredit ogromno, res, in moraš samo nekje začet, potem se pa zraven učiš & spoznavaš nove zadeve... In ja, verjamem, da tud tebe čaka svetla prihodnost !

Am, pa javi se še kaj, da vem, kako ti gre  rozicodam
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
Azrael
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 788

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 13:43 »

Priporočam 3 knjige:

Življenje je tvoje    Louise L. Hay

Podzavest - centrala moči    Erhad... naprej ne vem Smiley

Popolna sreča     Michael....naprej ne vem  Smiley

Te pa razumem, ker sem bil sam globoko v tem Huh? Huh? se da ogromno narediti.
1. knjiga me spremlja že 6 let in je bila mejnik, ampak sem pa vlagal zelo, zelo, zelo veliko..  pomezik
Človek se lahko spremeni pa če se mu zdi še tako nemogoče. 
Vedno sem govoril: če pa meni uspe, lahko komurkoli.. in dosegel sem že veliko.  Ampak, če si globoko v dreku (jaz sem bil in nisem še popolnoma zunaj) potem moraš vedeti, da bo trajalo, vse pa je odvisno od tega koliko si pripravljen vlagati, delati.

Vso srečo  Smiley
Prijavljen

Azrael     AZRAEL     Azrael
Leonarda
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 15:49 »

Vzemi ovire (nažalost se iz teh najbolj učinkovito učimo), ki ti jih zastavlja življenje kot izziv, ki je pred tabo. Zazri se vase in se vprašaj, kaj se lahko ob tem naučiš. Prebereš lahko na desetine knjig, a ne boš razumel, če ne boš/ nisi doživel na lastni koži.
Z leti in izkušnjami pride tudi tista odprtost in odgovornost, po kateri hrepeniš.
Zanimivo je, da je glavno bistvo življenja podobno najbolj navadni pravljici- na koncu zmaga dobro, najpomembnejša je ljubezen. Mene je to  pred leti naučila moja bolezen.
Sprejmi se takega, kakršen si, ne poskušaj se na silo spremeniti in ne zamujaj priložnosti za učenje, ki jih imaš. Če boš odprtih oči, bosta dolgčas in sovraštvo sčasoma odšla... Sploh, ker si (če se ne motim  zardevam) nekje v obdobju adolescence... Veliko ljudi se takrat spopada z občutki jeze ipd.

Lep dan.
Prijavljen

I became insane, with long intervals of horrible sanity.
(Edgar Allan Poe)
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 883

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 22. december 2008 ura: 19:56 »

Ti pošljem odgovor, ko se naučim to delat.  kiselnasmeh
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar