|
Azrael
|
 |
« Odgovori #80 dne:: petek, 16. januar 2009 ura: 18:14 » |
|
Pozdravljena, Mini..  Goksi, moja naj knjiga je od Louise L. Hay - Življenje je tvoje. Podzavest - centrala moči od Erhada.. mislim da Bergerja. Ti bom še kakšno napisal..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
goksi
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 35
|
 |
« Odgovori #81 dne:: petek, 16. januar 2009 ura: 19:14 » |
|
Azrael fuuuulll hvala!! Grem jutri po njo:)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Per aspera ad astra!
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #82 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 17:25 » |
|
Ja, Goksi... upam, da ti bo pomagala kot je meni, če pa ne, imaš na voljo v knižnici cel kup drugih.. prelistaj izberi nekaj kar tebi odgovarja. Zame je ta varianta definitivno ZAKON in me je ne da bi se tega sploh zavedal pripeljala na pot duhovnosti.. Evo, tale knjiga (Vaše srčne želje - Sonia Choquette) je tudi točno to, kar je zame prava stvar in seveda govori o tem, da lahko sami ustvarimo, kar želimo, poleg tega, da se znebimo bolezni.. Lp 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.532
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #83 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 17:34 » |
|
Podzavest - centrala moči od Erhada.. mislim da Bergerja. Ti bom še kakšno napisal..
Avtor je: Erhard F. Freitag Azrael hvala za nasvet, se bo kmalu znašla tudi na moji knjižni polici.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
zrebicek
gost
|
 |
« Odgovori #84 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 18:12 » |
|
Lep pozdrav vsem! Kot vidite sem nova na forumu. Moje težave segajo že dvajset let nazaj. Že kot otrok sem bila zelo mirna in sem živela v svojem svetu. Le-to se je še stopnjevalo. Dokler me ni dve leti nazaj "napadla huda panična motnja" tiščanje v prsih. Zdravnica je menila, da gre za ščitnico. Vendar mojih problemov ni bilo konec. Kasneje so ugotovili za kaj gre in mi predpisali asentro, katero sem jedla eno leto. Potem sem sve z zdravnico menile, da lahko postopoma preneham. Vendar so se težave čez čas ponovile. Zabredla sem čedalje globlje, v službi sem bila sprva zelo uspešna potem pa spet kar naenkrat. Nisem več mogla priti k sebi. Stvari so se še bolj poglobile, ker sva šla s partnerjem tudi že dvakrat na obmp. Žal neuspešno.Menim, da me tudi partner ne razume. Včasih se skregava zaradi malenkosti. Mislim, da misli, da ima on vse prav. Izgubila sem tudi službo. Sedaj mi je psihijatrinja predpisala effectin. Zelo sem živčna upam, da bo bolje. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
rea
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 22
|
 |
« Odgovori #85 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 19:15 » |
|
Živjo! Želim ti, da hitro posije sonce v tvoje življenje, da čimprej najdeš pravo sebe.  Vremenoslovci napovedujejo izboljšanje takoj po intervenciji par forumašev. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
goksi
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 35
|
 |
« Odgovori #86 dne:: sobota, 17. januar 2009 ura: 21:50 » |
|
Pozdravljena zrebicek!!!  Tudi jaz ti želim veliko sreče!:) Aja....hvala vsem za knjige...se že pišem seznam, ker ne berem tako hitro 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Per aspera ad astra!
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #87 dne:: nedelja, 18. januar 2009 ura: 13:43 » |
|
Ja, Freitag... točno.. ne vem kje sem Bergerja najdu.. Hvala, Aslan.. V glavnem, priporočam zelo!!!! Pa tole Sonio in Vaše srčne želje tudi.. in pa Prosite, dano vam je od Ester in Jerry Hicks... Zame je to to.. te variante. Žrebiček, en lep pozdrav 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: nedelja, 18. januar 2009 ura: 13:50 od Azrael »
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
jessy
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
 |
« Odgovori #88 dne:: nedelja, 18. januar 2009 ura: 23:26 » |
|
tudi jaz sem nova, prebiram forum,mi je dost stvari pomagal, zdaj pa ne najdem rešitve za svoj problem. torej pomagajte...... po letu in pol jemanja cipralexa, sem postopno manjšala dozo in prenehala. po 5-ih mesecih so se mi panične motnje in depresija ponovile, zdravnica mi je predpisala coaxil. jemljem ga tri mesece in stranski učinki so iz dneva v dan hujši: vrtoglavica, grozni glavoboli, tiščanje v trebuhu,pritisk v očeh... z avtom se skoraj ne upam več peljat, ampak se moram zarad službe, splošno počutje je katastrofalno. ima kdo podobne izkušnje, kako bi recimo prešla nazaj na cipralex? hvala za odgovore
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #89 dne:: nedelja, 18. januar 2009 ura: 23:31 » |
|
jessy pozdravljena. Koliko razumem iz napisanega ti je cipralex predpisala osebna zdravnica. In ce ti je enkrat pomagal, ti bo tudi drugic, samo tokrat moras NUJNO kombinirati z PSIHOTERAPIJO. Torej vsekakor poiskati psihoterapevta oziroma psihiatra ki bo odlocil ali je mogoce treba samo spremeniti samo dozo coaxila ali bo potrebno zamenjati za cipralex ali kaj tretjega. Vidis pa da samo ADji ne resijo nasih strahov, to lahko postopoma in pocasi resi psihoterapija.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
AKOS
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« Odgovori #90 dne:: torek, 20. januar 2009 ura: 16:26 » |
|
Lep pozdrav vsem.
Stara sem 29 let in se borim z depresijo nekaj vec kot tri leta. Pravzaprav je bilo vmes skoraj eno leto miru, potem sem zacela jemati po pol tablete AD in se pocasi spet vracam na staro pot. Ta teden se odpravljam k zdravniku, da bi se ponovno vrnila celo. Ceprav si skozi dopovedujem, da zmorem tudi brez, da bom zmogla sama, me veceri precej sesujejo. Drugace je kot prvic. Tokrat nimam napadov, vcasih me je strah, se pa skusam kontrolirat in kar gre. Neprestano sem utrujena, najraje bi prespala celo moje zivljenje, ni stvari, ki bi me razveselila in to me neznansko jezi, ker na tak nacin zanemarjam svojega stiriletnega sincka. Pocutim se totalna nicla. Tezko se komu zaupam, tudi s partnerjem ne najdeva skupnega jezika. Tolko za prvic.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #91 dne:: torek, 20. januar 2009 ura: 16:33 » |
|
Pozdravljena AKOS  A z ADji si prenehala ali jih še jemlješ.. V vsakem primeru pa ti priporočam psihoterapijo, s psihoterapevtom ali pa če jo izvajaš sama. Depresija je zelo zahrbtna reč, ampak brez skrbi... vse se da uredit 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Azrael AZRAEL Azrael
|
|
|
AKOS
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #92 dne:: torek, 20. januar 2009 ura: 18:08 » |
|
Z AD-ji nisem cisto prenehala, jemljem polovicko tablete. Razmisljam tudi o psihoterapiji, vendar še nekako raziskujem, katerega terapevta bom obiskala. Pred letom dni me je splosna zdravnica poslala na Polikliniko na psihiatricni oddelek in morem rec,da je bila totalna polomija. Upam, da bom tokrat imela vec srece. Kaksen predlog??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #93 dne:: sreda, 21. januar 2009 ura: 10:41 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
AKOS
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #94 dne:: sreda, 21. januar 2009 ura: 10:50 » |
|
Hvala za link.  No, zdaj pa je potrebno samo se izbrati.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #95 dne:: petek, 23. januar 2009 ura: 10:24 » |
|
Ce ni poguma za pisati tu...odprite Word....in pisite. Ne glejte na pravopis, ne vejice..... samo pisite. Brez SAMOCENZURE, brez obcutkov krivde.... Ko zberete pogum, pa vpisete v to temo ali pa si odprete novo. Samo ne skrivajte misli in bolecin ki vas spravljajo na kolena in obup. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #96 dne:: petek, 23. januar 2009 ura: 10:28 » |
|
točno tako - pameten predlog  - pisanje pomaga, zelo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
hera
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 9
|
 |
« Odgovori #97 dne:: petek, 23. januar 2009 ura: 23:12 » |
|
lep pozdrav vsem! stara sem 33 let. tri leta imam panicne napade. prej sem bila dvanajst let na heroinu. drug teden zacnem s paroxat-om in torendo-m. strah me je. prevec. lepo in mirno noc nam zelim!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
pupika
|
 |
« Odgovori #98 dne:: sobota, 24. januar 2009 ura: 08:07 » |
|
Hera pozdravljena ne razumem točno česa te je strah. AMpak nekaj poguma si že zbrala, saj si začela pisati. Drži se in upam, da je zgodba s heroinom že preteklost Skoraj vsi, ki smo se srečevali s strahom in paniko, smo nekako spoznali, da je sproščanje, pravilno dihanje in psihoterapevtski pristop tista dobra kombinacija. Piši še kaj in čim manj paničnih napadov ti želim
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
AKOS
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #99 dne:: sobota, 24. januar 2009 ura: 11:06 » |
|
Pozdravljena Hera, naj te ne bo strah, vse bo se uredu. Sama tudi jemljem Paroxat. Nekaj casa bo trajalo, da ti bo bolje, ampak ti ne obupaj. Prepricana sem, da bos nasla svoj notranji mir in zazivela tako kot je treba.  Pazi nase.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|