FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 05:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Izkrvavela bom!!!!!  (Prebrano 1596 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
strahopetka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:00 »

Živjo!
Vse, ki ste to že dali(e) skoz bi prosila za nasvet  rozicodam
Danes mi je zobozdravnica izpulila zob in ker sem na antidepresivih me je zato še bolj strah, da bi izkrvavela.
Kako dolgo po posegu je še kri v ustih? Mene je fulll strah, da bom ponoči izkrvavela.  Shocked
Zakaj se mi kri po 3 urah še ni popolnoma zaustavila. Slina je še rahlo obarvana rdeče  Cheesy
Hvala, hvala, hvala vsem za kakšen nasvet!!!!  rozicodam
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.860

« Odgovori #1 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:06 »

uf, meni je zobar izpulil sedmico...
še drug dan sem imela kri... ampak ne v potokih. pa sem bila ravno tako na adjih.
oceni, če preveč krvaviš... mislim pa, da če je samo slina rdeča... da ni tako hudo.
po moje adji ne vplivajo na celjenje ran. Wink

ej, bejbi, zakaj pa si na adjih?
welcomeeeeeee wav
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 883

« Odgovori #2 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:11 »

Ne boš izkrvavela Strahopetka, ker verjetno nimaš bolezni, ki bi povzročala, da se kri ne bi strjevala.
Okus po krvi v ustih ti bo ostal lahko tudi par dni, vsaj pri meni je bilo tako. Dokler je rana sveža.
Občutek, da je krvi veliko daje tudi slina. Včasih porajtam pri otrocih, ko se ugriznejo v jezik, da imajo polna usta krvi, ranica je pa potem milimetrska.
Naredi poizkus in jedilno žlico neke barvne tekočine razlij po mizi in boš videla, kako veliko to zgleda. V resnici je pa to ena žlica. Ravno tako je s krvjo v ustih. Občutek, da je veliko, v resnici pa kapljice. Če je rožnato, pomeni, da je zmešana s slino.
Ne skrbi, jutri bo že bolje.
Je pa zoprno, ker je to občutek, kot da ti pol ust manjka.
Bodi raje Pogumna in ne Strahopetka. Grin
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #3 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:12 »

Brez panike! Izkrvavela ne boš, tudi če ti bo občasno še krvavelo iz rane. Včasih še drugi, tretji dan. Je pa dobro, da poješ kakšen sladoled. Pomaga pri celjenju, pa še otekline ne dobiš... Tongue
Srečno!
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 217

« Odgovori #4 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 18:16 »

bolje da ti kri malo bolj tece,kot pa premalo..meni je zlo zlo malo..kri ti pa mora tect,da se ti rana hitreje zaceli..lahko si tut malo z gazico pokrijes,ce te kri v slini zlo moti..

lp
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #5 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 19:32 »

Pokliči k dežurnemu zobarju, če te skrbi.
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.864

« Odgovori #6 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 23:17 »

Ne boš izkrvavela...lahko traja tudi kak dan. A zaradu svojega duševnega miru pokliči.
Prijavljen

alexx Afro 
umetnica
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 188

.

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 18. december 2008 ura: 10:56 »

...jaz sem imela veliko, veliko vec tezav, ker mi je premalo tekla kri.....tako mi je razlozil zobozdravnik, vse se mi je zakompliciralo, ravno zaradi tega......

...pa nic se ne boj, ne bos izkrvavela, zaradi zoba ne......

Prijavljen

..želim ti pogum jutranjega sonca, ki kljub bedi tega sveta, vztraja dan za dnem.....
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar