ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 112
|
 |
« Odgovori #20 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:26 » |
|
no, takole je z mano: po meritvah sem normalna. ko sm gledala izvide tsh (naprej je rekla, da mi ni treba it gledat še tiste 3 al 4), sem videla, da imam tik nad mejo priporočljivega. torej kakor da imam skooor premalo izločanja. ali lahko s kakim naravnimi zadevami zvišam delovanje ščitnice? hvala vsem za nasvete.  Predlagam, da se raje obrneš na Med over net forume, kjer odgovarja Pirnat-na Forumu Hormonske motnje...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.860
|
 |
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:29 » |
|
aha! hvala za nasvet! a morda veste, če se da it na to testiranje samoplačniško, brez napotnice? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.271
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:30 » |
|
aha! hvala za nasvet! a morda veste, če se da it na to testiranje samoplačniško, brez napotnice?  ..na kako testiranje, ali nisi napisala, da imaš izvide, ki pa niso v mejah normale?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #23 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:32 » |
|
ja, kolikor vem, so ene hodile k Barsosu-tam kjer je dr. Mrevlje... Mislim, da je bilo okoli 30 eur al nekaj podobnega... pa baje, da se da tudi na polikliniki, samo da se pa dlje čaka...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #24 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:35 » |
|
masi, da mi pogledajo še t3 in t4, pa protitelesa, o katerih ste govorili... no, se bom preselila, in ko se udomačim, grem naprej v akcijo... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:46 » |
|
Adria Lab Parmova ulica 53 1000 Ljubljana Tel:01 436 00 23 Tel:01 436 67 71
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #26 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 16:53 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 17:05 » |
|
http://med.over.net/forum5/list.php?135evo kar želite to dobite-direktno na hormonske težave
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Elvir
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 15
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 17:16 » |
|
Mene zanima ce obstaja kaksno naravno zdravilo oz.dopolnilo za normalno funkcioniranje scitnice...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 17:52 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #30 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 18:07 » |
|
Mene zanima ce obstaja kaksno naravno zdravilo oz.dopolnilo za normalno funkcioniranje scitnice...
Glede naravnih zdravil in podobnega... Glej, jaz osebno se ne bi šla na to zanašati-probaj najprej z uradno medicino...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
morskival
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 151
|
 |
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 22:17 » |
|
Sonček, ti si pa res lahko srečna, da nimaš nobenih težav!  Sama imam kar nekaj težav, pa ne ravno tako majhnih. Uradna medicina je itak na prvem mestu. Pogledate in vprašate pa lahko na njihov forum: METULJČICA. Sama pa sem prebrala, da se je fino odpovedat vsaki mrzli pijači, ne bit na mrzlem zraku, nič mleka in njegovih izdelkov, so pa zdrave hruške, pa kokos... (trenutno mi dela premalo). 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ringalori
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
|
 |
« Odgovori #32 dne:: četrtek, 08. januar 2009 ura: 23:42 » |
|
Hja, samo glede prehrane sem se pri dr. Zaletelovi pozanimala pa je rekla, da naj ne bi bilo nobenih omejitev, samo da pa ni dobro z ničemer pretiravati... Sem jaz namreč od ene punce slišala, da naj se ne bi pilo mleka, kave, nič mesa, pa čimveč brokolija 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|