|
Kristy
|
 |
« Odgovori #40 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 07:37 » |
|
hister, pa dej kristy pet zvezdic, noooooo. Kakšno sovražnost in odpor mora nekdo čutiti do mene, da se v 3 dneh samo 1x prijavi na forum z namenom, da mi bo nagajal in me osramotil  ... pa bi v bistvu jaz morala to čutiti do tebe glede na to, kar si mi naredila. Sem te že lani prosila, da me pusti na miru...nočem popolnoma nič več imeti s teboj !
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.809
|
 |
« Odgovori #41 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 09:49 » |
|
ja, res sem zlobna. samo tebe pridem zafrkavat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you don't like where you are, CHANGE IT... You’re not a fu"#$%& ing TREE.
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #42 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 10:59 » |
|
Nisi zlobna v resnici, si pa zajedljiva in freh. To je tvoja slabost ali prednost. Bodi, kar si. Veš pa, da vsi nismo taki in morda je res dobro dvakrat premisliti, preden napišeš nekaj, s čimer bi lahko koga prizadela. Na tem forumu. Da si duhovita, že vemo. Tudi simpatična si. Ne potrjuj se do onemoglosti na tuj račun. Mislim, ne za vsako ceno.
Oprosti, ker sem direktna, ampak ti boš razumela. Sicer pa si mi osebno po pisanju všeč, čeprav imava drugačen stil.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #43 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 11:15 » |
|
vesnav, res ti hvala za odgovor. vse je res. s kristy imam problem, ker me tako zelo spominja na mamo in v meni zbuja enake grde občutke, kot sem jih in jih še, doživljam v zvezi z mamo. ampak ne bom več tiho, kot sem se vedno trudila biti. (da bo ja vsem prav) vem, da morda kristy doživlja še hujšo travmo, a se nočem obremenjevat s tem. to je njena stvar. (real life sucks, brez zavijanja v vato) tudi zato nisem več na forumu tako aktivna, ker bi slej ko prej vsakemu servirala kako tako izjavo, ki bi ga zabolela, kar pa nočem. kristy, ne jemlji mojih napadov osebno (čeprav ne verjamem, da je to mogoče) 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #44 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 13:17 » |
|
Nič ti ne verjamem...  Res ne. Dovolj brihtna ali pa še preveč si, da ne bi znala prepoznati občutljivosti posameznika. Morda te res spominja na mamo, toda to je tvoj pravi problem. To ti veš. In če se mame bojiš, da ji česa, kar usmerjaš v Kristy, ne upaš povedat, je pa res tvoj problem. Ampak na forumu si ga prepoznala, ozavestila, bi rekli, in zdaj to spucaj!:) Ampak ne tako, da se znašaš nad (navidez, ne bom sodila) občutljivejšimi... Je mama tako občutljiva? Zakaj se je bojiš, če je to res? Je edini način grobost ali beg? Eh, niti sanja se mi ne, v resnici niti ne vem, ali se ne šališ ali še kaj grozljivejšega, vendarle pa vseeno čutim, da si eno dobro dekle, ki se bo v zelo hitrem času zelo dobro našlo v tem lajfu, in to z nekom, ki jo ima rad in enim frocom, da mu bo materinsko "komandirala". In to ti tudi želim. Kristy pa bi se jaz opravičila, ker si ti to zaslužiš. Ko greš enkrat čez neke meje, je prepozno. Nenadoma si star 60 in več let, pa poln razplamtele zajedljivosti, ki jo nobena ljubezen ne zajezi več. Nočem se delat pametno in res ni moja stvar, ampak včasih tudi to počnem. Kdo ve, zakaj mi paše. Vsekakor ti pa želim vse dobro.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #45 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 13:24 » |
|
Sin, Zaradi ljudi, ki so imeli predolg jezik, je kdo na tem forumu že samomor delal …potrebna je bila samo še pika na i, t.j. napačna beseda v napačnem trenutku. Zdravljenje svojih kompleksov projeciraj na koga drugega, ne name. Glede na to, da te jaz spominjam na tvojo mamo in da te to tako spravlja na obrate, daje jasno vedeti, da s teboj še ni vse v redu. Ne vem kako te lahko spominjam na tvojo mamo, saj me sploh ne poznaš  ! Jezi te, ker sem te po tvoji blamaži skenslala. In to toliko, da je v 3. dneh tvoj edini zapis na forumu, da se samo zato oglasiš tukaj, da me boš je---a v glavo  …ne zato, da bi koga pozdravila, ne zato, da bi npr. komu voščila, ne zato, da bi napisala, da si fanj, ne zato, da bi napisala kaj te je danes razveselilo….NE  , temveč zato, da meni napišeš zafrkantski post  . Vidiš sedaj, da ni vse v redu s teboj  !? Brez skrbi, ne doživljam nobene travme  , ne bom pa dovolila, da se bo iz mene kdo delal norca  . Najdi si koga drugega in na njemu zdravi svoje travme in komplekse ! Mene pa svobodno ignoriraj, a prov ?!!Sej je bedno, da to sploh tukaj pišem…..ampak, ker ste v moji odsotnosti pisarili o meni, bom pa še jaz tole dodala  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #46 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 13:30 » |
|
 Bojim se, da je ta tema prišla v osebne obračune in ne zdi se mi prav, da se vtikamo vsi, ki nismo direktno prizadeti vanje! Naj se stvar zaključi in raje nadaljuje z naslovno temo. Hudo je za Kristy  in za Sin 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #47 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 13:55 » |
|
http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,7.0.htmlNa portalu, v forumu in v osebnih sporočilih je prepovedano: * Žaliti, zmerjati, poniževati ter drugače napadati ostale uporabnike in uporabnice foruma, Prvo in zadnje opozorilo !
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum … 
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #48 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 15:03 » |
|
Draga Toja,  Tema se ne more nadaljevati, ker ni nikamor namenjena. Bil pa je, če pozorno bereš, direkten vklop v en dialog. Akter vklopa je zrelo prepoznal svojo namero, nič hudega; pravzaprav mislim, da bi bilo odlično, da bi odprl(a) svojo temo. Imam veliko povedati...  Če bi se drugi ne vtikali, kot praviš, jaz temu pravim razmišljanje, bi bil ta forum "nepopisan list", in ti tudi ne bi smela nič napisati, ker bi se, pa ja, vtikala.. Pa si podala neko svoje, osebno, mnenje. To pravi: Bojim se.... Naj se stvar... Hudo...  itn... Tudi žaljivk nisem zaznala, pač pa malček nekoristne zlobe, malce prizadetosti, malce zakamufliranega vzvišenega pokroviteljstva, malce komandiranja, malce mojega pametovanja za zraven, vsega, kar nas dela ljudi... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #49 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 15:38 » |
|
Se strinjam z Vesno...
Sinuska...nič nimam proti tebi ali kaj podobnega...zdi se pa tudi meni, da si prestopila mejo...Veš, enkrat je tudi meni nekdo prijazno povedal, da različni ljudje različno dojemamo in sprejemamo...in ja nisi kar na nekem forumu...In tokrat je na žalost bil osebni napad na KRisty...in tu se strinjam s Kokljo, da je Kristy heroj z zvezdicami ali brez...ravno tako si tudi ti...in vsi, ki se trudijo za boljše, kvalitetnejše življenje...
Pa tudi tu se strinjam z Vesno, prepametna si, da bi istovetila Kristy s svojo mamo...
Zvezdice gor al dol...Vsi ste heroji!!!...hihi!
in ostanite v cvetju
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #50 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 16:21 » |
|
Očitno je bila moja izjava napačno razumljena...želela sem samo pomiriti duhove....za mene je heroj vsak, ki ima težave in s katerimi se sooča.
Ne vidim pa smisla v tej debati. Kristy je postavila vprašanje, ki bi ga jaz bolj smatrala za provokacijo kot ne. Seveda je to moje mnenje. Nikjer nisem zasledila nesramnosti s strani Sinuske, ki jo sedaj napadate.
Osebne obračune prihranite za Osebna sporočila....
Sicer pa....že vse videno in prebrano...nič novega. Včasih ima človek občutek, da nekateri komaj čakajo, da se kaj zgodi....in da lahko stresajo svoj gnev za nazaj in za naprej....
Ah ja....kot vedno, verjetno lahko tudi jaz sedaj pričakujem plaz......že videno.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #51 dne:: sobota, 15. maj 2010 ura: 20:29 » |
|
Kristy bi zvezdice, Sinus vidi v kristy mamo, haha Ni da ni! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #52 dne:: sobota, 15. maj 2010 ura: 21:56 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 371
|
 |
« Odgovori #53 dne:: nedelja, 16. maj 2010 ura: 00:08 » |
|
Ma sej...kdo bi ženske razumel 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #54 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 09:23 » |
|
Očitno je bila moja izjava napačno razumljena...želela sem samo pomiriti duhove....za mene je heroj vsak, ki ima težave in s katerimi se sooča.
Ne vidim pa smisla v tej debati. Kristy je postavila vprašanje, ki bi ga jaz bolj smatrala za provokacijo kot ne. Seveda je to moje mnenje. Nikjer nisem zasledila nesramnosti s strani Sinuske, ki jo sedaj napadate.
Osebne obračune prihranite za Osebna sporočila....
Sicer pa....že vse videno in prebrano...nič novega. Včasih ima človek občutek, da nekateri komaj čakajo, da se kaj zgodi....in da lahko stresajo svoj gnev za nazaj in za naprej....
Ah ja....kot vedno, verjetno lahko tudi jaz sedaj pričakujem plaz......že videno.....
Koklja, Prebrala sem tvoj post....in...no to pač moram napisati  .... Glede na to, da si novinarka, bi skoraj morala ločiti pleve od semena, če razumeš kaj hočem rečt  .... Moje mnenje je, da si veliko, veliko premalo na forumu, da bi nas dovolj poznala  .....če bi bila, potem bi ti bilo zgornje pisanje mogoče malce bolj razumljivo  . In vedi, da sama nisem niti pod razno provokativna oseba, ampak ravno nasprotno.....če ne verjameš, vprašaj koga, ki me malce bolj pozna! Res sem si hotela priti na jasno .... najbrž sem iz dolgega časa bila pozorna na te zvezdice  .... kako ima lahko nekdo z 1000 vpisi enako ime kot tisti z 50-imi ? Čeprav, kot sem kasneje napisala, so meni te zvezdice "čist mim". Najbrž si si za provokacijo razumela tudi moje vprašanje lansko leto glede tega ali so ti iz Ministrstva odgovorili glede AD-jev in pomiril na meji s Hrvaško? Ker odgovora ni bilo  . Kje pa naj ga postavim, če ne tukaj ? In ta post ni provokacija....da ne bo spet narobe razumljeno  . Je samo pojasnilo !
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #55 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 12:19 » |
|
Če si v drugih motnjah se ti zvezdice ne štejejo  Zakaj? Ker je hister neki narobe naštimal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #56 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 12:55 » |
|
Kristy živjo. Ne vem sicer od kje ti podatek, da sem novinarka....nikoli bila in tudi ne bom...  Ne vem od kje si potegnila sedaj tole, jaz sem že pozabila  Najbrž si si za provokacijo razumela tudi moje vprašanje lansko leto glede tega ali so ti iz Ministrstva odgovorili glede AD-jev in pomiril na meji s Hrvaško? Ker odgovora ni bilo Sad. Kje pa naj ga postavim, če ne tukaj ? Lahko ti povem, da ni bilo nobenega odgovora, čeprav se je vpletla tudi OZARA in še novinarji. Edini dokument, ki smo ga pridobili, je od hrvaške carine http://www.nebojse.si/portal/Dokumenti/carina_in_zdravila_2009_julij.pdfLP, Koklja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #57 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 13:41 » |
|
Kristy živjo. Ne vem sicer od kje ti podatek, da sem novinarka....nikoli bila in tudi ne bom...   .... uh, a res ne  ta je pa res dobra  . Ne vem...najbrž v vseh medijih, kjer sem te brala, gledala.... od tu najbrž povezava  ....ej, oprosti. In hvala še glede linka  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|