FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sreda, 23. maj 2012 ura: 05:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: služba  (Prebrano 1065 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
belami
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 29

« dne:: sreda, 10. december 2008 ura: 15:24 »

ali lahko hodite v službo, če imate problem z OKM? koliko vas to ovira ali ne? jaz naj bi kmalu začela, ampak si ne predstavljam da bi lahko delala.
Prijavljen
She_
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 675

« Odgovori #1 dne:: sreda, 10. december 2008 ura: 16:23 »

Kakšne težave z OKM pa točno imaš ?

Jaz sem lahko delala... Sem se ful bala, da ne bo šlo... Sem imela zraven še depro & ankso... Na začetku sem imela mal problemov, potem se je pa izkazalo, da je še boljše, da imam službo... Doma sem nonstop nekaj razmišljala, bila pasivna itd. V službi sem pa mogla bit v stiku z ljudmi, aktivna... Kakšni simptomi včasih udarijo ven, ampak sčasoma se navadiš, kako moraš reagirat, pa je potem boljše.
Prijavljen

She is growing up.
*Sebi verjamem in grem naprej.*
Noelle
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 146

« Odgovori #2 dne:: sreda, 10. december 2008 ura: 18:48 »

živjo ...

pri meni je tudi nekako tako kot je rekla She_ ... tudi meni služba pomaga, da odmislim ... sem pa imela prvih 14 dni kar velike težave s privajanjem, vklapljanjem ... potem je steklo ... se mi še zgodi, da imam slab dan, ampak gre mimo ...

je pa verjetno tudi odvisno kakšne težave imaš v zvezi z OKM-jem in kakšno službo imaš?

jest npr. imam težave z vsiljivimi mislimi in ko delam nekako nimajo prostora, da se vrinejo zraven; pa tudi če se, slej ko prej izginejo ... moje pospravljanje in ravnanje pa zna včasih bit celo pozitivna stvar kiselnasmeh ... imam urejeno pisalno mizo, moje mesto v lab-u pa je čisto ...
Prijavljen

As long as a man stands in his own way, everything seems to be in his way.
(Ralph Waldo Emerson)
belami
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: sreda, 10. december 2008 ura: 21:55 »

imam vsiljive misli da sem koga povozila ali pohodila in potem moram to preverjat.
Prijavljen
belami
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sreda, 10. december 2008 ura: 21:58 »

ne vem kako bo, ker se včasih bojim it ven iz hiše. mogoče pa mi bo služba nekako pri tem pomagala.. da ne bom tok razmišljala o vsem.
Prijavljen
Noelle
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 146

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 11. december 2008 ura: 22:35 »

belami, držim pesti zate ... da bi misli odplavale daleč stran ...

poročaj kako bo v službi ... velika verjetnost je, da misli takrat ne bodo imele veliko prostora, da se vsilijo, ker boš okupirana z drugimi stvarmi ...
Prijavljen

As long as a man stands in his own way, everything seems to be in his way.
(Ralph Waldo Emerson)
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar