|
Arwen
|
 |
« dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 08:06 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #1 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 09:56 » |
|
Omejeno je zaradi možnosti zlorab. Nekdo bi se npr. prijavil na forum in pošiljal spam pošto vsem uporabnikom brez prestanka. Omejitev je mislim da nastavljena na 20 na uro oz. eno poročilo lahko pošlješ 10 uporabnikom hkrati. Če moraš poslati več kot toliko zasebnih sporočil v eni uri potem je mogoče bolje, da uporabiš email. Tega o velikih črkah pa ne vem. Lp.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #2 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:00 » |
|
Hvala anchi  ; razumem zaradi omejitve, se strinjam :  ; velike črke so pa zginle  tko da tud to ok; me pa še zanima, kako skriti e-naslov (sem obkljukala, da želim, da je skrito, pa še kar veselo sveti)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #3 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:06 » |
|
Vem,da je vprašanje , ki ga bom postavil kretensko pa vednar..kako naj preprečim, da bi sporočila s foruma in osebna sporočila prihajala na moj meil?
Hvala
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #4 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:12 » |
|
Scorpion, se mi zdi, da greš na svoj profil - uredi profil - obvestila in e-pošta, tam odkljukaš oz. pustiš prazen okvirček ... upam, da sem prav povedala
arwen
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:12 » |
|
Arwen, tvoj email naslov bo tebi ostal vedno viden drugim uporabnikom pa ne (razen adminom), to je drugače kot na starem forumu. Vsaj mislim, da je tako. Scorpion, pojdi na "uredi profil", potem na levi strani klikni na meniju na "Nastavitve zasebnih sporočil" in potem čisto zadnji stavek kjer piše "Obvesti me po elektronski pošti vsakič, ko dobim zasebno sporočilo:" izberi opcijo, ki jo želiš (Vedno (to je nastavljeno sedaj), Nikoli ali Samo od prijateljev). Lp.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:16 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:17 » |
|
arwen...sam ti ga vidiš...ko te npr js pogledam ne vidm tvojga mejla...piše skrito;)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:23 » |
|
 thx krasendan 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Noelle
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 146
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:26 » |
|
aha, tudi mene je "skrbelo", da bo viden moj mejl, čeprav tega nočem ... pa je zgleda tko, da ga ostali res ne vidijo ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
As long as a man stands in his own way, everything seems to be in his way. (Ralph Waldo Emerson)
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:39 » |
|
Hvala Anchi in Arwen. Upam,da bo delovalo. ne vem pa zakaj mi ne pošilja osebnih sporočil naprej? Kaj je narobe?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.532
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 10:41 » |
|
Scorpion, na zgornjem delu (ko odpreš okno za OS) je geslo iz "črk", ki ga je treba pretipkat. Pod imenom komu pošiljaš in naslovom, tam nekje...
Aslan
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
scorpion
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 11:26 » |
|
Sorry, še vedno ne razumem in ne znam....pač računalniški idiot..priznam
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lunca
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 11:32 » |
|
mene pa zanima zakaj ne morem na starem forumu pogledat stara osebna sporočila?  scorpion, poslala sem ti os ...si ga dobil? Jaz sem imela zjutraj težave s pošiljanjem os ... no, zdej pa nekako gre  lp, lunca 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 11:34 » |
|
Takole Scorpion: novo sporočilo
PO ODPRTIH OKENCIH
1.Za ...npr. Alex 2.kpp....kopija če hočeš še komu poslati 3.naslov sporočila...npr. Pomoč 4.Okence z barvnimi črkami...pet ji he npr. JKHNO 5.okence v katere vpišeš črke tiste barvne JKHNO
Ostalo je isto kot na starem.
lunca...starih sporočil ni več. Saj so nas opozorili že dolgo nazaj, naj jih shranimo.!
A.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
lunca
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 11:39 » |
|
ja, jeb... ga  nisem zasledila,he he  alexx hvala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #16 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 12:06 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
lunca
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #17 dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 12:17 » |
|
Ja Lost, vidim ... šele sedaj , he he  ja no ... če mi pa grejo druge stvari po glavi ...  lunca
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #18 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 08:52 » |
|
... Omejitev je mislim da nastavljena na 20 na uro oz. eno poročilo lahko pošlješ 10 uporabnikom hkrati...
 hvala lepa, osvojila istočasno pošiljanje večim  madonca, obvladam  sicer s svetlobno hitrostjo polža  a ko preklopi.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #19 dne:: torek, 13. maj 2008 ura: 22:41 » |
|
Arwen Coprnica, osebna sporočila so za osebne pogovore med uporabniki in ne za pošiljanje neumnosti! Če boš pošiljala OS več uporabnikom istočasno z vsebino ki ni od uporabnikov zaželena, je to spam (smeti). Več uporabnikom istočasno se pošilja osebna sporočila samo izjemoma, ko moraš več uporabnikom nekaj važnega sporočiti. Če se tega ne boš držala in se bodo uporabniki pritožili ti bo uporaba osebnih sporočil odvzeta.
Bodi uvidevna in sprejmi nasvet.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|